Dom:Gryffindor Ranga: Animag Lew Punktów: 544 Ostrzeżeń: 0 Postów: 132 Data rejestracji: 15.03.11 Medale: Brak
Przetrząsnęłam forum i nie znalazłam takiego samego tematu. Jeżeli jednak jest, to proszę o przeniesienie tego do kosza.
OBJAWY CIĘŻKIEGO POTTERYZMU:
1. Przestajesz używać słowa "mail". Zamiast "Wyślij mi maila" mówisz "Wyślij mi sowę"
2. Zapalając światło w pokoju szepczesz "lumos"
3. Kiedy nie masz czegoś pod ręką mówisz "accio", a kiedy dana rzecz nie przylatuje stwierdzasz, że nie masz przy sobie różdżki.
4. Marzysz o licencji aportacyjnej.
5. Trzymasz w domu szczura, kota, sowę lub ropuchę.
6. Kiedy się na kogoś zdenerwujesz rzusasz "Tormenta", kiedy jesteś wściekły/a "Crucio"
7. Doprowadzony/a do ostateczności rzucasz "Avadę"
8. Zniknęła kuchnia, zamiast niej pojawiła się pracownia eliksirów.
9. Seria książek o Potterze Ci nie wystarcza, czytasz fanfiction. Co gorsza nie tylko w ojczystym języku.
10. Masz różdżkę/miotłę/szatę/tiarę/wszystkie wymienione (niepotrzebne skreślić)
11. Tworzysz własne ff
12. Jesteś snaperką, suszarką lub lupinistką (albo wszystkimi trzema)
13. Zasady quidittcha znasz lepiej niż piłki nożnej.
Jeżeli obserwujesz u siebie więcej niż połowę objawów zalecana jest wizyta u magomedyka...tfu...lekarza.
U mnie sprawy mają się tak:
1. Ja wysyłam przeważnie sowy. Maile tylko do mugoli - na sowy dziwnie reagują
2. No czasami...
3. Ostatnio przy zadaniach "Accio ołówek"
4. To wygodniejsze niż chodzenie, więc tak.
5. W piwnicy by się szczurek znalazł
6. Zdażyło się (dobrze, że nikt nie słyszał).
7. Taak, jednocześnie rzucając kluczami o drzwi (zawsze muszę zapomnieć tego, co trzeba).
8. Już dawno. Ostatnio był eliksir z kury, wśród mugoli znany jako rosołek.
9. Czytam.
10. Tylko szaty mi brakuje.
11. Tworzę.
12. No trochę.
13. Dużo lepiej.
Nie, aż tak nie . 2. Zapalając światło w pokoju szepczesz "lumos"
Taak, czasem się zdarza, ale tylko dla żartu 3. Kiedy nie masz czegoś pod ręką mówisz "accio", a kiedy dana rzecz nie przylatuje stwierdzasz, że nie masz przy sobie różdżki.
Patrz wyżej To nawet częściej niż 'lumos'. 4. Marzysz o licencji aportacyjnej.
Hmm... Gdyby to było możliwe, to bym marzyła 5. Trzymasz w domu szczura, kota, sowę lub ropuchę.
Miałam kota, ale zmarł. 6. Kiedy się na kogoś zdenerwujesz rzucasz "Tormenta", kiedy jesteś wściekły/a "Crucio"
Niee ;] 7. Doprowadzony/a do ostateczności rzucasz "Avadę"
Niee 8. Zniknęła kuchnia, zamiast niej pojawiła się pracownia eliksirów.
Też nie 9. Seria książek o Potterze Ci nie wystarcza, czytasz fanfiction. Co gorsza nie tylko w ojczystym języku.
Taaak ! 10. Masz różdżkę/miotłę/szatę/tiarę/wszystkie wymienione (niepotrzebne skreślić)
Teraz nie mam nic, ale jak byłam mała [II kl. podstawówki] miałam liczydło, jego boki do złudzenia przypominały różdżkę, oczywiście liczydło zostało zniszczone, żeby zrobić z niego różdżkę. Szkoda, że 'różdżka' była żółta... 11. Tworzysz własne ff
Tworzę, ale nie publikuję na hogs, ani wgl. nigdzie 12. Jesteś snaperką, suszarką lub lupinistką (albo wszystkimi trzema)
Hmm? 13. Zasady quidittcha znasz lepiej niż piłki nożnej.
No oczywiście, że tak i to dużo lepiej ! Właściwie nie znam zasad żadnej gry lepiej od zasad quidittcha.
Tak przy okazji - śniło mi się dzisiaj, że uciekałam przed Voldkiem. A potem Voldek przyszedł do takiego jakby schroniska. Ale tam ludzie zostawiali psy tymczasowo, u takiej pani. Zostawiłam tam mojego psa dla bezpieczeństwa, a Voldek chciał mu coś zrobić, ja mu kazałam zabić mnie, a nie psa, a on się ulitował. A, no i jeszcze - ta pani była jego jakby dziewczyną, ale nie chcieli się przyznać . Do tego były jeszcze postacie z Jeżycjady . Diagnoza mamy - za dużo czytam .
-Spójrz... na... mnie- wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach zanikło,stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył.
Draco dormiens nunquam titillandus.
- Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak prosiaka na rzeź.
-To bardzo wzruszające, Severusie - powiedział z powagą Dumbledore. - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca?
- Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Eecto patronum!
Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
-Przez te wszystkie lata?...
-Zawsze.
It's a gift and a curse. - Adrian Monk
Love never die. - quote from Ghost Whisperer.
Humanity is overrated. - Dr. House
"...W ciszy tak smutno, szepce zegarek
o czasie, co mi go nie potrzeba..."
Śmierć jeno przemierza świat, podobnie jak dwaj wierni druhowie, którzy razem przemierzają morza; jeden zawsze będzie żyć w drugim. Zniewoleni miłością, żyją w tym, co wszechobecne. W owym boskim zwierciadle widzą się twarzą w twarz, wolni i nieskalani. Wielka to dla nich pociecha, bo choć rzec można, że z tego świata odeszli, to ich przyjaźń wciąż trwa, bo jest nieśmiertelna.
Od przebiegłości Ślizgonów Kretynizmu Puchonów I od Wiedzy O Własnej Wszechwiedzy Krukonów CHROŃ NAS GRYFFINDORZE !
To, że twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce od herbaty, nie świadczy o tym, że wszyscy są tak upośledzeni.
Ron uniósł wysoko odznakę.
- Nie wierzę! Nie wierzę! Och, Ron, to cudownie! Prefekt! Jak każdy w naszej rodzinie!
- A ja i Fred to co, jesteśmy tylko sąsiadami?
Granger, odejmuję Gryffindorowi pięć punktów za chamskie wyrażanie się o naszej nowej dyrektor... Macmillan też pięć bo mi się sprzeciwiasz... Potter pięć bo cię nie lubię... Weasley, koszulka ci wyłazi za to też pięć punktów
-Ostatni finał trwał pięć dni.
-Ekstra! Mam nadzieję, że i tym razem tak będzie! - zawołał zachwycony Harry.
-A ja mam nadzieję, że nie - oświadczył Percy ze świętoszkowatą miną.-Strach pomyśleć, co bym znalazł w swojej poczcie, gdyby mnie nie było w pracy przez pięć dni.
-Tak, ktoś mógłby ci znowu podrzucić smocze łajno, no nie, Percy? - zakpił Fred.
-To była próbka nawozu z Norwegii! - oburzył się Percy, oblewając się rumieńcem. - To nie był żaden dowcip!
-Był - szepnął Fred do Harry'ego, kiedy wstawali od stołu. - My mu to posłaliśmy.
Dom:Ravenclaw Ranga: Minister Magii Punktów: 2002 Ostrzeżeń: 1 Postów: 610 Data rejestracji: 27.03.11 Medale: Brak
1. Nie, jeszcze nie jest tak źle .
2. Kiedyś tak, ale teraz z tym skończyłam .
3. Taak, to rozbawia moich rodziców .
4. Bardzooo .
5. Kotka oczywiście, ale chciałabym mieć sowe .
6. Nie .
7. Nie, bo i tak kto inny by się nie połapał .
8. Pojawiła się pracownia, ale w domku na drzewie .
9. Oj, taak .
10. Tak, mam różdżkę z drewna .
11. Tak, ale nikomu jeszcze nie dałam do przeczytania .
12. Nie .
13. No pewnie, piłka nożna mnie nie kręci .
1. Nie wpadłam na to żeby tak mówić ; D
2. Czasami ; D
3. Jak wyżej ; D
4. Oj taak ; D
5. Jestem uczulona
6. Czasami w myślach ; D
7. Jw
8. Mama by mnie zabiła ; D
9. Prawda.
10. Niestety, nic z tego nie mam.
11. Jeszcze nie miałam okazji.
12. Nie rozumiem tego ; D
13. Jasne że tak. Nienawidzę nożnej ;D
3 moja rozdzka ciagle sie gdzies gubi...
4 oczywiscie! miotla mi nie wystarcza
5 papuga, to prawie jak sowa, nie???
6 w myslach
7 az tak, to nie...
8 kuchnia??? nie... ale szafka
9 czasem z nudow, ale sama tez pisze
10 pies mi zjadl. nie no nie mam, ale zawsze mozna zrobic atrape
11 tak, ale tylko niektorzy z hogs czytali, na priv, bo nie opublikowalam
12 jesli chodzi, ze mam fiola na punkcie jakiejs postaci z HP, to tak( ojjj duzo ich...)
13 pilke nozna uwielbiam, quidittch tez, zasady znam tak samo- na maksa( chyba. troche dziwne, bo jestem dziewczyna i chlopcy z klasy mi to wypominaja. a ja co gorsza jestem??? w czym tu przeszkadza plec??)
Dom:Ravenclaw Ranga: Trzecioroczniak Punktów: 141 Ostrzeżeń: 0 Postów: 55 Data rejestracji: 02.05.11 Medale: Brak
Jestem jeszcze "młodym" fanem Pottera ale zrobię taki formularzyk .
1. Nie..
2. Zdarza się, dosyć często
3. Nie..
4. Nie wiem co to < zażenowanie >
5. Kota mam ale nie w domu, u dziadków .
6. Jasne że tak ale po cichutku..
7. Tak, i to już na głoś
8. U mnie jeszcze nie
9. Czytam, ale nie w obcym języku
10. Różdżka gdzieś by się znalazła
11. Tworze ale nie tu
12. Nieee..
13. Na równo z małą przewagą nogi
1. Przestajesz używać słowa "mail". Zamiast "Wyślij mi maila" mówisz "Wyślij mi sowę".. No raczej nie , ale jetstem na tej drodze ... 2. Zapalając światło w pokoju szepczesz "lumos" Raczej jak leżę już w łóżku i nie che mi się podejść do włącznika to marzę by Nox zadziałało 3. Kiedy nie masz czegoś pod ręką mówisz "accio", a kiedy dana rzecz nie przylatuje stwierdzasz, że nie masz przy sobie różdżki. I bym dała żeby działało .. 4. Marzysz o licencji aportacyjnej. Zawsze i wszędzie , a w szczególności kiedy wracam ze szkoły .. 5. Trzymasz w domu szczura, kota, sowę lub ropuchę. Niee.. Ale chciałabym mieć tylko tata nie pozwala ;// 6. Kiedy się na kogoś zdenerwujesz rzucasz "Tormenta", kiedy jesteś wściekły/a "Crucio" Gdy siostra wkurzy , chodzą mi te zaklęcia po głowie .. 7. Doprowadzony/a do ostateczności rzucasz "Avadę" Jak powyżej .. 8. Zniknęła kuchnia, zamiast niej pojawiła się pracownia eliksirów. Kiedy będę miała własny dom nie zdziwię się 9. Seria książek o Potterze Ci nie wystarcza, czytasz fanfiction. Co gorsza nie tylko w ojczystym języku. Yes , of course 10. Masz różdżkę/miotłę/szatę/tiarę/wszystkie wymienione (niepotrzebne skreślić) Brak szaty nad czym ubolewam .. 11. Tworzysz własne ff Jedna z moich ulubionych rzeczy ..Aktualnie się pisze. 12. Jesteś snaperką, suszarką lub lupinistką (albo wszystkimi trzema) Powiedzmy .. 13. Zasady quidittcha znasz lepiej niż piłki nożnej. Ja możnej nie ogarniam , a quidittch nawet we śnie
Jeżeli obserwujesz u siebie więcej niż połowę objawów zalecana jest wizyta u magomedyka...tfu...lekarza. -to i tak nie pomoże ;p
2.Jeszcze mi się nie zdarzyło, ale jak zaświeciłam latarką w ćmę to się zdziwiłam, że nie odleciała
3.Taa... Coś w tym jest...
4.Jakby coś takiego mi się przydało.
5.Kiedyś miałam chomika - prawie jak szczur. Nie lubię kotów, ani ropuch, a sowa... całkiem miłe stworzenie.
6. i 7. Żałuję, że to nie zadziała. Chociaż gdyby działało już dawno siedziałabym w Azkabanie
8.Ciężko by było to zrobić.
9.Czytam, ale tylko po polsku.
10. Hmmm... Różdżki aktualnie nie posiadam.
11.Nie mam zdolności pisarskich.
12.Można tak powiedzieć.
13.Zdecydowanie tak.
Coś mi się wydaje, że w tym przypadku potrzebny jest magomedyk- lekarz już nie pomoże.
Dom:Gryffindor Ranga: Pracownik Ministerstwa Punktów: 1201 Ostrzeżeń: 0 Postów: 348 Data rejestracji: 06.06.11 Medale: Brak
1. Przestajesz używać słowa "mail". Zamiast "Wyślij mi maila" mówisz "Wyślij mi sowę"
Aż tak mi jeszcze nie odwaliło
Hm... szczerze mówiąc to się nie zdarza
3. Kiedy nie masz czegoś pod ręką mówisz "accio", a kiedy dana rzecz nie przylatuje stwierdzasz, że nie masz przy sobie różdżki.
Z tym to czasami ...
No jasne, kurcze świetna sprawa !
Kota, wielkiego i spasionego
6. Kiedy się na kogoś zdenerwujesz rzusasz "Tormenta", kiedy jesteś wściekły/a "Crucio"
Eee... nie
Taaa jasne
Moja kuchnia od samego początku przypominała pracownię eliksirów
9. Seria książek o Potterze Ci nie wystarcza, czytasz fanfiction. Co gorsza nie tylko w ojczystym języku.
No ostatnio coraz częściej...
10. Masz różdżkę/miotłę/szatę/tiarę/wszystkie wymienione (niepotrzebne skreślić)
Mioteł pełno, tylko żadna nie lata , szata i stary kapelusz ( przepraszam tiara ) też się znajdą
11. Tworzysz własne ff
Aha, tylko że jakoś nie mam zamiaru się nim chwalić
Snaperką
Pewnie (zasad piłki nożnej nie znam w ogóle )
<3
Dom:Gryffindor Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego Punktów: 64 Ostrzeżeń: 0 Postów: 10 Data rejestracji: 18.06.11 Medale: Brak
Raczej nie, gdyż w większości jestem otoczna mugolami...
Dosyć często
Chciałabym, żeby choć raz zadziałało...
A kto by nie marzył? Tak naprawdę to tak
Niestety, ale rodzice nie chcą zgodzić się na kota, gdyż mam psa. Czy zamiast sowy może liczyć się papuga?
Zdarza się jak na WF-ie moja drużyna przegrywa
Jak pierwszy raz na informatyce robiliśmy logomocję i mi się nie udawało to rzucałam przez pół godziny n a tego żółwia, na zmianę na "kurde, głupi żółw". Przestałam, gdyż udało mi się i jako jedyna w klasie zrobiłam to coś w logo.
Nie, mam kuchnię
W ojczystym tak
Różdżkę i tiarę
11. Tworzysz własne ff
Nie
Nie
Tak, na piłce słabo się znam
7/13 czyli chyba cierpię na Potteryzm...
'Przepraszam, że cię uderzyłam r11; bąknęła Clary.
Jace przestał nucić.
r11; Cieszę się, że uderzyłaś mnie, a nie Aleca. On by ci oddał.'
"r11; Simon!
r11; Nie, ja jestem Jace. Simon to podstępna mała łasica z kiepską fryzurą i dziwacznym pojęciem o modzie.
(...)
r11; Tyle się dzieje, a ty martwisz się o łasicę?
r11; Nie nazywaj go tak. Wcale nie wygląda jak łasica.
r11; Masz rację. Spotkałem w życiu parę atrakcyjnych łasic. On raczej przypomina szczura."
"r11; Trzymaj się z daleka od mojej broni. Nie dotykaj żadnej bez mojego pozwolenia.
r11; Cóż, właśnie pokrzyżowałeś moje plany sprzedania jej na eBayu r11; rzuciła Clary.
r11; Sprzedania na czym?
Clary się uśmiechnęła.r11; Mitycznym miejscu o wielkiej magicznej mocy."
"W tym momencie drzwi się otworzyły, a Jocelyn wydała cichy okrzyk.
r11; Jezu!
r11; To tylko ja r11; odezwał się Simon. r11; Choć już mi mówiono, że podobieństwo jest uderzające."
Dom:Gryffindor Ranga: Mugol Punktów: 4 Ostrzeżeń: 2 Postów: 1,044 Data rejestracji: 03.09.10 Medale: Brak
Niestety, odpowiedziałem twierdząco na 5, 11 oraz 13. Posiadam kota. Często dla żartów powiem "Accio" czy "Lumos, ale nigdy na serio. Nie mam aż takiego potteryzmu. Poza tym, wątpię, aby ktoś był takim Potteroholikiem, aby na wszystko odpowiedział twierdząco
3. Tak. Zrobiłam tak ja na teście szóstoklasisty długopis spadł mi na ziemie, powiedziałam "Accio długopis" na szczęście usłyszał to mój kolega, który jest fanem HP i zaczął się śmiać
4. Tak. Przynajmniej bym nie musiała schodzić po schodach do kuchni.
5. tak. Chciałam, żeby mama kupiła mi Hedwigę
6. Tak bo ten kolega co lubi Hp mnie wkurzył i przez przypadek powiedziałam do niego "Crucio"
7. Tak, a przy tym jeszcze ołówkiem w oko
8. niestety nie
9. Nie bo jak się skończyły tomy HP to zaczynałam czytać od nowa wszystkie..
10. Jest w drodze (różdżka) z Londynu bo tam zamawiałam ...
11. Tak.. ;D
12. Snperką i Lupinistką
13. Tak. Ja się nie interesuje nogą wole quidittch
11/13 Ahh mam już obsesje To dobrze
- Tak, zasuwa do Komnaty Tajemnic na filiżankę herbaty ze swoim jadowitym sługą - dodał George, chichocąc.
OD CNOTY GRYFONÓW KRETYNIZMU PUCHONÓW I WIEDZY O WŁASNEJ WSZECHWIEDZY KRUKONÓW STRZEŻ NAS SLYTHERINIE!!!
Dom:Slytherin Ranga: Zastępca Dyrektora Punktów: 3783 Ostrzeżeń: 1 Postów: 309 Data rejestracji: 25.08.08 Medale: Brak
1.He he... Do czegoś takiego się nie posunęłam, ale brzmi dosyć oryginalnie
2. Z tym światłem to mi się czasami zdarzało, kiedy szłam z siostrą ciemną ulicą Jakoś nigdy nam nie zadziałało...
3. Och, nigdy nie próbowałam niczego przywoływać
4. Och, teleportacja by mi się naprawdę przydała. Zawsze o tym marzyłam.
5. Mam trzy kicie, ale na szczura rodzice nigdy nie chcieli się zgodzić
6. Kiedy się złoszczę, prędzej rzucę talerzem niż zaklęciem...
7. Z Avada miałam wiele wygłupów z moją siostrą
8. Kuchnie z reguły omijam szerokim łukiem i naet pracownia eliksirów mnie do niej nie zachęci...
9. Och fanfiction czytywałam namiętnie, teraz trochę rzadziej z racji braku czasu Ale nigdy w obcym języku.
10. Mam miotłę i różdżkę Miotłę nazwałam kometą, bo bardziej pasowała do sesji zdjęciowej o Potterze z moją siostrą i koleżanką
11. Teraz już nie. Ale pisałam i bardzo za tym tęsknie
12. Chyba najbardziej snaperką
13. I tu jak najbardziej. O piłce nożnej wiem tylko tyle, że trzeba trafić piłką do bramki. Żadnej innej zasady
spytaj matkę, której dziecko przyszło na świat za wcześnie.
Żeby docenić wartość godziny,
zapytaj zakochanych czekających na to, żeby się zobaczyć.
Żeby docenić wartość minuty,
zapytaj kogoś, kto przegapił autobus lub samolot.
Żeby docenić wartość sekundy,
zapytaj kogoś, kto przeżył wypadek.
Żeby docenić wartość setnej sekundy,
zapytaj sportowca, który na olimpiadzie zdobył srebrny medal.
Czas na nikogo nie czeka.
Łap każdy moment, który ci został, bo jest wartościowy.
Dziel go ze szczególnym człowiekiem
- będzie jeszcze więcej wart.
Dom:Slytherin Ranga: Uczestnik Klubu Ślimaka Punktów: 487 Ostrzeżeń: 2 Postów: 153 Data rejestracji: 12.05.11 Medale:
Zdarza mi się Ale tylko do niektórych.
Kurde, zwykle się nie udaje, ale za to mówię do brata "Zrob Lumosa"
No tak
Pff, a kto nie?
Jeśli chomika można zaliczyć do szczura..
Nie.
Chcialabym
Niestety nie.
O tak, jestem maniaczką FF.
Miotle i różdżkę.
11. Tworzysz własne ff
jasne! Od dwóch lat.
żadnym.
taak!
3. Aż tak źle jeszcze nie jest.
4. A kto by o niej nie marzył?
5. Oczywiście, mam 3 koty.
6. Tia.... nauczycielka od angielskiego to mój królik doświadczalny.
7. Zawsze na mojego młodszego brata.
8. Bez przesady ;-)
9. Tak, tu masz rację ;-)
10. Nie wszystkie, większość.
11. Tak, ale ich nie publikuję. Może kiedyś spróbuję.
12. Dokładnie tak.
13. Quidditch rządzi!
- W zamian?... [...] Wszystko."
"Czemu cię martwi Sam-Wiesz-Kto? Zatroszcz się lepiej o Q-PY-BLOK. Powszechne zatwardzenie ściskające siedzenie."
;-)
"- Albusie Severusie - powiedział tak cicho, że nie usłyszał tego nikt prócz Ginny, a ona taktownie udała, że macha ręką do Rose, która już wsiadła do wagonu - nosisz imiona po dwóch dyrektorach Hogwartu. Jeden z nich był Ślizgonem i prawdopodobnie najdzielniejszym człowiekiem, jakiego znałem."
Dom:Slytherin Ranga: Trzecioroczniak Punktów: 162 Ostrzeżeń: 0 Postów: 34 Data rejestracji: 25.05.11 Medale: Brak
1. Tak ale tylko do fanek HP.
2.Czasami na poprawienie humoru.
3.Nie zawsze ale prawie.
4.Fajnie byłoby się aportować.
5.Chcę kota ale rodzice nie, nie mam szczura ale miałam 2 myszy i mam chomika.
6.Nie mówię tego ale często myślę.
7.J/w
8. Pękłabym ze śmiechu gdybym zamiast kuchni miała pracownie eliksirów.
9.Tak
10.Różdżkę tak, co do miotły to mam taką do zamiatania
11. Tak ale nie publikuje
12. Możliwe
13.Nienawidzę nożnej więc tak.
Ja osobiście jestem wielką fanką HP. Ale jakby powiedział ten ksiądz z podhala "Jeśli czytasz Harry'ego Pottera to wiedz, że coś się dzieje" więc z tego wynika że szatan mnie opętał
2. Ojej! Tak...
3. Tak...
4. Marzenia... może się spełni
5. Nie, ale marzę o tym!
6. Na niektórych ludzi, ale rzadko, nigdy na nauczycieli
7. Tak! Wrrr...
8. Nie
9. Tak, ale w ojczystym języku.
10. Mam wszyskie oprócz tiary.
11. Tak ale nie publicznie
12. Nie
13. O wiele lepiej!
Dom:Ravenclaw Ranga: Niewymowny Punktów: 1507 Ostrzeżeń: 0 Postów: 489 Data rejestracji: 30.05.11 Medale: Brak
1. Nie.
2. Kiedyś, zdesperowana tak powiedziałam jak korki wysadziło. ; p
3. Nie.
4. Chyba jak każdy tak ; D
5. Mam kota ; )
6. Oj tak. Kiedy nauczyciel na lekcjach mówi do mnie "co tam szepczesz?" to właśnie szepczę "Crucio".
7. Yhym.
8. Nie. W kuchni rządzi mama, więc nie ma takiej możliwości.
9. Tak ; ) Zdarzyło mi się przeczytać polecony blog po angielsku.
10. Różdżkę.
11. Mam ich kilkanaście.
12. Chyba nie.
13. Zdecydowanie ; ]
-Panowie, proszę was, nie kłóćcie się z mojego powodu- poprosił Ian, który wciąż nie mógł się nadziwić przyjaźni między tak różnymi-zarówno z charakteru, jak i z wyglądu- rycerzami.
Sancerre uśmiechnął się.
-Och, ja i Henri kłóciliśmy się od zawsze, nawet wtedy, kiedy on był giermkiem mojego brata, a ja - giermkiem mojego kuzyna. A i tak to ja miałem zawsze ostatnie słowo.
-A ja miałem rację- odparł spokojnie de Bar.
Sancerre spojrzał na niego takim wzrokiem, że zarówno Ian jak i Grandpre uśmiechnęli się.
Dom:Gryffindor Ranga: Pierwszoroczniak Punktów: 54 Ostrzeżeń: 1 Postów: 68 Data rejestracji: 19.11.10 Medale: Brak
Czasami tak mysle.
Jak nie chce mi sie wstawać.
Codziennie ;D
Pewnie!
Mama nie pozwala.
Chętnie mówie w myślach. Wtedy lepiej na duszy
Nie jestem mordercą.
Nie mam halucynacjii. (jak narazie, czytam dopiero 4 raz wszystkie części)
Taak
mam różdżkę,miotłe ale nie ma rozmiaru do szaty
11. Tworzysz własne ff
tak napisalam juz 38 stron
o co chodzi ?.
o wiele wiele wiele wiele lepiej(gram w miniaturowy quidditch)
Od przebiegłości Ślizgonów Kretynizmu Puchonów i od Wiedzy-O-Własnej-Wszechwiedzy Krukonów CHROŃ NAS GRYFFINDORZE
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.