· Do którego domu chcielibyście należeć? |
~Liselane
|
Dodany dnia 11-06-2009 17:56
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 404
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 13.04.09
Medale:
Brak
|
Przydzielono mnie do Gryffindoru, choć czuję, że powinnam być w innym domu - mianowicie tak jak moja przedmówczyni sądzę, że lepiej pasowałabym do Ravenclaw.
Również uważam, że Gryffindor jest nieco oklepany ... no ale cóż. Źle nie jest, więc narzekać nie mogę ;D.
Pozdrawiam wszystkich Gryfonów ^.^
|
|
|
|
~Miona
|
Dodany dnia 29-06-2009 11:09
|
Użytkownik
Ranga: Barman w Trzech Miotłach
Punktów: 1321
Data rejestracji: 03.09.08
Medale:
Brak
|
Puchonem, na pewno zostać bym nie chciała. Oni po prostu mnie irrrytują! Ślizgonką... Może? - mam trochę wredny charakter.. W Ravanclawie dorównywałabym bystrością, ale pilnością... Gorzej ;P. Tiara przydzieliła mnie do Gryffindoru i sądzę, że tam pasuję najlepiej - jestem w miarę odważna, nie dam sobie w kasze dmuchać, ale za przyjaciółmi zawsze staję murem. ;))
Edytowane przez Miona dnia 29-06-2009 11:10 |
|
|
|
~Sayuki
|
Dodany dnia 29-06-2009 12:00
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Punktów: 390
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 09.09.08
Medale:
Brak
|
Myślę, że do Ravenclawu. Zawsze byłam dobra w szkole. Zresztą chciałabym zdobywać dużą wiedzę na różne tematy, atam w pokoju wspólnym na pewno wieczorami odbywają się ciekawe rozmowy. |
|
|
|
~Safana
|
Dodany dnia 29-06-2009 17:37
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Animag Wąż
Punktów: 531
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak
|
Prawie od zawsze chciałam być w Slytherinie, wcześniej miałam fazę na Hufflepuff. Bo w Slytherinie jest coś co przyciąga ludzi a Hufflepuff jest najbardziej zaniedbanym domem w kanonie.
Test tutaj rozwiązywałam raczej szczerze, mając nadzieje ze nie trafię do Gryffindoru. Tak to mi było wszystko jedno. Jestem chyba urodzona ślizgonką z odrobiną puchonizmu .
|
|
|
|
~Trufla
|
Dodany dnia 29-06-2009 18:40
|
Użytkownik
Ranga: Mugol
Punktów: 2
Data rejestracji: 29.06.09
Medale:
Brak
|
Do Gryffindoru , Tiara tam mnie przydzieliła ;] |
|
|
|
~BellaTrixi
|
Dodany dnia 29-06-2009 19:21
|
Użytkownik
Punktów: 335
Data rejestracji: 24.06.09
Medale:
Brak
|
Ja na początku chciałam trafić do Gryffindoru, lecz po jakimś czasie stwierdziłam, że jednak wole Slytherin...
Byłam w szkou, że tiara przydzieliła mnie właśnie do Slytherinu, bo moje odpowiedzi bardziej pasowały raczej właśnie go Gryffindoru...
Ale jestem bardo zadowolona z przydziału
|
|
|
|
~Domaa
|
Dodany dnia 29-06-2009 20:07
|
Użytkownik
Ranga: Dorosły Czarodziej
Punktów: 881
Data rejestracji: 28.06.09
Medale:
Brak
|
Chciałam być w Gryffindorze i wwala jestem ;d Ale teraz zaczęłam czuć jakoś tak jakbym chciała być w Slytherinie nie jestem taka jak owi Ślizgoni, ale chciałabym tam się znaleźć. Tak czy inaczej cieszę się, że jestem Gryffonem. |
|
|
|
~Lisen
|
Dodany dnia 29-06-2009 21:34
|
Użytkownik
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -135
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 17.06.09
Medale:
Brak
|
Hmm..ja jestem w Ravenclawie,ale myślę że pasowałby mi Slytherin jestem sprytna,przebiegła,ambitna,czasem wredna i lubię górować.
No cóż..Tiara Przydziału podobno nigdy się nie myli .
Jestem Krukonką z powołania a Ślizgonką z wyboru.
Chociaż Ravenclaw to też wspaniały dom i jaki ciekawy .
