Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 241
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 27.08.08
Medale:
Brak
|
"Blade Wieczny Łowca", "Blade Wieczny Łowca II" i "Blade Mroczna Trójca". Oto cała seria filmów o Bladzie-łowcy wampirów, w którego rolę wcielił się Wesley Snipes. Co sadzicie o tych filmach? Podobają wam się, czy w ogóle nie przypadły wam do gustu? Uzasadnijcie swój wybór. |
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 383
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 05.08.10
Medale:
Brak
|
No oczywiście. Ciągle coś się dzieje, jest opowiedziana historia ze szczegółami. Jest tam wątek zemsty i przywiązania do opiekuna.
Ogólnie: są super
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice,
Król tułacz wróci na stolicę.
J.R.R.Tolkien
ผมจำได้จนกว่าฉันจะไปที่นี่
Pamiętam o Was:
Varita, Random, yoyo, pencka, Suze, Jaymes, Luniaczekk, Lady Doys, Dziewczyna Toma Feltona, HPiZF, novakai, blackowa, RazorBMW, Darksev, Narciss, rozwad, anex, Diamond, Eileen Prince, La_Luna, makroatonc, Ain Eingarp, cukrowamyszka.
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 248
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 28.08.10
Medale:
Brak
|
Hmm. Za dużo to powiedzieć nie mogę, bo oglądałam tylko "Blade Mroczna Trójca", ale ten fil mi się spodobał... |
VIP
Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 256094
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 15.12.12
Medale:
Brak
|
Pierwszą część naprawdę przyjemnie mi się oglądało. Z kolei następne uważam za zbyt zagmatwane... Moją ulubioną sceną jest jak wampiry bawią na dyskotece pod prysznicami, z których obficie leje się krew...wchodzi Blade i wszystkie wampirki robią wielkie oczy "Chodzący za dnia !", no i niezła sieka się zaczyna...