VIP
Dom: Ravenclaw
Ranga: Śmiertelna Relikwia
Punktów: 11463
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 30.01.10
Medale:
|
Jak wiadomo, Dr.House oficjalnie się skończył :<
Jak oceniacie ten odcinek?
Łzę uroniliście, tak jak sobie wymarzyliście końcówkę? Czegoś wam brakowało?
Nigdy nie zapominaj o tym, kim jesteś, bo świat na pewno o tym nie zapomni. Uczyń z tego swoją siłę, a wtedy przestanie to być twoją słabym punktem. Zrób z tego swoją zbroję, a nikt nie użyje tego przeciwko tobie.
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Horkruks
Punktów: 7188
Data rejestracji: 04.04.12
Medale:
Brak
|
Jak oceniacie ten odcinek?
W skali 1-10... na takie mocne 8. Nie był jakiś zaskakujący, skomplikowany czy interesujący - chwilami nawet wydawał mi się nudny i naciągany. Dramatyczne momenty były... mało dramatyczne. Ale co tam, w końcu House to House - nawet jak jest źle, to jest dobrze!
Łzę uroniliście, tak jak sobie wymarzyliście końcówkę?
Poniekąd tak sobie to wyobrażałam. Jednakowoż dodałabym więcej akcji, emocji, można by trochę ożywić ten ostatni odcinek. A łzę... nie ma co, na pogrzebie przez parę minut ryczałam jak bóbr, a tu komóreczka Wilsona dzwoni - i momentalnie dostałam napadu śmiechu. LOL!
Czegoś wam brakowało?
Cuddy oczywiście. Na pogrzebie. Jakieś resztki przyzwoitości by się przydały!
Ranga: Śmiertelna Relikwia
Punktów: 11463
Data rejestracji: 30.01.10
Medale:
|
Cuddy oczywiście. Na pogrzebie. Jakieś resztki przyzwoitości by się przydały!
Prawda? Już nie dramatyzujmy, house wjechał jej samochodem w chałupę, ale miał swoje powody :f w końcu byli parą, mogłaby się jakoś zachować i chociaż na pogrzeb przyjść.
Nigdy nie zapominaj o tym, kim jesteś, bo świat na pewno o tym nie zapomni. Uczyń z tego swoją siłę, a wtedy przestanie to być twoją słabym punktem. Zrób z tego swoją zbroję, a nikt nie użyje tego przeciwko tobie.
|