Dom:Ravenclaw Ranga: Pierwszoroczniak Punktów: 46 Ostrzeżeń: 0 Postów: 12 Data rejestracji: 11.11.11 Medale: Brak
Takowego tematu na Forum nie znalazłem, więc zaczynam temat.
Żadna gra nie przebije GTA, mówiono w latach 90.. Rzeczywiście tak było. Od 1997 roku Grand Theft Auto podbijało rynek, a konkurenci Rockstar Games milczeli. Rok 2002 przyniósł zmiany.
W 2001 roku debiutuje GTA 3. Wszyscy zachwycają się grafiką 3D i modelami pojazdów, zniszczeń i jazdy. Tymczasem w Czechach w małym studiu Illusion Softworks powstaje pogromca GTA. W końcu narodził się i 29 sierpnia 2002 roku Mafia:The City Of Lost Heaven ujrzała światło dzienne. Pierwsze recenzje były entuzjastyczne, graficznie Mafia dorównywała GTA 3, a fabułą biła konkurenta na głowę. Niebanalna historia Tommy'ego Angelo od razu zyskała rzesze fanów.
Do dziś jest wielu graczy mających tą pozycję na dysku i odkurzających ją od czasu do czasu. Jedyna gra, w której czasem nie idzie podjechać samochodem pod górkę, zyskała status gry nieśmiertelnej.
Mam nadzieję, że ten krotki opis zaostrzył Wasze apetyty na Mafię.
PSytanie dla obeznanych z grą. Czy istnieje sposób na wejście do domu Tommy'ego w trybie jazdy dowolnej i zapisywanie samochodów? W Jeździe Ekstremalnej można wejść, ale z parkingu znikają wszystkie samochody oprócz jednego.
Dom:Gryffindor Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego Punktów: 66 Ostrzeżeń: 1 Postów: 21 Data rejestracji: 16.11.11 Medale: Brak
Ja grałam tylko w GTA Vice City i GTA San Andreas. Osobiście gra przypadła mi do gustu chociaż nieco brutalna, ale wciągająca aż oczu od monitora nie można oderwać. Co do twojego pytania to nie mam pojęcia. W GTA ostatnio grałam dwa lata temu ;s teraz tylko onet blog, harry potter i Sims 2
- Tomów jest mnóstwo - mruknął Riddle. A potem, jakby to pytanie dręczyło go od dawna, wybuchnął:
- Czy mój ojciec był czarodziejem? On też się nazywał Tom Riddle, tak mi powiedziano.
"Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony"
" Niech ci szczęście sprzyja, Harry,gdziekolwiek jesteś.
Jeśli to przeczytasz, Harry wiedz, że wszyscy jesteśmy z tobą! Niech żyje Harry Potter! "
Dom:Ravenclaw Ranga: Pierwszoroczniak Punktów: 46 Ostrzeżeń: 0 Postów: 12 Data rejestracji: 11.11.11 Medale: Brak
Evelyn Dark napisał/a:
Ja grałam tylko w GTA Vice City i GTA San Andreas. Osobiście gra przypadła mi do gustu chociaż nieco brutalna, ale wciągająca aż oczu od monitora nie można oderwać. Co do twojego pytania to nie mam pojęcia. W GTA ostatnio grałam dwa lata temu ;s teraz tylko onet blog, harry potter i Sims 2
Pytanie jest do Mafii, nie do GTA
Dom:Gryffindor Ranga: Lord Punktów: 820787 Ostrzeżeń: 1 Postów: 1,221 Data rejestracji: 04.10.09 Medale:
Mafia, Mafia... pamiętam entuzjastyczne zapowiedzi w 2002 roku w prasie i premierę. Na szrocie spełniającym wymagania... oprócz karty graficznej przeszedłem całą pierwszą misję w 5 klatkach na sekundę i bez widocznych obiektów - po prostu karta ich nie wyświetlała, była droga, niebo, drzewa i tyle, budynki, postaci i samochody? Nie. Przeszedłem to jakimś cudem...
Następnie przejście w 2006 roku na owym kompie. Wymagająca gra, która dawała satysfakcję. I genialny soundtrack.
Legendarny wyścig... dało się przeżyć, trzeba było ostrożnie jechać, bugu z barierką nie wykorzystywałem.
Gra oczarowała Mnie grafiką, klimatem lat 30-stych i... samochodami (uwielbiałem przeglądać encyklopedię ;D)
Końcówka... jedna z najlepszych końcówek ever w grach, serio. Smutna. Bardzo.
Dziś może nie wygląda tak super, ale klimat nadal zachowany.
Znowu druga część jakoś Mi nie podeszła, trochę bugów, i gdzieś ten klimat znikł... i oczywiście wredne DLC... :/
Anyway, jedynka była genialna i warto w to zagrać nawet dziś.
OF MY DESIGN SO STRANGE
AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS
Techno jest w podziemiu...!
Legacy of Detroit Techno | Jeff Mills | Underground Resistance | Cybotron Moshic Akbar! Viva La Underground!
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.
Drogi UĚźytkowniku, w ramach naszej strony stosowane sĂ pliki cookies. Ich celem jest ÄšÂwiadczenie usÄšÂug na najwyĚźszym poziomie, w tym rÄĹwnieĚź dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawieĚ przeglĂ darki dotyczĂ cych cookies oznacza, Ěźe bĂÂdĂ one umieszczane w Twoim urzĂ dzeniu. W kaĚźdej chwili moĚźesz dokonaĂ zmiany ustawieĚ przeglĂ darki dotyczĂ cych cookies - wiĂÂcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatnoÄšÂci.