Dom:Gryffindor Ranga: Wybitny Uczeń Punktów: 624 Ostrzeżeń: 1 Postów: 201 Data rejestracji: 09.04.09 Medale: Brak
zaczęło się od eliksirów:
SUM - Eliksiry
Twój wynik, to: 10 punktów.
Tak ocenia Twój test prof. Snape:
Jak na Ciebie to dobry wynik, jak zwykle nawet nie raczyłeś(-aś) zajrzeć do podręczników! Jeśli naprawdę chcesz zostać pełnoprawnym(-ną) czarodziejem/czarownicą musisz przykładać się do nauki.
Potem było OPCM:
SUM - Obrona przed Czarna Magią
Tak ocenia Twój test prof. Lupin:
Czwórka to już nieźle. Można mieć nadzieję, że na OWTM-ach sobie poradzisz, ale musisz jeszcze solidnie popracować.
Następnym było Zielarstwo:
SUM - Zielarstwo
Twój wynik, to: 12 punktów.
Tak ocenia Twój test prof. Sprout:
Dobrze Ci poszło. Piątka, choć do poziomu wiedzy Hermiony jeszcze Ci daleko. Coś jeszcze z Ciebie będzie! Ale to, że masz piątkę nie znaczy, że możesz przestać pracować!
niestety wróżbiarstwo:
SUM - Wróżbiarstwo
Twój wynik, to: 8 punktów.
Tak ocenia Twój test prof. Trelawney:
Trzy... wiem... na egzaminie Twoje wewnętrzne oko było zbyt zamglone... Powinieneś(-nnaś) bardziej się skupić i wsłuchać w wewnętrzny głos...
a OWTM zdałam na :
Okropnie Wyczerpujący Test Magiczny (OWTM) - Zaklęcia
Twój wynik, to: 16 punktów.
Tak ocenia Twój test prof. Flitwick:
Czwórka to dobra ocena. Ale w zawodach, gdzie zaklęcia są ważną dziedziną nie masz na co liczyć. Pozostaje mi tylko życzyć Ci powodzenia w dalszym życiu.
Poszło mi nawet nieźle
Testy fajne. Tylko trochę zbyt proste. Oto co mi wyszło:
eliksiry - 9 punktów + jadowity komentarz Snape'a
OPCM - 11 punktów
zielarstwo - 13 punktów (jestem z siebie dumna)
wróżbiarstwo - 12 punktów (ale na pewno nie chciałabym go zdawać na SUM-ach, w ogóle bym go nie wybierała, chociaż może dla próby)
zaklęcia - 20 punktów (no, zawsze wiedziałam, że byłabym dobra z zaklęć)
Dom:Gryffindor Ranga: Dorosły Czarodziej Punktów: 881 Ostrzeżeń: 1 Postów: 207 Data rejestracji: 28.06.09 Medale: Brak
Bardzo fajny pomysł z tymi sumami ;p Moje wyniki :
SUM - Eliksiry
10 punktów- Jak na Ciebie to dobry wynik, jak zwykle nawet nie raczyłeś(-aś) zajrzeć do podręczników! Jeśli naprawdę chcesz zostać pełnoprawnym(-ną) czarodziejem/czarownicą musisz przykładać się do nauki.
10 punktów- Czwórka to już nieźle. Można mieć nadzieję, że na OWTM-ach sobie poradzisz, ale musisz jeszcze solidnie popracować.
SUM - Zielarstwo
11 punktów-Dobrze Ci poszło. Piątka, choć do poziomu wiedzy Hermiony jeszcze Ci daleko. Coś jeszcze z Ciebie będzie! Ale to, że masz piątkę nie znaczy, że możesz przestać pracować!
SUM - Wróżbiarstwo
13 punktów- Najwyższa ocena! Masz wszelkie cech prawdziwej wróżki! Bardzo się cieszę, wiedziałam oczywiście, że celująco napiszesz test! Dziękuję, szóstka dla Ciebie, dziesięć punktów dla Twojego domu.
19 punktów-Zdałeś(-aś) na piątkę. Bardzo ładnie. To był egzamin, ale w życiu nie możesz się pomylić, bo może dojść do tego, że zamienisz szefa w kanarka! Pamiętaj to nie sprzyja awansowi.
