Hogsmeade.pl na Facebook
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
Strona GłównaNowościArtykułyForumChatGaleriaFAQDownloadCytatyLinkiSzukaj
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło!
Shoutbox
Musisz się zalogować, aby móc dodać wiadomość.

^raven F 01-12-2024 20:54

Sowa
~Grande Rodent F 18-09-2024 15:38

..ii powrotu do Hogwartu i przerzucenie do menu głównego. To jedna z moich ulubionych gier Lego obok Clone Wars, LoTR i Batmana 1, ale niestety najbardziej zbugowana.
~Grande Rodent F 18-09-2024 15:38

Z HP gram w gry Lego i tylko ubolewam nad tym, że 1-4 nigdy nie udało mi się jak na razie przejść na 100% ze względu na bugi. Mój rekord to 98% a drugi w kolejności 86% Najgorszy bug to brak możliwośc
~Grande Rodent F 18-09-2024 15:37

W sumie powymślałem, żeby w to zagrać, bo znam Rockstara. Większość GTA ograłem, Maxa Payne'a też. To sobie kupiłem i robi wrażenie realizmem.
`RazorBMW F 17-09-2024 15:12

RDR 2 jest po prostu ciekawsza w kwestii stricte sandboxowej. Odbierz z Hogwarts otoczke magii/pottera = gra typu 5/10.
`RazorBMW F 17-09-2024 15:09

https://steamchar.
..app/990080
Tyle jest warte Hogwarts Legacy Oczko Ludzie graja bo promka jest, kto gral to juz przeszedl i nie ma po co 2 raz grac
^raven F 15-09-2024 22:37

Sowa
#Ginny Evans F 15-09-2024 21:31

Duch
~Grande Rodent F 11-09-2024 14:59

o może jak na razie zamiast tego kupię sobie np. RDR2 a zaczekam na kolejne przeceny Hogwartsa.
~Grande Rodent F 11-09-2024 14:56

No cóż, szkoda, natomiast jak widziałem, licznik wejść zawyża wam liczbę 20-krotnie. Stąd te rekordy, ciekawa sprawa. Tak z innej beczki grał ktoś w Hogwarts Legacy? Promka na Steamie się skończyła, t
^raven F 31-08-2024 10:46

Nikt nie oczekuje, ze nagle wroca userzy i zrobi sie tu jakis ruch, niestety, to se ne vrati Uh-oh! a co do zablokowania rejestracji - nie nasza decyzja i zupelnie nie mamy na to wplywu Czarodziej
^raven F 31-08-2024 10:44

*ocila. Jestem przywiazana do tych ponurych barw i mam w archiwum wiadomosci kilka rzeczy, ktore mi sie przydaja w zyciu Oczko
^raven F 31-08-2024 10:43

@Grande Rodent, z tym zmartwychwstaniem nie chodzilo o aktywnosc userow, tylko o dzialanie strony - po prostu byl moment, ze nie dzialala. I byla obawa, ze nie zadziala, stad moja radosc, ze jednak wr
^raven F 31-08-2024 10:28

Skoro tak swietnie, to zapraszamy częściej! Dowcipniś W sumie mozna zrobic jakis zlot na SB przy okazji odjazdu Ekspresu Hogwart Kotecek
!Tom_Riddle F 24-08-2024 02:15

Jak świetnie odwiedzić Hogs Jupi!
!Tom_Riddle F 24-08-2024 02:14

Stary przyjechał xD
~Grande Rodent F 05-08-2024 13:11

również dżem dobry życzy Grande Rodent (wielki gryzoń).
^N F 05-08-2024 10:42

dżem dobry!
~Grande Rodent F 20-06-2024 15:31

... jako forma prewencji od spambotów reklamowych może częściowo się do tego przyczyniła, bo ludziom nie zależy, żeby pisać na priv, by założyć konto. Zresztą nie ma za bardzo z kim pisać jak widzę Smutny
~Grande Rodent F 20-06-2024 15:31

Raven, obawiam się, że Hogs wcale nie zmartwychstało. Sam wchodzę tam raz na miesiąc i już serio nic się tam ne dzieje. Jesteście tam, dziewczyny? Nie wiem, może blokada rejestracji użytkowników jako

Aktualnie online
Hogsmeade wita:
orehu
jako najnowszego użytkownika!

