Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Gracz Quidditcha Gryffindoru
Punktów: 138
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 24.08.11
Medale:
Brak
|
cześć i czołem,
skoro rok szkolny się zaczął to chciałabym się Was zapytać, czy znacie może mini serial "Monster High"?
Co sądzicie o nim?
Jak podoba się Wam Straszyceum?
wypowiedzcie się na ten temat, a tych, którzy są nie zorientowani zapraszam do zobaczenia poniższego filmiku
[LINK USUNIĘTY]
Edytowane przez raven dnia 01-06-2013 22:48 |
Użytkownik
Ranga: Barman w Trzech Miotłach
Punktów: 1320
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 03.06.10
Medale:
Brak
|
Oglądałam wszystkie odcinki na youtube i uważam,że to jest super!Piosenka jest najlepsza i polska i angielska.Cleo de Nile może ładnie wygląda ale jej nie lubię.Jeśli chodzi o resztę to one są za****iste.Zachęcam do oglądania.
Ranga: Lord
Punktów: 37745
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 02.08.11
Medale:
|
Nie znałam tego :/
Ale z chęcią zobaczę co to takiego
A skoro jest na YT to wszystko gra
[...] Za bardzo mi na tobie zależało. Bardziej mi zależało na twoim szczęściu niż na tym, byś poznał prawdę, bardziej na twoim spokoju niż na moim planie, bardziej na twoim życiu niż na życiu innych osób, które mogły je stracić, gdyby cały plan zawiódł. Innymi słowy, zachowałem się tak, jak się tego spodziewał Voldemort po nas, głupcach, którzy kochamy. [...] Co mnie mogło wówczas obchodzić, że w jakiejś mglistej przyszłości zginie nieokreślona liczba bezimiennych, pozbawionych twarzy ludzi i stworzeń, skoro ty byłeś żywy i szczęśliwy tu i teraz? [...]
Albus Dumbledore
|
Użytkownik
Ranga: Gajowy Hogwartu
Punktów: 984
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 04.12.11
Medale:
Brak
|
Obejrzałam wszystkie sezony, bajka tako sobie, ale może być. Za to lalki śliczne! *,* Najbardziej mi się Operetta podoba i Frankie Stein, a tak nawiasem mówiąc to chyba sobie kupię za niedługo :)
- Albusie Severusie - powiedział tak cicho, że nie usłyszał tego nikt prócz Ginny, a ona taktownie udała, że macha ręką do Rose, która już wsiadła do wagonu - nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich był Ślizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym człowiekiem, jakiego znałem.
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Członek Brygady Inkwizycyjnej
Punktów: 521
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 01.11.12
Medale:
Brak
|
Nie przepadam za Monster High. Wydaje mi się zbyt przesłodzone.