Dom:Gryffindor Ranga: Pracownik Ministerstwa Punktów: 1201 Ostrzeżeń: 1 Postów: 290 Data rejestracji: 04.05.10 Medale: Brak
Nie znoszę siatkówki. Nigdy w nią nie gram, a jak już muszę, na WF-ie to się przeważnie wygłupiam. Uważam, że to najgłupszy sport jaki wymyśliła ludzkość. Stać i gapić się na lecącą piłkę jest naprawdę idiotyczne. Ale jak ktoś lubi to niech gra.
Edytowane przez Lady Holmes dnia 28-05-2011 11:45
Dom:Gryffindor Ranga: Redaktor Proroka Punktów: 1002 Ostrzeżeń: 0 Postów: 187 Data rejestracji: 10.02.11 Medale: Brak
Ja osobiście nienawidzę piłki ręcznej. Nie lubię jej ponieważ dość często stoję na bramce, no nie za bardzo chce mi się grać w polu ponieważ do jest dla mnie nudne. No i jak stoję to zawsze się boję, że piłka może mi trafić w nieodpowiednie miejsce a chyba powinniście wiedzieć, że ta piłka jest dość twarda.
Ogólnie sport lubię sam nawet uprawiam 2: Lekka Atletyka (jestem Sprinterem) oraz Żużel
Czy wciąż chcesz stawić mi czoła? Czy zagrasz w grę,
gdzie stawką jest śmierć? Tylko po to, by odzyskać wolność?
Dziedziczny grzechu nasz!
Klątwa to twoja straż.
O ty, najkrwawsza z ran!
Komu wytchnienie dasz?
Któż twego bólu pan?
Tylko Atrydów płód
Rozetnie dawny wrzód.
Dziedzicu, dom swój lecz!
Bogów tu wzywam wprzód,
By twój nie chybił miecz.
O mieszkańcy podziemnych stref!
Jeśli dotarł do was przysiąg zew,
Dajcie dzieciom pomścić ojca krew!
Dom:Gryffindor Ranga: Gracz Quidditcha Gryffindoru Punktów: 118 Ostrzeżeń: 0 Postów: 38 Data rejestracji: 01.01.11 Medale: Brak
Zacznę od tego, że w ogóle nie lubię w-fu. Według mnie najgorsze są biegi i skoki wzwyż. Tenis stołowy i siatkówka ujdą, a reszta jest mi obojętna... Zawsze się wykręcam od ćwiczenia
Nie lubię biegów długodystansowych. Koszmar....
A z gier zespołowych myśle, że najmniej do gustu przypadłą mi siatka, bo w podstawówce wcale nie graliśmy a teraz trzeba i nikt nic nie umie.
Dom:Ravenclaw Ranga: Trzecioroczniak Punktów: 141 Ostrzeżeń: 0 Postów: 55 Data rejestracji: 02.05.11 Medale: Brak
Niestety, przez ciągłe granie nienawidzę Koszykówki. Ciągle to samo tylko kosz :/. Nie lubie lekkoatletyki [chyba że oglądać ] również Snooker oraz wyścigi na torach np. F1 czy GP i rajdów też nie znoszę.
Ja ogólnie jestem stworzeniem, które kocha sport <3, ale z takich znienawidzonych 'wuefowych' zawsze nie cierpiałam skoku wzwyż, skoków przez płotki [którymi nas katowano w szkole, chcąc z nas zrobić jakichś pseudo - lekkoatletów ], rzutu palantem i piłką lekarską... no i piłki nożnej w wersji 'kobiecej' co w wykonaniu dziewczyn z mojej klasy kończyło się przeważnie wzajemnym kopaniem się po kostkach i ogólną śmiechawą
Wszelkie rzeczy typu biegi długodystanowe, testy Coopera, piłka ręczna, siatkówka - uwielbiałam od zawsze
Dom:Gryffindor Ranga: Horkruks Punktów: 7249 Ostrzeżeń: 0 Postów: 543 Data rejestracji: 11.01.11 Medale: Brak
Ogólnie nie lubię sportów które uprawia się na WF-ie, typu siatkówka, koszykówka, piłka ręczna. Nie lubię też biegać na dalekie dystanse, bo szybko się męczę.
Lubię wszystkie sporty, no może oprócz biegów. Ale właściwie to nie nawidzę wszystkich jak gramy w nie na wf, bo wtedy każdy ma nierówne szanse... Lubię sobie zagrać np. w koszykówkę z ludźmi na moim poziomie.
