Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Barman w Trzech Miotłach
Punktów: 1306
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 20.03.10
Medale:
Brak
|
Serial opowiada, o doktorze, Hank'u Lawsonie, który nie słusznie został oskarżony o nieumyślne spowodowanie śmierci jednego z wpływowych dobroczyńców szpitala, zostaje zwolniony z Nowojorskiego szpitala. Jego młodszy brat Evan zabiera go na weekend do Hamptons, miejsca najbogatszych ludzi w Stanach Zjednoczonych. Na miejscu ratuje kobietę i szybko zostaje tam bardzo popularny. Dzięki przychylności Borysa oraz zaradności brata staje się lekarzem na telefon dla mieszkańców Hamptons.
Oglądaliście ten serial? Jeśli tak, spodobał wam się? Co o nim sądzicie?
mrsRadcliffe dodał/a następującą grafikę:
[11.85KB]
Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 17516
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 05.04.10
Medale:
|
No cóż... Oglądałem parę odcinków, ale dla mnie to dosyć mizerna odpowiedź na Doktora House'a! Oglądając tego drugiego zatapiam się w jego chamskie odzywki i nieodpowiednie komentarze, a Lawson to z w y k ł y przedstawiciel cechu lekarskiego. Moja siostra bardzo lubi Bananowego Doktora, mi jednak nie przypadł do gustu. |
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Siedmioroczniak
Punktów: 658
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 12.02.11
Medale:
Brak
|
Racja trochę przypomina Dr.House'a w nieudanej wersji, ale i tak go lubię. Najfajniejszym momentem było kiedy Evan wypowiadał się na temat wampirów.