· Do kogo z Harry'ego Pottera z wyglądu najbardziej jesteś podobny(a)? |
~syrius_black
|
Dodany dnia 21-01-2012 20:40
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Portret w gabinecie dyrektora
Punktów: 5449
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 26.12.11
Medale:
Brak
|
Chyba najbardziej jestem podobny do Rona , gdyż mam podobną długość włosów ( ale moje włosy nie są rude ) . Poza tym jego wzrost i mój jest podobny . Jest jeszcze kilka podobieńst między mną , a nim no ale nie będę zanudzał .
- Chciałabym, żeby mi pani przepowiedziała przyszłość - oświadczyła dobitnie profesor Umbridge. (...) - Wewnętrzne oko nie jest na rozkaz! - oświadczyła oburzonym tonem. - Rozumiem - powiedziała cicho prof. Umbridge, robiąc jeszcze jedną notatkę. - Ja... ale... ale... zaraz! - wyrzuciła nagle z siebie profesor Trelawney (...) - Ja... chyba coś WIDZĘ... coś co dotyczy PANI... Tak, coś wyczuwam... coś mrocznego... coś śmiertelnie groźnego... (...) Obawiam się, że jest pani w śmiertelnym zagrożeniu! skończyła prof. Trelawney dramatycznym tonem. Zapadło milczenie. Profesor Umbridge nadal miała na twarzy ironiczny uśmiech i uniesione brwi. - Słusznie - powiedziała cicho (...) - Cóż, jeśli to naprawdę wszystko, na co panią stać...
|
|
|
|
~Dagamara18
|
Dodany dnia 21-01-2012 20:45
|
Użytkownik
Dom: Hufflepuff
Ranga: Siedmioroczniak
Punktów: 688
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 02.10.11
Medale:
Brak
|
Hmmm myślę że do trochę do Dracona gdyż czasami potrafię być wredna a także do Hermiony gdyż tak samo jak ona lubię się uczyć |
|
|
|
~darth ithilnar
|
Dodany dnia 21-01-2012 21:35
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 251
Data rejestracji: 02.11.11
Medale:
Brak
|
Z wyglądu? Hmm, mam rude włosy, więc raczej Wesleyowie (chociaż to nie jest naturalny rudy). Mam bladą cerę, na pierwszy rzut oka wyglądam bardzo wrednie i uwielbiam ubierać się na czarno, więc chyba najwięcej mam ze Snape'a... W sumie ciężko powiedzieć...
|
|
~Evans558
|
Dodany dnia 21-01-2012 22:13
|
Użytkownik
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1246
Data rejestracji: 28.12.11
Medale:
Brak
|
Jeżeli chodzi o wygląd, to jest to zależne od pogody. W jasne, słoneczne dni mam jasne, prawie blond włosy. Podczas pochmurnych dni moje włosy stają się ciemne, niemalże czarne. Oczy - z bliska szare, z daleka zielone. Można by pomyśleć, że jestem animagiem, więc obstawiam Tonks. Ale lubię chodzić na czarno, mam bladą cerę - Sever też się tu miesza.
Co do charakteru - jednego dnia mam takie szalone pomysły, że głowa mała. Drugiego dnia humor taki, że bez kija nie podchodź. Czyli i Luna i Severus (znowu!) mają coś do powiedzenia.
Często jest pochmurno, często jestem bez humoru. Severus Snape i ja jesteśmy do siebie bardzo podobni.
STRZEŻ NAS SLYTHERINIE!
|
|
|
|
~syrius_black
|
Dodany dnia 29-01-2012 20:43
|
Użytkownik
Ranga: Portret w gabinecie dyrektora
Punktów: 5449
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 26.12.11
Medale:
Brak
|
Mam włosy podobne do młodego Voledmorta a resztę ciała chyba po Hagridzie ...
Od przebiegłości Ślizgonów
Od kretynizmu Puchonów
Od wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów
BROŃ NAS GRYFFINDORZE
Pozdrawiam wszystkich użytkowników hogsmeade a szczególnie Ciebie drogi Gościu |
|
|
|
!Milva
|
Dodany dnia 23-03-2013 20:49
|
VIP
Ranga: Zastępca Ministra
Punktów: 1767
Data rejestracji: 09.02.13
Medale:
Brak
|
Do Hermiony. Mam ciepły kolor włosów, delikatną urodę. Z takich szczegółów to ciężko byłoby wskazać, ale ogólnie jestem podoba właśnie do niej.
|
|
~_bazyliszka_
|
Dodany dnia 24-02-2015 17:10
|
Użytkownik
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 47
Data rejestracji: 23.12.14
Medale:
Brak
|
Ja łączę w sobie cechy filmowej Pansy ((Scarlett Byrne) z ciemniejszymi włosami) i Draco Malfoya (oczy). Ale za to nie wiem po kim mam taką pocieszną mordkę, że przyjaciele zawsze się pytają, czemu wyglądam jakbym chciała wymordować pół dzielnicy.
Powiedz, że Tom Felton i Logan Lerman nie są wspaniali, a do twojego domu przyjdą smutni panowie w garniturach!
Żeby nie było, że nie ostrzegałam!
|
|
|
|
~LimonQa
|
Dodany dnia 24-02-2015 19:29
|
Użytkownik
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 155
Data rejestracji: 22.09.14
Medale:
Brak
|
chyba do nikogo jestem jedyna w swoim rodzaju ;p
|
|
~Lily736
|
Dodany dnia 24-02-2015 20:12
|
Użytkownik
Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 200
Data rejestracji: 24.01.15
Medale:
Brak
|
Nie jestem pewna ale raczej do Hermiony. Mam takie same włosy, tylko, że ciemno brązowe. I ona jest ode mnie szczuplejsza.
,,Co ma być to będzie, a jak już przybędzie, damy sobie z tym radę'' ~ Hagrid ,,Udało się, dostali w kość, niech Potter żyje nam! A Voldek gnije w piekle, za którym tęsknił sam!'' ~ Irytek ,,Jeśli chcesz poznać człowieka, dowiedz się jak traktuje podwładnych, a nie równych sobie'' ~ Syriusz Black, Łapa ,,Nie żałuj umarłych. Żałuj żywych, a przede wszystkim tych, który żyją bez miłości'' ~ Albus Dumbledore ,,Trzeba być bardzo dzielnym, by stawić czoło wrogom, ale tyle samo męstwa wymaga wierność przyjaciołom'' ~ Albus Dumbledore ,,Obojętność i lekceważenie często wyrządzają więcej krzywd niż jawna niechęć'' ~ Albus Dumbledore ,,Myśli mogą pozostawić głębsze ślady niż cokolwiek innego'' ~ Pomona Pomfrey
|
|
|