Sądzę, że mogłam postarać się na więcej
Edytowane przez Domaa dnia 29-06-2009 21:07
Dom:Gryffindor Ranga: Redaktor Proroka Punktów: 1052 Ostrzeżeń: 1 Postów: 454 Data rejestracji: 13.06.09 Medale: Brak
Eliksiry - 11 pkt:
Nigdy nie myślałem, że stać Cię na tak dobrą ocenę. Ehh... może niedokładnie zaczarowałem Twoje pióro i jednak udało Ci się coś ściągnąć!
Obrona Przed Czarną Magią - 9 pkt:
Czwórka to już nieźle. Można mieć nadzieję, że na OWTM-ach sobie poradzisz, ale musisz jeszcze solidnie popracować.
Zielarstwo - 13 pkt:
Brawo, gratuluję. Poszło co celująco, cały rok wytężonej pracy daje efekty, prawda? Szóstka dla Ciebie, dziesięć punktów dla Twojego domu.
Wróżbiarstwo - 12 pkt:
Piątka... bardzo dobra ocena... wiem, że się starałeś(-aś)... włożyłeś(-aś) w to dużo pracy.... tylko tak dalej....
Zaklęcia(OWTM) - 18 pkt:
Zdałeś(-aś) na piątkę. Bardzo ładnie. To był egzamin, ale w życiu nie możesz się pomylić, bo może dojść do tego, że zamienisz szefa w kanarka! Pamiętaj to nie sprzyja awansowi.
i oczy wasze niech nigdy nie znają łez...
Odszedł a ciało swe pogodził z ptakiem i wiecznym cierpieniem,
i była miłość,
i była zgoda,
Każdy był wolny! wolny był każdy ptak!
Pewnego dnia pękło niebo,
i runął straszny deszcz,
wtedy krzyknął ktoś,
a chłód ogarnął wszystkie serca,
a w oczach pojawił się strach!
Ludzie podali sobie noże- zamiast rąk
i upiekli ptaki!
Dżem "Dzień w którym pękło niebo"
Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony!
Dom:Ravenclaw Ranga: Pięcioroczniak Punktów: 413 Ostrzeżeń: 0 Postów: 160 Data rejestracji: 15.11.08 Medale: Brak
Eliksiry
Jak na Ciebie to dobry wynik, jak zwykle nawet nie raczyłeś(-aś) zajrzeć do podręczników! Jeśli naprawdę chcesz zostać pełnoprawnym(-ną) czarodziejem/czarownicą musisz przykładać się do nauki. - 10 pkt
OPCM
Czwórka to już nieźle. Można mieć nadzieję, że na OWTM-ach sobie poradzisz, ale musisz jeszcze solidnie popracować. - 10 pkt
Zielarstwo
Brawo, gratuluję. Poszło co celująco, cały rok wytężonej pracy daje efekty, prawda? Szóstka dla Ciebie, dziesięć punktów dla Twojego domu. - 13 pkt
Wróżbiarstwo
Piątka... bardzo dobra ocena... wiem, że się starałeś(-aś)... włożyłeś(-aś) w to dużo pracy.... tylko tak dalej.... - 12 pkt
Zaklęcia
Czwórka to dobra ocena. Ale w zawodach, gdzie zaklęcia są ważną dziedziną nie masz na co liczyć. Pozostaje mi tylko życzyć Ci powodzenia w dalszym życiu. - 16 pkt
kiepsko D:
ach ale mnie fajnie ocenili xD
Elikiry:
Nigdy nie myślałem, że stać Cię na tak dobrą ocenę. Ehh... może niedokładnie zaczarowałem Twoje pióro i jednak udało Ci się coś ściągnąć!
Wróżbiarstwo:
Twój wynik, to: 13 punktów.
Najwyższa ocena! Masz wszelkie cech prawdziwej wróżki! Bardzo się cieszę, wiedziałam oczywiście, że celująco napiszesz test! Dziękuję, szóstka dla Ciebie, dziesięć punktów dla Twojego domu.
Zielarstwo:
Brawo, gratuluję. Poszło co celująco, cały rok wytężonej pracy daje efekty, prawda? Szóstka dla Ciebie, dziesięć punktów dla Twojego domu.
OPCM:
No widzisz, świetnie Ci poszło. I o co było tyle strachu? Byłem pewny, że sobie dasz radę. Naprawdę sporo skorzystałeś(-aś) z naszych lekcji!
Zaklęcia:
Twój wynik, to: 18 punktów.