W sumie mogłabym też zagrzać miejsce w Gryffindorze,gdyż
jestem odważna i przyjaźnię się z Gryfonami,no i lubię ich styl bycia .
A Hufflepuff-Kompletnie odpada.Tiarze nawet przez myśl by nie przeszło,że ja mogłabym tam trafić.Ja na puchonkę nie pasuję i już. |
|
|
|
~Majecian
|
Dodany dnia 08-07-2009 01:25
|
Użytkownik
Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 91
Data rejestracji: 08.07.09
Medale:
Brak
|
Trafiłam do Ravenclawu.
Zupełnie się z tym zgadzam - zdecydowanie myślę o sobie, że ze mnie totalna krukonka. Nawet mimo ocen w szkole, wyglądających przeciętnie(miałabym lepsze, gdyby chciało mi się starać, ale twierdzę, że lepiej poczytać książkę więcej, niż nauczyć się na piątkę a nie na tróję - czyli po prostu ze mnie wstrętny leń). Jestem molem książkowym do potęgi nieznanej. Raczej stawiam na swoją inteligencję niż na odwagę czy siłę fizyczną... Nawet mój pokój jest krukońsko urządzony - wszystko jest niebiesko-brązowe a te kolory są moimi ulubionymi. Po za tym po prostu kocham Ravenclaw, zawsze chciałam w nim być! (nie liczmy tych pierwszych czterech lat potteromaniactwa, kiedy byłam ślizgonką, gryfonką i puchonką na przemian...)
No, to tyle.
I przepraszam za to, że tego aż tak dużo napisałam, zboczenie humanistki.
" -Denerwująca krukońska natura!- wzdycham. Tak, zdecydowanie jestem zbyt krukońska. Widać to nawet po barwach mojego pokoju - zdecydowanie przeważają w nim niebieskie i brązowe barwy. A to, że jestem molem książkowym już pomijam.
Kiedy tak rozglądam się po pokoju ze zrezygnowanym wyrazem twarzy, wchodzi do niego moja matka. Wszyscy wiedzą, że jest charłaczką, ale udaje, że to nieprawda.
Święty Pomidorze, naprawdę jestem zbyt krukońska!"
|
|
|
|
~Atashi
|
Dodany dnia 09-07-2009 16:30
|
Użytkownik
Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 225
Data rejestracji: 02.01.09
Medale:
Brak
|
Test, tak jak 1/4 użytkowników rozwiązywałam szczerze i jestem Gryfonem, co mi nawet na rękę, lecz Ravenclaw'em bym nie pogardziła, ale chyba jestem za głupia ''''''
- Pan Glizdogon życzy profesorowi Snape'owi miłego dnia i radzi mu umyć włosy, bo kleją się od łoju."
....................................
Od przebiegłości Ślizgonów
Kretynizmu Puchonów
I o Wiedzy-O-Własnej -Wszechwiedzy Krukonów
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE !
|
|
|
|
~Tia
|
Dodany dnia 09-07-2009 18:46
|
Użytkownik
Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 58
Medale:
Brak
|
Kiedys bardzo chcialam nalezec do Gryffindoru niestety wszelkie mozliwe testy i przydzialy(te szczerze rozwiazywane) przydzialy mnie do Slizgonow. Jestem z tego teraz bardzo rada, gdyz ten pierwszy stal sie juz tak oklepany i nudny , ze bez obrazy, ale starsznie mnie irytuje. Puchoni to calkowicie inna bajka zupelnie ich nie lapie. Ravenclaw... tak tam bym chciala nalezec ,ale coz pisane mi jest chyba pozostac wierna Slytherinowi. |
|
|
|
~Misery
|
Dodany dnia 09-07-2009 19:03
|
Użytkownik
Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 218
Data rejestracji: 12.05.09
Medale:
Brak
|
Wydaje mi się, że powinnam należeć do Ravenclavu - i tu też trafiłam. Najbardziej tu pasuję, wszystko się zgadza. A na Gryffindor jestem zbyt tchórzliwa (ale ile odwagi trzeba miec, żeby przyznać się do tchórzostwa!)
