Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1573
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 10.07.14
Medale:
Brak
|
Jak w temacie - jaka jest wasza ulubiona część trylogii "Igrzyska śmierci"? Moja to "W pierścieniu ognia". Na początku nie byłam do niej przekonana, ale potem najbardziej mną owładnęła No i poznajemy w niej Finnicka!
Czekam na wasze odpowiedzi
Chroń Nas Ravenclawie!
Jestem Krukonką braterską jak Gryfonka. Jestem przyjacielska jak Puchonka, ale mam w sobie coś ze Ślizgonki
Pomyślnych Igrzysk... I niech los wam zawsze sprzyja!
Edytowane przez Anka Potter Always Together dnia 01-09-2014 16:22 |
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Goblin
Punktów: 38
Data rejestracji: 27.08.14
Medale:
Brak
|
Ja lubię najbardziej "W pierścieniu ognia", bo dużo się dzieje, no i dowiedziałam się wreszcie jak zwyciężył Haymitch.
A i pojawia się tam właśnie Finnick, którego bardzo lubię
Jednak część trzecia czyli "Kosogłos" też jest ciekawa. Tyle, że tam ginie tyle cudownych ludzi..Ta właśnie część jest według mnie najsmutniejsza.
CHROŃ NAS, SLYTHERINIE
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Animag Lew
Punktów: 537
Data rejestracji: 26.01.15
Medale:
Brak
|
Podoba mi się cała ta trylogia. Jednak najbardziej chyba lubię "Igrzyska Śmierci ". W pierwszych częściach różnych serii poznajemy świat, w którym żyje główny bohater: jego zasady, wygląd oraz mieszkańców. Wchodzenie w taki inny świat jest często dla mnie ulubionym fragmentem książki lub całej serii.
|