· Wasze pokoje |
~Larry Homar
|
Dodany dnia 24-07-2014 12:44
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Goblin
Punktów: 39
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 07.07.14
Medale:
Brak
|
Mój pokój jest raczej średnich wymiarów. Kolor ścian to jasna brzoskwinia, ma dwa okna, jedno dachowe. Pod ścianą stoją dwa fotele i długa ława. Obok stoi biurko, a na ścianie obok wisi kilka narysowanych przeze mnie rysunków. Po drugiej stronie stoi łóżko i szafka nocna. Obok łóżka jest komputer, wieża i kilka plakatów Chelsea Londyn.
|
~Hermiona Granger0072
|
Dodany dnia 24-07-2014 13:16
|
Użytkownik
Ranga: Gracz Quidditcha Gryffindoru
Punktów: 115
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 12.07.14
Medale:
Brak
|
"Mój pokój"
Mój pokój jest duży. Ściany są białe, a jedna szara. Gdy wchodzi się do pokoju na wprost jest okno i biurko. Po prawo jest łóżko i wielka szafa z książkami, a po lewo szafa z ubraniami i półka na której jest telewizor. Nie dodam zdjęci, bo zazwyczj mam duży bałagan w pokoju.
wiedzy Krukonów
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE
...Śpieszmy się kochać ludzi, bo tak szybko odchodzą...
|
|
|
|
~IpotterIheadI
|
Dodany dnia 24-07-2014 15:31
|
Użytkownik
Ranga: Skrzat domowy
Punktów: 17
Data rejestracji: 23.07.14
Medale:
Brak
|
Mój pokój jest średniej wielkości, ściany są koloru różowego (wybierałam ten kolor jak byłam mała). Meble są koloru jasnego drewna z niebieskimi fragmentami. Ściany mam ozdobione podpisami znajomych i przyjaciół, napisami i rysunkami. Jedną ścianę mam całą zaklejoną obrazkami, na których są ulubieni wokaliści i zespoły oraz postaci z filmów i inne tego typu rzeczy. Mam w pokoju korkową tablicę obwieszoną zdjęciami, moimi rysunkami i różnymi drobiazgami. Moje biurko nigdy nie jest sprzątnięte, lecz zawalone klamotami, a moje łóżko wygląda jak gawra niedźwiedzia. Jestem straszną bałaganiarą i ciężko mnie przekonać żebym posprzątała pokój. |
|
|
|
~Anka Potter Always Together
|
Dodany dnia 24-07-2014 15:51
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1573
Data rejestracji: 10.07.14
Medale:
Brak
|
Mój pokój jest dość duży, ale jest w nim pełno sprzętów. Trzy ściany są szare, jedna - czerwona W czerwonej ścianie jest półka na ksiażki, przed nią stoi łózko z nakryciem tego samego koloru. Obok niego stoi szafka nocna z lampką - również czerwoną Oprócz tego komoda i wielka szafa na ubrania z lustrami zamast drzwi. Jest też biórko z komputerem.
Na szafie wiszą plakaty Hobbita, Igrzysk śmierci i mój autograf Kamila Bednarka <3 Nad biórkiem wiszą plakaty z Harry'ego Pottera
Chroń Nas Ravenclawie!
Jestem Krukonką braterską jak Gryfonka. Jestem przyjacielska jak Puchonka, ale mam w sobie coś ze Ślizgonki
Pomyślnych Igrzysk... I niech los wam zawsze sprzyja!
|
|
|
|
~Malfoyowa123
|
Dodany dnia 27-07-2014 14:17
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 68
Data rejestracji: 24.07.14
Medale:
Brak
|
Nie dodam zdjęcia z powodu mojego bałaganu. Mój pokój jest duży w porównaniu z pokojami moich braci Jest tam bardzo kolorowo i zazwyczaj panuje tam bałagan . Długo prosiłam rodziców o taki duży parapet wyłożony poduszkami i mam go już od trzech lat ale zaczyna mi się nudzić
Jest tam bardzo słodko różne kolory różu przeplatają się z fioletem, zielenią i błękitem. Moje półki z książkami są białego koloru . Zazwyczaj panuje na nich porządek przy biurku stoi krzesło zawalone różnymi bluzami , bluzkami które cały czas mam zamiar sprzątnąć. W moim pokoju jest także miejsce dla psa (suczki mojego młodszego brata) która chyba lubi mnie bardziej niż całą moją rodzinę. Nad łóżkiem mam obrazy z Big Ben'em i London Eyes . Mój pokój wygląda jak pokój księżniczki ponieważ jestem jedyną córką moich rodziców i bardzo mnie rozpieszczają.
Edytowane przez Malfoyowa123 dnia 27-07-2014 14:21 |
|
|
|
~TheWarsaw1920
|
Dodany dnia 21-08-2014 23:32
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1880
Data rejestracji: 06.01.12
Medale:
|
Ja niestety nie mam swojego pokoju. Musze spać w jednym pomieszczeniu z mamą, która co noc odpala piłę tarczową i tnie nią całą noc (zgadnijcie co mam na myśli). Planuję się wkrótce wyprowadzić na poddasze, po uprzednim odmalowaniu, umeblowaniu i oczyszczeniu pomieszczeń, ponieważ tam jest 3 pokojowe, ale nieduże mieszkanie.