Administrator
Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 29123
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 21.11.09
Medale:
Brak
|
Temat poświęcony tematyce nowego serialu NBC pt.: Hannibal. Opowiada on głównie [przynajmniej w 1 sezonie] o Willu Grahamu, który pomaga FBI łapać groźnych morderców dzięki swoim zdolnościom - w filmie pojawia się również tytułowy Hannibal, czyli psychiatra, którego Will częśto odwiedza.
Za nami już pierwszy sezon, ktoś ogląda, jak wrażenia?
Powiem tak - serial zaczęłam dopiero oglądać po nasiąknięciu Hopkinsowym Lecterem, jednak nie uważam, że Mikkelsen jest gorszy - raczej przedstawiają historię tego samego człowieka w różnych momentach.
Serial głównie oglądam z powodów zabicia czasu - nie jest on specjalnie wybitny, ale mił w oglądaniu. A w dodatku można się zobaczyć wiele ciekawych potraw ^^ |
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Gajowy Hogwartu
Punktów: 960
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 21.08.10
Medale:
Brak
|
Obejrzałam cały pierwszy sezon i muszę przyznać, że trudno nie dać temu serialowi żadnej pochwały. Nie tylko obsada trafiona, ale też fabuła wciąga jak odkurzacz!
Lady Holmes napisał/a:
A w dodatku można się zobaczyć wiele ciekawych potraw ^^
Szkoda tylko, że w wielu z potraw główną rolę gra człowiek. :D
Punktów: 820787
Data rejestracji: 04.10.09
Medale:
|
Serial ma klimat, potencjał, ale jest tylko tym średniakiem.
Albo przeniosą go na kablówki, albo NBC nie wywiąże się z obietnicy Fullera @ ze 7 sezonów. Bo ma niską oglądalność.
A, Dancy taki średni w roli Willa.
YET A WORLD
OF MY DESIGN
SO STRANGE
AND SO FAMILIAR
BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE
ONE CONSTANT REMAINS
CHAOS
Techno jest w podziemiu...!
Legacy of Detroit Techno | Jeff Mills | Underground Resistance | Cybotron
Moshic Akbar! Viva La Underground!
|
Administrator
Dom: Slytherin
Punktów: 29123
Data rejestracji: 21.11.09
Medale:
Brak
|
Mają mieć drugi sezon, ale szczerze? 7 sezonów to to nie pociągnie moim zdaniem, nie dadzą rady.
A co do Willa - um, też czasem nie mogę na niego patrzeć, ale o wiele lepiej mi się go ogląda od tego, co z Hopkinsem grał, czyli Nortona. |