Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Minister Magii
Punktów: 2076
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 29.12.11
Medale:
Brak
|
Hogsmeade_pl napisał/a:
Co podoba Ci się najbardziej? Miejsce, misja? A może efekty dźwiękowe? Podzielmy się swoimi wrażeniami. Zapraszam do dyskusji
Nie wiele mogę powiedzieć, bo mam tylko demówkę, ale ... jest niezła. Szczególnie jak Ron i Harry drą się "Wingardium leviosa", bo oczywiście ja chodzę Hermioną. Szkoda, że tak szybko kończy się na tym moja gra..
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 325
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 26.07.11
Medale:
Brak
|
Do tej pory grałem w wszystkie do KP i muszę powiedzieć że to jest najtrudniejsza. Nie przeszedłem jej nawet. Są niektóre momenty moim zdaniem zbyt ciężkie. Nie podoba mi się też system gry, mowa tutaj o dokładnych lokalizacjach. W innych częściach mamy większą swobodę ruchu. Możemy przejść się po całym hogwardzie i nie tylko.
Użytkownik
Ranga: Właściciel Pamiętnika
Punktów: 106
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 13.07.12
Medale:
Brak
|
Wszystko było calkiem fajne, szczególnie 1 misja ze świstoklikiem. Jedynym minusem było to, że nie można swobodnie chodzić po zamku. |
Administrator
Dom: Hufflepuff
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -16000
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 31.12.09
Medale:
|
Proszę o uzasadnienia! Inaczej posty będą kasowane! |