» Administratorów: 8
» Specjalnych: 60
» Zarejestrowanych: 77,002
» Zbanowanych: 1,625
» Gości online: 898
» Użytkowników online: 0

Brak użytkowników online

» Rekord OnLine: 5422
» Data rekordu:
10 September 2024 23:44
Zobacz temat
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska :: Forum
» Książka
»» Dyskusja ogólna
»»» Hermiona kocha, czy nie kocha Rona??
Drukuj temat · Hermiona kocha, czy nie kocha Rona??
~Shoutbox F
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 17-03-2012 19:50
Użytkownik

Awatar

Dom: Gryffindor
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -39
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 13.03.12
Medale:
Brak

Napiszcie co wgł. was czuła Hermiona do Rona przez te wszystkie lata.Cytaty z kiążek mile widzianeHappy
Wyślij prywatną wiadomość
~Ginny55 F
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 17-03-2012 20:07
Użytkownik

Awatar

Ranga: Przeciętny Uczeń
Punktów: 184
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 04.06.11
Medale:
Brak

Kochała go. Ron też ją kochał. Był zazdrosny o Kruma, a Hermiona wściekała się kiedy Ron chodził z Lavender Oczko

"...Granger, odejmuję Gryffindorowi pięć punktów za chamskie wyrażanie się o naszej nowej dyrektor... Macmillan też pięć bo mi się sprzeciwiasz... Potter pięć bo cię nie lubię... Weasley, koszulka ci wyłazi za to też pięć punktów... "

Pozdrawiam Was Oczko
http://lolcia55.flog.pl/ Wyślij prywatną wiadomość
~syrius_black F
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 17-03-2012 22:19
Użytkownik

Awatar

Ranga: Portret w gabinecie dyrektora
Punktów: 5449
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 26.12.11
Medale:
Brak

Przez całą akcje ( może nie na początku Kamienia Filozoficznego ) było widać , że coś pomiędzy nimi naprawdę jest . Warto tu przytoczyć zazdrość Rona o Kruma albo Hermiony o Lavender . Rowling po prostu od samego początku tak tworzyła te postacie aby na serii w końcu byli razem .
~emilyanne F
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 18-03-2012 22:45
Użytkownik

Awatar

Ranga: Dziedzic Gryffindora
Punktów: 5622
Data rejestracji: 28.10.11
Medale:
Brak

Początkowo zwykła przyjaźń, która potem przerodziła się w coś więcej. Hermiona być może i czuła mięte do Rona, ale to nie zmieniało jej nastawienia do niego. Miała go za idiotę, przez cały czas. W pierwszej na przykład w pociągu, przyuważyła że jest brudny, a jej uwaga na ten temat z pewnością nie była wypowiedziana przyjemnym tonem. Tak samo jak Ron uważał ją za Wiem-To-Wszystko, tak ona miała go za Jestem-Idiotą-I-Nie-Wiem-Nic. Wydaje mi się że zaczęło po między nimi iskrzyć w czwartej części dopiero Dowcipniś

to takie reumatyczne xxx

pingwiny.nick.com.pl/images/layout/postacie/3duzy.png

twoje problemy są niczym czeski film. moje też, ale na szczęście u siebie się tego nie zauważa.
http://niedoskonali.blogspot.com/ Wyślij prywatną wiadomość
~Fausta Malfoy F
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 16-10-2012 11:26
Użytkownik

Awatar

Dom: Slytherin
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1203
Data rejestracji: 17.08.12
Medale:
Brak

Kto się czubi, ten się lubi :). Ja nie lubię swojego brata, dzisiaj np. nie zawiózł mnie do szkoły, przez co siedzę w mrozie i w chłodzie w domu, ale i tak go kocham. Z moją siostrą też się często kłócimy, ja jej mówię, że jej nie cierpię, ale ona wciąż powtarza mi, że mnie kocha :). Podobnie było z Hermioną i Ronem. Od nienawiści do miłości ^^. Najpierw się nie lubili, potem przyjaźnili i w końcu Ron stał się zazdrosny o Kruma, a Hermiona o Lavender. Sądzę, że gdyby byli bardziej tolerancyjni, udało by im się szybciej.
~zaeli F
#6 Drukuj posta
Dodany dnia 12-01-2013 10:26
Użytkownik