Zdałeś(-aś) na piątkę. Bardzo ładnie. To był egzamin, ale w życiu nie możesz się pomylić, bo może dojść do tego, że zamienisz szefa w kanarka! Pamiętaj to nie sprzyja awansowi.
hmm spoko mi poszło ;D ale szkoda wlasnie ze nie ma wybitny powyzej oczekiwan itd ;] a tak wogole to raczej tez z wrozbiasrtwa to byla wiedza z kasiazki ale spookoo to jest xD a tam pisalu ze to OWUTEMY a nie SUMY
Dom:Ravenclaw Ranga: Zwycięzca TT Punktów: 278 Ostrzeżeń: 0 Postów: 59 Data rejestracji: 08.07.09 Medale: Brak
Eliksiry - 9 pkt
Jak na Ciebie to dobry wynik, jak zwykle nawet nie raczyłeś(-aś) zajrzeć do podręczników! Jeśli naprawdę chcesz zostać pełnoprawnym(-ną) czarodziejem/czarownicą musisz przykładać się do nauki.
OPCM - 11 pkt
No widzisz, świetnie Ci poszło. I o co było tyle strachu? Byłem pewny, że sobie dasz radę. Naprawdę sporo skorzystałeś(-aś) z naszych lekcji!
Zielarstwo - 12 pkt
Dobrze Ci poszło. Piątka, choć do poziomu wiedzy Hermiony jeszcze Ci daleko. Coś jeszcze z Ciebie będzie! Ale to, że masz piątkę nie znaczy, że możesz przestać pracować!
Wróżbiarstwo - 9 pkt
Tak... tak, wróżbiarstwo nie jest łatwe... cztery... to jak na Ciebie duże osiągnięcie... Ale żeby posiąść całą wiedzę o wróżbach musisz się baaaaaaardzo starać.
Zaklęcia - 19 pkt
Dom:Gryffindor Ranga: Minister Magii Punktów: 2047 Ostrzeżeń: 0 Postów: 264 Data rejestracji: 02.04.09 Medale: Brak
Eliksiry
Twój wynik, to: 11/13
Obrona przed czarną magią
Twój wynik, to: 10/13
Zielarstwo
Twój wynik, to: 12/13
Wróżbiarstwo
Twój wynik, to: 13/13
Najwyższa ocena! Masz wszelkie cech prawdziwej wróżki! Bardzo się cieszę, wiedziałam oczywiście, że celująco napiszesz test! Dziękuję, szóstka dla Ciebie, dziesięć punktów dla Twojego domu.
Zaklęcia
Twój wynik, to: 19/20
Powiem, takie sobie te testy, ale nawet fajna zabawa.
Dom:Slytherin Ranga: Pierwszoroczniak Punktów: 44 Ostrzeżeń: 0 Postów: 28 Data rejestracji: 07.07.09 Medale: Brak
SUM - Eliksiry
Twój wynik, to: 9 punktów.
SUM - Zielarstwo
Twój wynik, to: 11 punktów.
SUM - Wróżbiarstwo
Twój wynik, to: 18 punktów.
SUM - Zielarstwo - Twój wynik, to: 11 punktów.
SUM - Wróżbiarstwo - Twój wynik, to: 9 punktów.
Okropnie Wyczerpujący Test Magiczny - Zaklęcia - Twój wynik, to: 16 punktów.
Źle nie jest Najlepiej zaklęcia i zielarstwo, choć tego drugiego się nie spodziewałem.
Dom:Ravenclaw Ranga: Sklepikarz z Hogsmeade Punktów: 818 Ostrzeżeń: 0 Postów: 141 Data rejestracji: 09.07.09 Medale: Brak
SUM - Eliksiry
Twój wynik, to: 9 punktów.
Twój wynik, to: 11 punktów.
SUM - Zielarstwo
SUM - Wróżbiarstwo
Piątka... bardzo dobra ocena... wiem, że się starałeś(-aś)... włożyłeś(-aś) w to dużo pracy.... tylko tak dalej....
Twój wynik, to: 19 punktów.
Czyli wychodzi na to, że w przyszłości winienem zostać ogrodnikiem. ;p
"Teraz żyjemy w czasach gdzie śmierć drugiego człowieka jest zazwyczaj kwitowana wymuszonym uśmiechem, bo przecież "fajnie" jest być zimnym, wyrachowanym(...), jak postać z ulubionego serialu, a gdy dzieje się krzywda jakiemuś zwierzakowi, to wtedy wszyscy zamieniają się w superbohaterów."
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.