VIP
Dom: Ravenclaw
Ranga: Mistrz Zaklęć
Punktów: 2821
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 19.07.11
Medale:
|
Miejsce gdzie można pochwalić się swoimi pracami, komentować wzajemnie swoje zdjęcia i wymieniać się doświadczeniami i opiniami. Śmiało!
Medale:
|
To chyba mi przypada w udziale rozpoczęcie wpisów. Parę moich zdjęć. Swojego czasu miałam bzika na punkcie czarno-białych portretów zamkniętych w kwadratach. Już mi to przeszło ale dalej posiadam zdjęcia z tamtego okresu
Edytowane przez Asik dnia 17-05-2012 14:23 |
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2599
Data rejestracji: 16.07.12
Medale:
Brak
|
patrzę, że nikt się nie wypowiada, wiec trzeba to zmienić
Asiku ! robisz na prawdę cudowne zdjęcia najbardziej podobają mi się dwa pierwsze i ostatnie
nie będę inna, też wstawię kilka zdjęć swojego autorstwa nie są obrobione, bo wszystkie moje programy zostały na starym PC, który siedzi w naprawie :/
Chciałabym wszystkich serdecznie przeprosić - zwłaszcza RazoraBMW, Asika i Toma Riddle'a, a także wszystkich innych, którzy zostali zapoznani z informacją o rzekomej śmierci jednej z użytkowniczek - Machete. To co pisałam/mówiłam było wyjątkowo dziecinne i głupie i chcę za to przeprosić.
Odchodzę także z Hogsmeade, już nie będę wracać.
|
VIP
Dom: Ravenclaw
Medale:
|
~Natalia Tena na pierwszym jakiś nieśmiały flirt widzę Chyba że to nie obróbka, a możliwość ustawienia sprzętu. Ćwicz, ćwicz
Dla odmiany dyptyki: