Administrator

Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 29123
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 21.11.09
Medale:
Brak
|
Znacie może jakieś fora literackie? Wchodzicie na nie często? Wybieracie te z fickami HP czy również z innymi?
~*~*~
Ja osobiście najczęściej wchodzę na Mirriela i fanfiction.net, ponieważ tam czytam najwięcej ficków, a dodatkowo na ff.net znajduje się wiele ff w języku obcym, także tłumaczę sobie tam, by lepiej znać dany język. |
Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1507
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 30.05.11
Medale:
Brak
|
Uwielbiam fanfiction.net, można fajne ff znaleźć. A poza tym to raczej nie wchodzę.
-Panowie, proszę was, nie kłóćcie się z mojego powodu- poprosił Ian, który wciąż nie mógł się nadziwić przyjaźni między tak różnymi-zarówno z charakteru, jak i z wyglądu- rycerzami.
Sancerre uśmiechnął się.
-Och, ja i Henri kłóciliśmy się od zawsze, nawet wtedy, kiedy on był giermkiem mojego brata, a ja - giermkiem mojego kuzyna. A i tak to ja miałem zawsze ostatnie słowo.
-A ja miałem rację- odparł spokojnie de Bar.
Sancerre spojrzał na niego takim wzrokiem, że zarówno Ian jak i Grandpre uśmiechnęli się.
Hyperversum, Cecilia Randall
|
Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Minister Magii
Punktów: 2002
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 27.03.11
Medale:
Brak
|
Jak na razie wchodzę na dwa, ale wciąż szukam nowych. 
Podpisano: Przyszła pani Malfoy. <3
|
Moderator (F)

Dom: Gryffindor
Ranga: Śmiertelna Relikwia
Punktów: 11090
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 05.04.10
Medale:
|
Nie wchodzę na inne, tylko na Hogsmeade, ale może poszukam jak będę miała czas.