Awatar

Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1201
Data rejestracji: 06.06.11
Medale:
Brak

Na początku nie było jakoś bardoz wyraźnie widać, ze on jej się podoba, byli moim zdaniem zwykłymi przyjaciółmi. Ale z czasem oboje dorośli i już w czwartej części podczas balu i tych wszystkich scen z Wiktorem widać było wyraźnie, że Hermionie bardzo zależy na Ronie (zdecydowanie bardziej niż na Krumie) i... że Ronowi też bardzo, bardzo na Hermionie zależy. No a już w szóstej części, kiedy chodzili z innymi osobami, po to by wzbudzić zazdrość w tym drugim... Uśmiech Chyba nie trzeba tego komentować, od razu widać, na kim naprawdę im zależało - na sobie nawzajem.

"Do not pity the dead, Harry. Pity the living, and, above all those who live without love."
<3
~Rose Hathaway F
#7 Drukuj posta
Dodany dnia 12-01-2013 10:47
Użytkownik

Awatar

Dom: Ravenclaw
Ranga: Członek Brygady Inkwizycyjnej
Punktów: 521
Data rejestracji: 01.11.12
Medale:
Brak

Najpierw był dla niej jednym z dwóch najlepszych przyjaciół (to pewne), później zaczęła się w nim durzyć, a na końcu się zakochała Wredny.

Mam na imię Oliwka, mam czternaście lat, mieszkam w stolicy i jestem raczej pokojowo nastawiona, więc napisz do mnie, nie ugryzę Aniołek xP I... to chyba tyle o mnie Rozbawiony

3.bp.blogspot.com/-YeySu7Q9BFM/Tl7huoPZXFI/AAAAAAAAAG0/1Kuu7I_w6Io/s1600/tumblr_lbh2itrBkM1qarxvjo1_500.gif
www.co-w-sniegu-piszczy.blogspot.com Wyślij prywatną wiadomość
~Wezzly F
#8 Drukuj posta
Dodany dnia 17-01-2013 12:49
Użytkownik

Awatar

Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 58
Data rejestracji: 30.12.12
Medale:
Brak

od początku coś do siebie czuli, w końcu kto się czubi ten się lubiCool w kolejnych częściach coraz bardziej było widać, że mają się ku sobie.Oczko

hogsmeade.pl/images/hat/gryffindorf.gif

d.asset.soup.io/asset/3881/2589_021f_390.jpeg
~mrs krum F
#9 Drukuj posta
Dodany dnia 17-01-2013 13:41
Użytkownik

Awatar

Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 360
Data rejestracji: 01.09.12
Medale:
Brak

Ja to bym tak porządnie Krumowi przyłożyła za to, że nie walczył o Hermionę tak jak powinien Rozbawiony Moim zdaniem miałby duże szanse.
A co do tematu to nie byłabym taka przekonana, na pewno była to przyjaźń i zbliżyły ich do siebie te wszystkie wydarzenia, miłość być moze przyszła z czasem.
Ja jednak nie mogę się obiektywnie wypowiadać bo za każdym razem zastanawiam się co w Ronie widziała tak ładna i inteligentna dziewczyna xD
#10 Drukuj posta
Dodany dnia 17-01-2013 15:31
Użytkownik

Awatar

Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2595
Data rejestracji: 06.11.11
Medale:
Brak

Oczywiście , że go kochała . Np. W Czarze Ognia jak Ron był zazdrosny o Kruma to Hermiona mu przecież powiedziała , że mógł ją zaprosić , a nie z tym zwlekać . Drugi dowód na to jest w Księciu Półkrwi jak Hermiona była zazdrosna o to jak Ron chodził z Lavender . Przecież nawet płakała jak zobaczyła jak się całują , a potem trzymała za rękę Rona w szpitalu . No i oczywiście w 7 części też widać , że go kochała , bo przecież jak ich zostawił to widać było , że była smutna . No i można by tak w sumie tego więcej wypisać , ale nie pamiętam aż tak szczegółowo .
#11 Drukuj posta
Dodany dnia 17-01-2013 16:02
VIP

