Administrator

Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 29123
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 21.11.09
Medale:
Brak
|
Bling Ring - film oparty na prawdziwej historii, która wstrząsnęła Ameryką. Wyreżyserowany przez laureatkę Oscara Sofię Coppolę, opowiada o słynnej grupie nastoletnich włamywaczy, obsesyjnie pragnących zbliżyć się do świata gwiazd. W poszukiwaniu ekstremalnych wrażeń, grupa Bling Ring zakrada się do domów hollywoodzkich celebrytów, gdzie dokonuje rozbojów. Magia luksusowych marek i wszechobecny glamour wydają się młodocianym złodziejom przepustką do lepszego, niedostępnego dla nich życia. To co zakazane, niesie ze sobą jednak poważne konsekwencje.
źródło:filmweb.pl
Ktoś już był na tym filmie, jak wrażenia?
UWAGA - SPOILERY.
Chyba film do mnie nie trafił, bo mi się nie spodobał. A można było więcej z takiego pomysłu, oj więcej. Nieco dłużący się, a szczególnie powtarzające się sceny włamań, co moim zdaniem było nieco przekłamane - na tyle włamań tylko dwa razy ich przyuważono?! Chociaż muszę powiedzieć, że Emma była jednym z promyczków tego filmu, bo inaczej wątpię, czy czasem bym nie zasnęła.
Podsumowując: stracone pieniądze na bilet [chociaż i tak z promocji za dychę, ale jednak]. |
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Charłak
Punktów: 13
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 12.06.13
Medale:
Brak
|
Byłam na nim w piątek. Szczerze powiem, że strasznie się zawiodłam. Nastawiłam się na coś mega co niestety okazało się klapą. Uważam, że nie do końca wyczerpali temat.
Bardzo natomiast zainteresowała mnie historia która wydarzyła się naprawdę. Niesamowite jak długo tej grupce dzieciaków przez tak długi czas udawało się włamywać do tych domów. Pomijam to, że gwiazdy nie zauważyły braków (ciężko byłoby zauważyć mając tak wiele), ale nie było żadnych systemów zabezpieczeń? Ochrony? NIC? To mnie dziwi. |
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 402
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 30.09.12
Medale:
Brak
|
Ja obejrzałam go w internecie i jestem nawet zadowolona bo film naprawdę jest godny uwagi a Emma znów pokazała jak świetnie odnajduje się w nowych rolach
film troszkę odbiegł od rzeczywistych wydarzeń ale pomimo tego w skali od 1 do 10 dałabym 7,5 |