Ja nienawidzę piłki ręcznej... to dopiero istny koszmar. Znośna jest tylko na bramce, ale nie zawsze, zależy z kim się gra i przeciw komu...
Mówią o mnie ''córka diabła'' - temu nie zaprzeczę ani ja, ani ktos, kto mnie dobrze zna . Pozdrawiam wszystkich tych, którzy mnie pozdrawiają
Dom:Ravenclaw Ranga: Niewymowny Punktów: 1507 Ostrzeżeń: 0 Postów: 489 Data rejestracji: 30.05.11 Medale: Brak
Nie lubię dwóch, sama nie wiem, którego bardziej.
Może najpierw siatkówka. Kocham serwować, ale nie wychodzą mi przyjęcia. Moja chęć grania w siatkę jest wielce zależna od tego, przeciw komu gram i z kim. Lubię być w drużynie z osobami które lubię i które lubią mnie- bez stresu i niepotrzebnych nerwów.
Nie lubię też gimnastyki. Na wf stajemy teraz na rękach, istny koszmar. Wolę jednak mieć stałe podłoże pod nogami.
Dom:Gryffindor Ranga: Gajowy Hogwartu Punktów: 984 Ostrzeżeń: 1 Postów: 235 Data rejestracji: 04.12.11 Medale: Brak
Nienawidzę biegać na lekcji wf-u! jak tak sobie sama pobiegam i nikt mi nie każe, to jeszcze to nawet lubię i to jest przyjemność, gorzej jak na ocenę, a tak się składa, że jestem strasznie wolna.
- Albusie Severusie - powiedział tak cicho, że nie usłyszał tego nikt prócz Ginny, a ona taktownie udała, że macha ręką do Rose, która już wsiadła do wagonu - nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich był Ślizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym człowiekiem, jakiego znałem.
Dom:Gryffindor Ranga: Członek GD Punktów: 529 Ostrzeżeń: 0 Postów: 140 Data rejestracji: 09.05.09 Medale: Brak
Koszykówka...przed każdym W-F się modlę, żebyśmy przypadkiem nie grali. Jak na złość gramy BARDZO często Kiedyś lubiłam, ale w gimnazjum zdecydowanie mi obrzydła. No i nie przepadam za bieganiem.
Siedem osiem..o ludzkie kości tylko prosił"
Lecznica Stałych Doznań
Dom:Ravenclaw Ranga: Młody Czarodziej Punktów: 750 Ostrzeżeń: 0 Postów: 302 Data rejestracji: 05.09.08 Medale: Brak
Ja to jakiejkolwiek lekkoatletyki to nie cierpie !! Skoki przez kozla,jakies tam skoki w dal NIE CIERPIE !! za to lubie pilke nozna ale tego niestety nigdy nie robimy no to sie pogodzilam z tym ze nasz nauczyciel chce nas wyslac na olympiade...
Dom:Gryffindor Ranga: Zwycięzca TT Punktów: 279 Ostrzeżeń: 1 Postów: 176 Data rejestracji: 08.10.11 Medale: Brak
Nie trawię:
Piłki nożnej- dla mnie to bezcelowe bieganie za piłką i faulowanie.
Biegania - złe wspomnienia.
Skok w dal z miejsca - wszystko przez szkołę.
Jestem, jaka jestem. Mało ludzi wie na mój temat więcej, niż to, jak mam na imię, ile mam lat i jak wyglądam. Jestem dość tajemnicza. Ufam niewielu osobom. Może dla tego, prawie nikt mnie nie lubi. W przyjaźni stawiam na jakość, a nie ilość.
Dom:Gryffindor Ranga: Zwycięzca TT Punktów: 275 Ostrzeżeń: 2 Postów: 149 Data rejestracji: 06.07.12 Medale: Brak
siatkówka
ble
nigdy nie umiałąm w nią grać
podobnie jak Bella ze Zmierzchu
Pamiętasz ten moment, kiedy jako dziecko, w wieku koło siedmiu lat, malujesz obrazek i niebo to niebieski pasek u góry kartki? I wtedy przychodzi ten moment rozczarowania, kiedy nauczyciel mówi ci, że tak naprawdę niebo zajmuje cała wolną przestrzeń na rysunku. I to jest ta chwila, kiedy życie zaczyna być coraz bardziej skomplikowane i nieco nudniejsze, ponieważ zamalowywanie kartki na niebiesko jest raczej nużącym zajęciem. - Alan Rickman
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.