· Amelia Bones i Olimpia Maxime - ich domy w Hogwarcie. |
~Errol
|
Dodany dnia 26-01-2012 18:45
|
Zbanowany

Dom: Bezdomny
Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 252
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 26.01.12
Medale:
Brak
|
Obie to ważne osobistości. Amelia Bones była kierownikiem Departamentu Przestrzegania Prawa. Niestety poległa w walce z Voldemortem. Olimpia Maxime natomiast była pół-olbrzymką (jeśli się nie mylę) i teraz jest szychą w Beauxbuttons - obejmuje stanowisko dyrektora. Jak myślicie, gdyby obie były w Hogwarcie, to do jakiego domu by trafiły?
Myślę, iż Amelia była utalentowaną, mądrą czarownicą, toteż pasuje mi Ravenclaw, natomiast olbrzymka trafiłaby do Gryffindoru, ponieważ jest niezwykle odważna.
 |
|
|
~Charlie
|
Dodany dnia 26-01-2012 18:55
|
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2595
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 06.11.11
Medale:
Brak
|
Ja uważam, że Olimpia trafiłaby do Huffelpuffu, a Amelia do Ravenclawu nie wiem czemu tak mi jakoś pasuję
|
~Tonki
|
Dodany dnia 26-01-2012 19:01
|
Użytkownik

Dom: Hufflepuff
Ranga: Sklepikarz z Hogsmeade
Punktów: 824
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 05.04.11
Medale:
Brak
|
Sądzę, że Olimpia nie uczęszczała do Hogwartu, a do Beauxbatons. Ale gdyby kształciła się w Hogwarcie, zapewne byłaby w Gryffindorze. Co do Amelii Bones, wahałabym się pomiędzy Ravenclawem, a Hufflepuffem. Ravenclaw, ponieważ była inteligentną czarownicą, a Hufflepuff, ponieważ była bardzo sprawiedliwa.
|
~voldek
|
Dodany dnia 26-01-2012 19:03
|
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Charłak
Punktów: 8
Data rejestracji: 25.01.12
Medale:
Brak
|
ja mysle ze obie trafiły by do Gryffindoru
STRZEŻ NAS SLYTHERINIE!!!
Świat nie dzieli się na dobrych ludzi i śmierciożerców.
pozdrawiam cię drogi Gościu
|
 |
|
|
~Kinga121
|
Dodany dnia 26-01-2012 19:08
|
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Dorosły Czarodziej
Punktów: 881
Data rejestracji: 30.08.11
Medale:
Brak
|
Myślę ,że Olimpia byłaby w Gryffindorze lub w Hufflepuffie ,a Amelia bardzo pasuje mi do Ravenclawu tak jak wszystkim z resztą. ;D

|
 |
|
|
~Nelishia
|
Dodany dnia 25-02-2012 00:55
|
Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Sześcioroczniak
Punktów: 579
Data rejestracji: 11.09.11
Medale:
Brak
|
Amelia Bones zawsze wyobrażałam sobie jako Puchonkę - może to przez jej krewną - Susan, która trafiła do Hufflepuffu, a może przez jej sprawiedliwość i bycie równą babką jak to ładnie określiła Tonks... Olimpia Maxime niespecjalnie do Hogwartu mi pasuje - nie byłaby tą samą postacią, gdyby uczyła się w Szkocji czy Anglii. Jako Tiara miałabym z nią mały kłopot; wahałabym się między Ravenclawem (ponoć szybko reagowała burzą zaklęć, a przynajmniej tak to określił Hagrid), a Gryffindorem (gdyż, by wybrać się do olbrzymów na rozmowy, trzeba być autentycznym Gryfonem).
|
~Lily Evans Potter
|
Dodany dnia 25-02-2012 13:09
|
Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1208
Data rejestracji: 05.02.12
Medale:
Brak
|
Amelia Bones była w Hufflepuffie tak jak zresztą jej siostrzenica Susan. Olimpia nie wiem do jakiego domu pasuje, może też by była Puchonką, a może Gryfonką lub Krukonką.

|
 |
|
|
~SevLily36
|
Dodany dnia 25-02-2012 21:03
|
Użytkownik

Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1807
Data rejestracji: 19.10.11
Medale:
Brak
|
Olimpia była raczej w Beauxbatons, a nie w Hogwarcie. Amelia zdecydowanie w Huffelpuffie - jak Susan.
|
~Serpensoria
|
Dodany dnia 20-02-2013 21:07
|
Użytkownik

Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 216
Data rejestracji: 13.02.13
Medale:
Brak
|
Amelia Bones była pewnie w Hufflepuffie.. a jeśli chodzi o Maxime.. hmm... no nie wiem, wahałabym się między Gryffindorem, a Ravenclawem  |
 |
|
|
~DJfunkyGIRLS
|
Dodany dnia 11-07-2013 13:35
|
Użytkownik

Ranga: Prefekt Naczelny
Punktów: 708
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 06.07.13
Medale:
Brak
|
Moim zdaniem Olimpia trafiłaby do Hufflepuffu bo dla mnie tam tylko pasuję nigdzie indziej.Amelia za to trafiłaby do Ravenclawu bo jest inteligentna i może nawet trafiłaby do Gryffindoru,lecz wątpię. |
 |
|