Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Konduktor Błędnego Rycerza
Punktów: 903
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 06.08.09
Medale:
Brak
|
Kontynuacja horroru "28 dni później". Pół roku po wydarzeniach ukazanych w pierwszym filmie śmiercionośny wirus całkowicie spustoszył Wielką Brytanię. Amerykańska armia przywraca porządek i zdziesiątkowane miasta zaczynają się ponownie zaludniać, ale przyszłość świata znów staje pod znakiem zapytania, gdy w Londynie pojawia się nosiciel wirusa i epidemia wybucha na nowo.
Ogladałam ten film i musze pwiedziec, że bardzo mi sie podobał.
A Wy co o nim myślicie ?
Ogladaliście ? -(jeśli nie to radze szybko nadrobić).
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Animag Wąż
Punktów: 554
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 20.08.09
Medale:
Brak
|
Ja zaznaczyłam nie mam zdania bo jestem rozdarta pomiędzy jednym filmem a drugim. |
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 295
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 26.07.09
Medale:
Brak
|
Oglądałam część tego filmu, ale dla mnie jest on tragiczny ... Może dlatego, że dla mnie nie jest przyjemne oglądanie obrzydliwych rzeczy, ale sama fabuła też nie zrobiła na mnie jakoś specjalnie wrażenia ... Po prostu nie lubię filmów tego gatunku ;P
Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 256094
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 15.12.12
Medale:
Brak
|
Dla mnie i to zdecydowanie lepsza jest pierwsza część : "28 dni później". Druga jest bardzo przewidywalna - wiadomo, że jak horror, to przez 90 min. nie będą pokazywać 'spokojnego życia" po pozbyciu się zombie z Londynu. W pierwszej najlepiej zapamiętałem tę scenę, gdy samochód stanął im w ciemnym tunelu... a po chwili szczury uciekają przed zarażonymi...