Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Mistrz Eliksirów
Punktów: 2978
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 24.04.12
Medale:
Brak
|
Zmrok to książka idealna dla przeciwników Sagi Zmierzch, ponieważ jest to parodia tej sagi.
" Belle Goose ma jeden cel w życiu - znaleźć wampira, który by ją ukąsił. Kiedy poznaje ekscentrycznego i zabójczo przystojnego Edwarta Mullena, w którym się natychmiast zako****e , jest pewna, że jej plan się powiedzie. Gdyby nie jeden feler- Edwart nie jest wampirem..."
Tak piszę z tylu okładki
Czy podobała wam się ta książka ?
Czekam na opinie
Edytowane przez Ms_Kane dnia 06-09-2012 21:02 |
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Charłak
Punktów: 14
Data rejestracji: 02.09.12
Medale:
Brak
|
Ja tam Sagę Zmierzch lubię,ale parodie też : D Według mnie nie są one czymś strasznym czy obrażającym.. Może przeczytam tą książkę jak skończę "oryginał" bo zapowiada się nieźle I jak będę miała czas na czytanie bo zapowiada mi się dużo nauki.. -.- |
VIP
Dom: Ravenclaw
Ranga: Wybraniec
Punktów: 9487
Data rejestracji: 25.08.08
Medale:
Brak
|
Nie polecam, niby miała to być [śmieszna] parodia, a wyszła z tego marna kopia tego, co zaprezentowano w Zmierzchu. Ogryzek na okładce dokładnie odzwierciedla to, co zostało ze mnie po przeczytaniu tego dzieła.
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Właściciel Pamiętnika
Punktów: 101
Data rejestracji: 18.06.12
Medale:
Brak
|
Wielkim fankom Zmierzchu to teraz mina zbrzydła. : D
Wszystko co jest parodią(nawet najgłupszą) Zmierzchu po prostu uwielbiam.
PS. Założę się, że ta książka jest lepsza o wiele dla człowieka nie lubiącego Zmierzchu.
Moje słodkie fanboye... : )
Dom: Gryffindor
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2195
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 27.04.10
Medale:
Brak
|
Czytałam i mam w domu. Ta książka posiada specyficzny rodzaj humoru, więc nie jest ona dla każdego przeciwnika "Zmierzchu" . Dla mnie, mało jest scen naprawdę zabawnych ale i tak wolę to od prawdziwego " Zmierzchu". Cóż, i z pewnością jest bardzo "poryta" tak jak każda parodia.