Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2616
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 17.06.09
Medale:
Brak
|
Scrubs aktualnie emitowany jest na comedy central. Natrafiłem na niego przeglądając kanały na które zazwyczaj się zaglądałem i to był strzał w dziesiątkę. Od pierwszego odcinka wiedziałem, że to bardzo dobry serial z niegłupim humorem. Szykuje się do obejrzenia wszystkich odcinków na internecie. Chyba mam jakąś słabość do seriali z szpitalem w tle. Najpier House MD. i Chirurdzy, a teraz Scrubs. |
Użytkownik
Ranga: Sześcioroczniak
Punktów: 597
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak
|
Ogólnie nie przepadam za serialami o doktorach, o medycynie itd., ale "Hoży doktorzy" są świetni Dużym plusem jest brak tych idiotycznych śmiechów w tle, które doprowadzają mnie do szału w innych serialach. Uwielbiam poczucie humoru w "Scrubs". Fajne dialogi, pełno niespodziewanych sytuacji, lubię to oglądać, ale mimo wszystko, według mnie 4 odcinki pod rząd na Comedy Central to lekka przesada
Ranga: Śmiertelna Relikwia
Punktów: 11463
Data rejestracji: 30.01.10
Medale:
|
Szczerze powiedziawszy, rzadko kiedy odwiedzam CC, ale jeżeli już to własnie zatrzymam się na "Horych doktorach". Dlaczego? Bo to naprawdę świetna komedia, bez jakiegoś wymuszonego humoru czy też, jak zostało powiedziane powyżej, denerwujących śmiechów w tle. Tutaj, sam wiesz kiedy się śmiać Poza tym dobrzy aktorzy, grający cudowne postacie ^^ [ najbardziej lubię Jordan ^^ ].
Nigdy nie zapominaj o tym, kim jesteś, bo świat na pewno o tym nie zapomni. Uczyń z tego swoją siłę, a wtedy przestanie to być twoją słabym punktem. Zrób z tego swoją zbroję, a nikt nie użyje tego przeciwko tobie.
|
Użytkownik
Ranga: Sklepikarz na Nokturnie
Punktów: 835
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 03.10.11
Medale:
Brak
|
Na Comedy Central oglądam większość seriali, bardzo denerwuje mnie gdy słychać śmiech w tle, jak bym nie wiedziała kiedy mam się śmiać Gdy z nudów włączyłam Comedy Central natknęłam się na serial Hoży doktorzy, obecnie oglądam go ja, mój wujek, tata i siostra Najlepszy jest dr. Kox, umie zepsuć każdą chwilę
Dom: Gryffindor
Ranga: Minister Magii
Punktów: 2076
Data rejestracji: 29.12.11
Medale:
Brak
|
Serial dobry, śmieszny, poprawia od razu humor niczym "How I met your mother" |
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Minister Magii
Punktów: 2076
Data rejestracji: 29.12.11
Medale:
Brak
|
Dobry serial, strasznie zbijacki. Doktor Cox jest świetny. W ogóle jak oglądam "Horych Doktorów" to ciągle się śmieję