Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Właściciel Pamiętnika
Punktów: 111
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 19.01.09
Medale:
Brak
|
Mam takie małe pytanie, w jakim programie są gotowe fotki, w które niektórzy wkładają swoje? No wiecie, że niby kogoś oglądają gdzieś tam w muzeum albo jakaś sława trzyma twoje zdjęcie. Widziałam takie na naszej-klasie, co to za program ? 

|
VIP

Dom: Hufflepuff
Ranga: Mistrz Zielarstwa
Punktów: 2821
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 11.08.08
Medale:
Brak
|
Programu - nie znam. Za to w internecie można się w takie rzeczy pobawić. Dwie pierwsze strony, jakie ukazały mi się od wujka Google: 1 i 2.
Ja sama z takich rzeczy nie korzystam, w przeciwieństwie do moich znajomych. ;p
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 419
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 10.05.09
Medale:
Brak
|
Ja mam odpowiedź na Twoje pytanie.... (Sama z tego korzystam) Jest to stronka na, której nie trzeba się rejestrować (chyba, że chcesz). Zdjęcia (jeśli znasz angielski) powinny mieć specjalny rozmiarek . Możesz tam tworzyć animacje ze zdjęciami. Ta strona to photofunia (http://www.photof...). Chyba, że ktoś zna lepszą, ale i tak wszyscy moi znajomi korzystają z tej stronki więc serdecznie polecam!!! Jest także Picassa 3 do robienia ramek, kolaży, jeden minus jest taki, że trzeba to ściągać. Jest jeszcze www.glitery.pl i www.blingee.com. Na tych dwóch stronach trzeba się zalogować, ale są troszeczkę lepsze efekty. Np. ramki diody, obrazeczki itp.. Ale photofunia też jest naprawę spoko... (Łatwiejsza w obsłudze).
Edytowane przez Delirantka dnia 30-05-2009 11:43 |