· Grafika w HP i CO. |
Hogsmeade_pl
|
Dodany dnia 24-08-2008 12:50
|
Super Administrator

Dom: Bezdomny
Ranga: Charłak
Punktów: 9
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 31.07.08
Medale:
Brak
|
Jak podoba wam się grafika w grze Harry Potter i Czara Ognia. Co o niej myślicie? Czy uważacie, że w poprzednich edycjach gry była lepsza? A może gorsza? Podzielmy się swoimi opiniami na ten temat. |
 |
|
|
~DominiKa812
|
Dodany dnia 20-09-2008 13:05
|
Zbanowany

Dom: Gryffindor
Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 286
Ostrzeżeń: 4
Data rejestracji: 07.09.08
Medale:
Brak
|
Tak się zgadzam .. Grafika była jakaś dziwna i nie jasna, ale za to według mnie była chyba lepsza niż w Kamieniu Filozoficznym. |
 |
|
|
|
Dodany dnia 30-09-2008 10:49
|
Gość

Dom: Bezdomny
Ranga: Mugol
Punktów: 0
Data rejestracji: ...dawno, dawno temu.
Medale:
Brak
|
Grafika w "Czarze Ognia" według mnie jest całkowicie spaprana. W 100%. Tylko utrudnia grę. Jest to najgorsza z grafik z całej serii HP. Moim zdaniem, w przeciwieństwie do DominiKa812 uważam że nawet grafika w Kamieniu była lepsza...Ale to tylko moje zdanie. |
 |
|
|
~Mithrandir
|
Dodany dnia 07-01-2009 21:39
|
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Charłak
Punktów: 10
Data rejestracji: 20.09.08
Medale:
Brak
|
A ja nie wiem na co tak narzekacie Może na PC była jakaś nieznaczna różnica w grafice ? Nie wiem, grałem na PS2. Technicznie 4 część HP była oczywiście lepsza niż pierwsza, czy druga jednak trójki już tak nie miażdży grafiką. Mówię tu oczywiście o jej szczegółowości, teksturach, obiektach. Pomijając te sprawy rzeczywiście oprawie wizualnej brakowało klimatu. Nadal wolę tą z Komnaty Tajemnic, mimo że jest już trochę przestarzała. Podsumowując - Czara Ognia ani pod względem grafiki, ani w żadnej innej dziedzinie poczynając od udźwiękowienia, przez klimat, na grywalności kończąc, jest chyba najsłabszą grą z serii.
Edytowane przez Mithrandir dnia 07-01-2009 21:41 |
 |
|
|
~Harry_
|
Dodany dnia 11-03-2009 22:07
|
Użytkownik

Ranga: Członek GD
Punktów: 502
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 10.03.09
Medale:
Brak
|
Grafika nie jest zła teraz właśnie sobie zainstalowałem i gram._Nie jest źle fajnie się gra wszystko wyraźnie widzę chodź mam starszy monitor i w niczym mi nie przeszkadza._Powiem, że w Czarze ognia fajnie się leci na miotle w zadaniu TT._Już dziś sobie latałem teraz będę pływał ._Polecam.
Jeżeli macie jakieś pytania czy sugestie proszę pisać na GG lub PW.

Edytowane przez Milka dnia 12-03-2009 19:17 |
 |
|
|
~Domaa
|
Dodany dnia 04-07-2009 22:21
|
Użytkownik

Ranga: Dorosły Czarodziej
Punktów: 881
Data rejestracji: 28.06.09
Medale:
Brak
|
Grafika według mnie była całkiem ok, zgadzam się z poprzednikami, że w niektórych starszych grach była lepsza grafika, ale tu okazała się przynajmniej lepsza od pierwszych dwóch części. Już lepiej się grało z taką grafiką. |
 |
|
|
~Miona
|
Dodany dnia 04-07-2009 22:47
|
Użytkownik

Ranga: Barman w Trzech Miotłach
Punktów: 1321
Data rejestracji: 03.09.08
Medale:
Brak
|
Całkiem niezła, trzeba przyznać, że z każdą grą coraz lepsza... Nie ma tu jednak, tak jak w piątce miejsc do zobrazowania w jakiś specjalnie trudny sposób, więc nie mogli się specjalnie wykazać, ale animacje, zaklęcia i efekty specjalne graficznie są niezłe.
|
|
~kamkaHermioneDraco
|
Dodany dnia 03-04-2012 17:49
|
Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Sługa Czarnego Pana
Punktów: 1120
Data rejestracji: 13.12.11
Medale:
Brak
|
Na grafikę na prawdę nie ma co narzekać Najbardziej podobały mi się efekty w jeziorze Nie wiem o co wy się czepiacie.
CHROŃ NAS RAVENCLAWIE!
Pozdrawiam cię drogi Gościu i lady552 oraz Alex Verie
|
 |
|
|
!Milva
|
Dodany dnia 10-03-2013 18:44
|
VIP

Ranga: Zastępca Ministra
Punktów: 1767
Data rejestracji: 09.02.13
Medale:
Brak
|
Jakoś nie przypadła mi ta gra do gustu. Grafika gorsza i typ sterowania/rozgrywki bardzo mi nie pasował. Ze wszystkich gier (pomijając VI część) III była, jak dla mnie, najlepsza.
|
|
^N
|
Dodany dnia 16-08-2013 16:22
|
Administrator

Dom: Hufflepuff
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -16000
Data rejestracji: 31.12.09
Medale:
|
Uzasadnienie moi drodzy! Bez tego ani rusz! |
 |
|
|
~Neter
|
Dodany dnia 01-06-2014 00:33
|
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Gracz Quidditcha Slytherinu
Punktów: 137
Data rejestracji: 31.05.14
Medale:
Brak
|
Zaczynając od koszmarnego sterowania i ustawienia kamery, a kończąc na dziwnie wyglądających postaciach. Do tej części zraziłem się głownie przez to ustawienie kamery, które według mnie psuło rozgrywkę. Bardziej odpowiadała mi grafika pierwszych trzech części, która była taka bardziej bajkowa
|