Awatar

Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 256094
Data rejestracji: 15.12.12
Medale:
Brak

"Nie ma miłości bez zazdrości" - jak śpiewała pani Villas - faktycznie w VI tomie chyba już nie ma wątpliwości, że darzyła go tym szczególnym uczuciem.
#12 Drukuj posta
Dodany dnia 18-01-2013 21:11
Użytkownik

Awatar

Ranga: Mugol
Punktów: 4
Data rejestracji: 03.09.10
Medale:
Brak

Ona prawie od samego początku go kochała, choć najpierw nie potrafiła tego okazać. On również odwzajemniał tą miłość i borykał się z tym samym problemem. Na początku p. Rowling opisała go jako dwóch przyjaciół, którzy czują do siebie miętę, ale to widać po parokrotnym przeczytaniu HP. Dopiero potem ukazała ich miłość w bardziej wyraźnym świetle, może dlatego wyraźniej, ponieważ tomy Zakon+ są już dla starszych czytelników niż ci czytający HP i KF? Ona sama o tym wie i pewnie nas raczy o tym poinformować Rozbawiony
^raven F
#13 Drukuj posta
Dodany dnia 19-01-2013 09:25
Administrator

Awatar

Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -3
Data rejestracji: 03.01.13
Medale:
Medal

mrs krum napisał/a:
A co do tematu to nie byłabym taka przekonana, na pewno była to przyjaźń i zbliżyły ich do siebie te wszystkie wydarzenia, miłość być moze przyszła z czasem.

Z tym się zgadzam. Na początku nie było między nimi widać uczucia - dopiero po tym jak Harry i Ron uratowali Hermionę przed trollem, pojawiła się przyjaźń. A miłość? Jeszcze w czwartej części Ron nie zauważał w Hermionie dziewczyny, w której ktoś mógłby się zakochać (pomyślał o zaproszeniu jej na bal dopiero w ostatniej chwili). Chociaż fakt, że był o nią zazdrosny z pewnością go zaskoczył i dał do myślenia. To był początek miłości z jego strony. Hermiona być może trochę wcześniej zdała sobie z tego sprawę, ale na pewno nie od samego początku. Jak pisze mrs krum - zbliżyły ich do siebie te wszystkie wydarzenia.

Everything is catching up with me
I awake to find I'm not at all where I should be
And it feels I'm getting to the end
And it's hard to figure out what's real and what's pretend

ZYCIĘŻĄ CI, CO NIENAWIŚCIĄ SILNI SZYDZĄ Z INNYCH

I'm not living, I'm just killing time.

Alergia. Na życie.
~Samanta Black F
#14 Drukuj posta
Dodany dnia 19-01-2013 10:32
Użytkownik

Awatar

Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 50
Data rejestracji: 18.01.13
Medale:
Brak

Według mnie Hermionę zawsze coś ciągnęło do Rona już od pierwszej i część, gdy Harry i Ron uratowali ją przed Trollem =D

"Niewinni zawsze są pierwszymi ofiarami"

#15 Drukuj posta
Dodany dnia 19-01-2013 15:37
Użytkownik

Awatar

Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 279
Data rejestracji: 05.01.13
Medale:
Brak

Nie wiem dlaczego wszyscy tak piszą, ale jak dla mnie to na początku nic do siebie nie czuli. Myślę, że zaczęło się to najszybciej w 3 części, natomiast w 4 było to już wyraźnie widać, kiedy Ron był zazdrosny o Kruma. 6 część to znowu zazdrość Hermiony o Lavender. Później to już było widać, że są w sobie zabujani po uszy i skoro się pobrali musiało być to prawdziwe uczucie. ;)

Jedyną rzeczą, której Voldemort nie potrafi zrozumieć, jest miłość.
*mooll F
#16 Drukuj posta
Dodany dnia 27-03-2013 23:06
Super Owadzik

Awatar

Ranga: Śmiertelna Relikwia
Punktów: 10619
Data rejestracji: 28.09.09
Medale:
Brak

Należy w jakiś sposób udowodnić - uzasadnić - swoje zdanie. Jak napisała autorka: cytaty mile widziane. Ale wystarczy opis konkretnych sytuacji.

