Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Dyrektor Hogwartu
Punktów: 4642
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 22.02.12
Medale:
Brak
|
szczerze, to wkurzają mnie. są mało oryginalne, bo połowa młodzieży je nosi.. |
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Dorosły Czarodziej
Punktów: 881
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 30.08.11
Medale:
Brak
|
Tak widziałam je... w mojej szkole jest już parę dziewczyn, które je mają. Może i nie są najbrzydsze ,ale nie będę jej kupować, bo nie lubię gdy wiele osób ma takie samo ubranie jak moje.

|
Użytkownik

Dom: Hufflepuff
Ranga: Wybraniec
Punktów: 8443
Data rejestracji: 11.08.11
Medale:
Brak
|
Podobały mi się jeszcze zanim stały się modne, ale w sklepie znalazłam je dopiero niedawno. Moja jest granatowa, ma białe rękawy i czerwoną literkę A. Noszę ją najczęściej do niebieskich lub czerwonych dżinsów rurek i białej podkoszulki bokserki. Najlepiej rozpiętą i z podwiniętymi rękami. Uwielbiam ją i noszę prawie cały czas. Najfajniejsze w tych bluzach jest to, że możesz założyć je do prawie wszystkiego i każdy w nich dobrze wygląda.
samochodu po więcej czekolady. Ale bez czekolady nie uda mi się pokonać nawet pierwszego stopnia.
Kevin Holmes, Jutro
|
Użytkownik

Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2599
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 16.07.12
Medale:
Brak
|
bardzo mi się podobają są wygodne i fajne no może niezbyt oryginalne, bo co druga dziewczyna je teraz ma.
ja też posiadam w swojej szafie takie 2 jedna szaro - granatowo - różowa a druga identyczna, jaką pokazałaś w 3 linku 
Chciałabym wszystkich serdecznie przeprosić - zwłaszcza RazoraBMW, Asika i Toma Riddle'a, a także wszystkich innych, którzy zostali zapoznani z informacją o rzekomej śmierci jednej z użytkowniczek - Machete. To co pisałam/mówiłam było wyjątkowo dziecinne i głupie i chcę za to przeprosić.
Odchodzę także z Hogsmeade, już nie będę wracać.
|
Użytkownik

Ranga: Redaktor Proroka
Punktów: 1058
Data rejestracji: 06.07.12
Medale:
Brak
|
Ja nie noszę takich bluz, jest ich za dużo, ja jestem oryginalna i nie podążam do tego, żeby wyglądać jak inne.
Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
-Przez te wszystkie lata?...
-Zawsze."
|