Zdecydowanie bardziej stawiam na swój umysł niż odwagę. |
|
|
|
~fantastic
|
Dodany dnia 09-07-2009 20:19
|
Użytkownik
Ranga: Uczestnik Klubu Ślimaka
Punktów: 465
Data rejestracji: 09.07.09
Medale:
Brak
|
ja trafiłam do Gryffindoru ale chcialabym do Revenclaw lub Gryffindorów, choć tak szczerze mówiąc gdybym była w Hogwarcie to bym trafiła do Revenclawu a jak bym była czystej krwi to do Slytherinu ale nie wiem tego xD test wypełniałam zgodnie z prawdą ;** |
|
|
|
~Hexia
|
Dodany dnia 11-07-2009 11:29
|
Użytkownik
Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 278
Medale:
Brak
|
Zawsze rozważałam dwie możliwości, Ravenclaw albo Slytherin.
Do Ravenclawu głównie dlatego, że lubię się otaczać ludźmi inteligentnymi, poza tym, lubię zdobywać wiedzę, a wiadomo, że Ravenclaw to skupisko ludzi inteligentnych.
Co do Slytherinu, jestem ambitna, często wręcz wredna, nie lubię osób, które nic sobą nie reprezentują, ogólnie rzecz biorąc, jestem w połowie Ślizgonką, a w połowie Krukonką. |
|
|
|
~Hermione
|
Dodany dnia 13-07-2009 11:29
|
Użytkownik
Ranga: Animag Kruk
Punktów: 536
Data rejestracji: 10.01.09
Medale:
Brak
|
Jak to było do przewidzwnia, większość głosów opowiedziała się za dwoma najwiekszymi przeciwnościami: Gryffindorem i Slytherinem .
Co sie tyczy mnie, to tiara na Hogsmeade chyba słusznie przypisała mnie do Ravenclaw. Wg mnie to właśnie tam najbardzej pasuję. Nie należę ani do tych bardzo honorowych, ani do tych bojaźliwych, ani do tych nad wyraz przebiegłych... Za każdym razem, gdy wykonuję test, wychodzi Ravenclaw, choc do wielkich myslicieli też z pewnoscia nie należe.
|
|
|
~Eileen_Prince
|
Dodany dnia 13-07-2009 11:33
|
Użytkownik
Ranga: Członek Brygady Inkwizycyjnej
Punktów: 505
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 12.07.09
Medale:
Brak
|
Ja myślę że do Hufflepuffu. Robiłam test, ale nie tu, bo tu można łatwo się `ustawić`, taki... `psychologiczny` i wyszło mi Hufflepuff z wysoką przewagą punktów
r11; Przez te wszystkie lata?...
r11; Zawsze."
<3
|
|
|
|
~Seamus
|
Dodany dnia 17-07-2009 17:29
|
Użytkownik
Ranga: Skrzat domowy
Punktów: 24
Data rejestracji: 17.07.09
Medale:
Brak
|
Odpowiadałem na teście zgodnie z moją wolą, chciałem być przydzielony do Gryffindoru i zostałem. Dla mnie wszyscy Gryfoni są z charakterem i odważni. |
|
|
|
~al_kaida
|
Dodany dnia 04-08-2009 22:27
|
Użytkownik
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2217
Data rejestracji: 15.10.08
Medale:
Brak
|
Prawdę mówiąc najbardziej chciałabym trafić do Slytherinu. Bo tam cenią takie cechy, które cenię i ja - spryt, pomysłowość. A mi niestety tego czasem brakuje. No i pociągająca jest "mhroczność" Sytherinu^^ Ale znając życie pewnie trafiłabym do Ravenclawu. Bo uwielbiam się uczyć i robię to chętnie
|
|
|
|
~pencka
|
Dodany dnia 04-08-2009 22:31
|
Użytkownik
Punktów: 295
Data rejestracji: 26.07.09
Medale:
Brak
|
Ja oczywiście do Gryffindoru mojego ;D Na hogs mi sie udało ... ciekawe jakby było naprawdę ... ;D
|
|
~hagrid123
|
Dodany dnia 04-08-2009 22:32
|
Użytkownik
Ranga: Uczestnik Klubu Ślimaka
Punktów: 475
Data rejestracji: 04.08.09
Medale:
Brak
|
Chciałbym znaleźć się w Ravenclawie bowiem moim zdaniem posiadam wszystkie cechy prawdziwego Krukona-dobrze radzę sobie w szkole i jestem człowiekiem honorowym(patrz-uczciwym). Z pewnością tam bym wylądował.
|