Posty bez uzasadnienia będą kasowane jak zwykły spam.

Oscar Wilde

* * *

Mol pisze swój Fick: James Potter - Ostatnia Szansa [35/?]
http://hogsmeade....ad_id=2444
Wspieraj artystów pisarzy - dobrowolne datki w postaci komentarzy są bardzo pożądane.
~Fred James Syriusz Remus F
#17 Drukuj posta
Dodany dnia 28-03-2013 16:26
Użytkownik

Awatar

Punktów: 296
Data rejestracji: 29.12.12
Medale:
Brak

Kocha i to z wzajemnością już prawie od samego początku. Na przykład jak wtedy Ron się wściekł, że poszła z Krumem na bal, albo ona płakała jak chodził z Lawender

hogsmeade.pl/tiara,gryffindor,ona.gif

glupie-zycie-fredzi.blogspot.com
glupie-zycie-fredzi.blogspot.com Wyślij prywatną wiadomość
~missBlack F
#18 Drukuj posta
Dodany dnia 28-03-2013 18:40
Użytkownik

Awatar

Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 143
Data rejestracji: 26.12.12
Medale:
Brak

Hmmm, ja odniosę się do wypowiedzi, w których zawarte jest, że nie czuli do siebie czegoś od samego początku. Przecież na początku było widać, że się nie lubią - Hermiona wypominała mu, że jest brudny, kiedy spotkali się po raz pierwszy, Ron ją przezywał... Ale właśnie wszystko się odmieniło, kiedy chłopcy uratowali ją w pierwszej części przed trollem. Jednak ciagle był między nimi pewien dystans - Hermiona kiedy zobaczyła chłopaków w podajże drugiej części, Harry'emu wpadła w ramiona, a Ronowi podała jedynie rękę. Dopiero coś się zaczęło między nimi dziać na 4/5 roku. Tak jak większość podaje z przykład : Ron był zazdrosny o Kruma, a Hermiona była zawiedziona, kiedy Ron nie zaprosił jej pierwszą na bal. A w 6 części uczucie między nimi rozkwitło... Hermiona była zazdrosna o Rona i chciała, żeby on był o nią zazdrosny, dlatego żeby zrobić Ronowi na złość poszła z Cormaciem na spotkanie Klubu Ślimaka. No i oczywiście pocałunek na koniec serii, kiedy oboje zrozumieli, ze to jest miłość. Coś między było - to jest pewne.
Dźwięki ra­dości i krzy­ku dzieci rozpływały się łagod­nie po uszach i ścianach lasów. Wszędzie były dzieci, ale nie były nor­malne, o nie. Każde dziec­ko coś cza­rowało : stok­rotkę, szcze­niaka, mo­tyl­ka, za­bawkę. Bil­lie-Jean chciała wstać, lecz nie mogła. Po pros­tu nie pot­ra­fiła. Pełen wi­dok na wszys­tko zasłaniał jej wózek, w którym się znaj­do­wała. Wózek dla dziec­ka. Nie była w nim sa­ma, przekręciła główkę w le­wo i spoj­rzała na dziec­ko praw­do­podob­nie w jej wieku, które led­wo co się urodziło. Czyżby umarła i na­rodziła się na no­wo, ale chwi­la... Do jej uszu doszedł piękny, dam­ski głos. I jak­by skądś znajomy.
- Bil­lie-Jean jest star­sza o pół mi­nuty. - Ko­bieta wy­mieniła jej imię. - Ale ona i Har­ry są słod­cy i kocham ich tak sa­mo. W końcu to bliźniacy.
- Li­ly, mogę pot­rzy­mać swo­jego sy­na? - Do­biegł do uszu dziew­czy­ny dru­gi głos, tym ra­zem męski, aczkol­wiek również skądś zna­jomy. Do wózka po­deszła ko­bieta, miała jasną kar­nację i ru­de, dzi­ke włosy. Jej oczy były w ko­lorze liści dębu i młodej tra­wy. Bil­lie-Jean łapała to piękno swoimi oczka­mi łap­czy­wie, stu­diowała każdy frag­ment twarzy po ko­lei, za­pamięty­wała jej twarz bar­dzo dokład­nie. Ta ob­ca, a za­razem zna­joma ko­bieta była dla niej pojęciem piękna i to ona mogłaby zos­tać de­finicją piękna. Dla Bil­lie-Jean ów oso­ba była dos­ko­nałym ideałem, aniołem bez skrzy­deł, chodzącym po ziemi. A może ta ko­bieta była aniołem..? Z pięknym i ser­decznym uśmie­chem wzięła syn­ka na ręce i odeszła z nim.
- Ciociu, mogę wziąć Bil­lie-Jean na spa­cer? - za­pytał szyb­ko ja­kiś piszczący głos.
- Oczy­wiście, ale wra­caj­cie szyb­ko. - Od­parła piękna ko­bieta swoim ak­sa­mit­nym głosem. Ktoś zaczął pchać wózek, w którym leżała Bil­lie. Nie widziała twarzy, kto ją pchał, je­dynie czu­pek głowy, na którym była gęsta, jas­na czup­ry­na, to było dziec­ko. Nag­le wszys­tkie głosy ucichły, jak­by zos­tały w ty­le. W tle te­raz wy­raźnie słychać było szum drzew i flet ptaków.
- Tu nas nie znajdą.. - po­wie­działo dziec­ko, ale już nie swoim piszczącym głosem, ale głosem do­rosłego mężczyz­ny. Nag­le dziec­ko zaczęło rosnąć i zmieniać swoją twarz, wygląd, ga­bary­ty. Blond czup­rynka lek­ko wyłysiała, pal­ce i dłonie zro­biły się większe, a także grub­sze, paz­nokcie przyb­rały kształt pa­zurów. Przed­nie zęby urosły i wydłużyły się tak, że wyglądały jak my­sie zębis­ka, do te­go zżółkły. Oczy były przek­rwione i dzi­ko świd­ro­wały małą Bil­lie-Jean. - Żeg­naj! - Wyk­rzyknął zachryp­niętym głosem i wyrzu­cił dziec­ko do pob­liskiej rze­ki. Do uszu dziew­czyn­ki doszedł je­dynie diabo­liczny śmiech za­nim jej płuca za­pełniły się lo­dowatą wodą i jak ka­mień, poszła na dno.
- Bil­lie! Bil­lie! - Krzyczał ktoś i ner­wo­wo nią pot­rząsał. Dziew­czy­na leżała na ziemi niep­rzy­tom­na, ze zmarznięty­mi dłońmi i si­nymi us­ta­mi. Na jej po­liczkach lśniły łzy, a włosy miała lek­ko wil­gotne, lecz ub­ra­nia były nie tknięte i suche.

całość czytaj na :

http://billie-jean-jacobs.blogspot.com/
~Alexandra F
#19 Drukuj posta
Dodany dnia 04-04-2013 11:38
Użytkownik

Awatar

Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 217
Data rejestracji: 18.10.12
Medale:
Brak

Sądzę, że w pierwszych częściach tylko się przyjaźnili, a jednak w HP i Czarze Ognia Ron był zazdrosny o Kruma, a później Hermiona była załamana, gdy Ron chodził z Lavender. Wtedy widać było, że powinni być razem <3 Uśmiech
~SamWieszKto F
#20 Drukuj posta
Dodany dnia 10-07-2013 09:33
Użytkownik

Awatar

Punktów: 376
Data rejestracji: 17.06.13
Medale:
Brak

Na początku (chodzi mi o 1 i 2 cześć) mogła nic do niego nie czuć - tylko przyjaźń, ale gdy się tak kłócili w 3 części, a potem pogodzili to pewnie trochę już się 'rozkręcali'. Zapewne po zabiciu Voldemorta byli bardzo kochającą się rodziną. Pasowali do siebie i byli bardzo udaną parą.
~Albus Dumbledore

25.media.tumblr.com/27384b42501980dd5ef92be1c5ebe357/tumblr_mk8lzkR7qs1qdghxxo2_r2_500.gif

"To ja zawsze będę Jego najwierniejszą! On Sam Lord Voldemort uczył mnie czarnej magii!"
~Bellatriks o sobie samej.

Edytowane przez SamWieszKto dnia 10-07-2013 09:36
Przeskocz do forum:
RIGHT