Dom:Ravenclaw Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie Punktów: 2508 Ostrzeżeń: 0 Postów: 934 Data rejestracji: 02.04.10 Medale: Brak
Breaking Benjamin to zespół rockowy pochodzący z Wilkes-Barre w Pensylwanii. Zespół został założony w 1998 roku przez wokalistę Bena Burnleya i perkusistę Jeremy'ego Hummela. Obecni członkowie zespołu to:
- Benjamin Burnley - wokalista
- Aaron Fink - gitarzysta
- Mark James Klepaski - bas
- Chad Szeliga - perkusja.
Breaking Benajmin jest mało znaną grupą w Europie, ponieważ ich wokalista lęka się latania samolotem, wiec nigdy nie byli i raczej nie przybędą do Europy. Koncertują tylko w USA.
Jeśli chcecie się dowiedzieć o nich czegoś więcęj, to zawsze pomoże wam kochana wikipedia , no i polecam piosenki pt.: ''Dear Argony'', ''Dance with the devil'', ''Sooner or later'', ''The diary of Jane'', ''Polyamorous'' itd. Czekam na wasze opinie na ich temat .
Mówią o mnie ''córka diabła'' - temu nie zaprzeczę ani ja, ani ktos, kto mnie dobrze zna . Pozdrawiam wszystkich tych, którzy mnie pozdrawiają
Dom:Ravenclaw Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie Punktów: 2508 Ostrzeżeń: 0 Postów: 934 Data rejestracji: 02.04.10 Medale: Brak
Fajnie, że ktoś kocha ich tak jak ja . Ostatnio cały czas nuci mi się pod nosem ''Dear argony''. Kocham ta piosenkę, ale jak pierwszy raz ją usłyszałam, jak zobaczyłam teledysk to łzy napłynęły mi do oczu, ogarnął mnie smutek, którego nie da się opisać. Breaking Benjamin ma świetne teksty, które zawsze mają jakiś przekaz, wzruszają, albo po prostu chce się je śpiewać, cytować, itd., nie są takie plastikowe jak większość muzy z XXI wieku.
Mówią o mnie ''córka diabła'' - temu nie zaprzeczę ani ja, ani ktos, kto mnie dobrze zna . Pozdrawiam wszystkich tych, którzy mnie pozdrawiają
Dom:Gryffindor Ranga: Lord Punktów: 820787 Ostrzeżeń: 1 Postów: 1,221 Data rejestracji: 04.10.09 Medale:
Lady Bellatriks napisał/a:
Breaking Benjamin ma świetne teksty, które zawsze mają jakiś przekaz, wzruszają, albo po prostu chce się je śpiewać, cytować, itd.,
Podobna półka co Linkin Park, ze 2-3 utwory spoko, reszta do zaorania niestety. Technicznie to nuda.
nie są takie plastikowe jak większość muzy z XXI wieku.
Szlag mnie trafia jak słyszę takie kwestie... no, jasne, Deathspell Omega, Agalloch czy NAWET Radiohead to plastik jak jasny gwint. MOAR! Mało dziś plastikowej muzy[chyba że ktoś patrzy tylko na radyjko czy TV], no ale jak ktoś na siłę stara się "znajdować" powód do hejtów to proszę bardzo.
OF MY DESIGN SO STRANGE
AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS
Techno jest w podziemiu...!
Legacy of Detroit Techno | Jeff Mills | Underground Resistance | Cybotron Moshic Akbar! Viva La Underground!
RazorBMW napisał:
Szlag mnie trafia jak słyszę takie kwestie... no, jasne, Deathspell Omega, Agalloch czy NAWET Radiohead to plastik jak jasny gwint. MOAR! Mało dziś plastikowej muzy[chyba że ktoś patrzy tylko na radyjko czy TV], no ale jak ktoś na siłę stara się "znajdować" powód do hejtów to proszę bardzo.
Wiesz, mi głownie chodziło o to, że zawsze najgłośniej jest w mediach o beznadziejnych piosenkach (wezmy np. takie ''Radio Hello'' - totalna żenada), które niby szybko wpadają w ucho, ale to tak na prawdę to jeden wielki kicz.
Technicznie to nuda.
Każdy ma prawo mieć własne zdanie.
Dom:Slytherin Ranga: Redaktor Proroka Punktów: 1012 Ostrzeżeń: 0 Postów: 212 Data rejestracji: 25.08.11 Medale: Brak
Breaking Benjamin... Słyszałam ich jedną (tak jedną...) piosenkę. "Dance With Devil", bardzo wpada w ucho. Wstęp jest świetny, a o gitarowych przejściach nie ma co dużo mówić - fantastyczne!
Piosenkę poznałam przez filmik Fullmetal Alchemist Brotherhood, spodobało mi się i przez jakiś czas słuchałam tego dość często.
Drogi Użytkowniku, w ramach naszej strony stosowane są pliki cookies. Ich celem jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, w tym również dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies - więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.