Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2553
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 22.01.09
Medale:
Brak
|
Kiedyś, bardzo dawno temu byłam jej wieeeelką fanką, zbierałam wycinki na jej temat, plakaty itp. Teraz mi już przeszło (na szczęście), chociaż dalej ją lubię. Najbardziej w niej lubię to, że jest lekko zbuntowana. Wkurzają mnie artykuły w stylu: "Lindsay znowu na odwyku!", "Lindsay to lesbijka!" itd. Jej sprawa z kim się spotyka.
Lubię ją, chociaż nie tak bardzo jak kiedyś. Wolę ją bardziej jako aktorkę i wokalistkę niż jako sławę. Myśle, że jest bardzo utalentowaną aktorką i ma talent do komedi, chociaż muzycznie też nie jest źle. W Nie wierzcie bliźniaczkom i Zakręconym piątku wypadła nieźle To dwie moje ulubione komedie. Moją ulubioną piosenką Li. Lo. jest First
A Wy co o niej myślicie? Lubicie ją czy raczej nie?
On Cię kocha - Twój Bóg
Okrutny albo szalony
W dziele swym jak najgorszy sen
I nie wiem jak mógł na to wszystko pozwolić
Closterkeller "Auschwitz"
"Zdarza się, że nasze dłonie są puste, ale serce zawsze pełne i możemy rozdawać z nich tóżne wspaniałości: ciepło, dobroć, pociechę radość...
Frances Hodgson Burnett
[mp3][url=http://biedronka19.wrzuta.pl/audio/5FqXrmwx8Db/zy_-_12_-_czy_to_grzech_labedz[/mp3]
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2669
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 16.02.09
Medale:
Brak
|
Li. Lo. jest spoko. Bardzo lubię oglądać ją w filmach komediowych. Zakręcony piątek a jej udziałem rzeczywiście był niezły
Też kiedyś byłam jej fanką. Ale z czasem przestałam się nią interesować. W przeciwieństwie do moich koleżanek nie uważam, żeby była jakąś ćpunką czy wariatką. To, że jest lesbijką mi nie przeszkadza. Ona po prostu jest sobą.
A co do muzyki, to też lubię jej piosenkę First. Ale inne też są fajne |
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1654
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 08.02.09
Medale:
Brak
|
Podobała mi się tylko jedna jej rola: Ashley w "Just my Luck". Poza tym uważam, że nie jest zbyt utalentowaną aktorką. A to co robi w życiu prywatnym, to już jakaś totalna paranoja.
I've got to take it on the otherside
http://hogsmeade....ad_id=2030
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Minister Magii
Punktów: 2076
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 29.12.11
Medale:
Brak
|
Uwielbiam ją w "Zakręconym piątku". Świetnie tam zagrała. Szkoda, że teraz stoczyła się na dno i ciągle ćpa, chleje itp. marnuje swój talent..