Dom:Slytherin Ranga: Dorosły Czarodziej Punktów: 881 Ostrzeżeń: 1 Postów: 321 Data rejestracji: 30.08.11 Medale: Brak
Miałam wiele snów związanych z Harrym Potterem, ale nie jestem w stanie sobie ich wszystkich przypomnieć, pamiętam, że miałam sen, w którym chodziłam po swoim mieście i czarowałam. Ostatnio śniło mi się ,że byłam na stadionie Quidditcha i oglądałam mecz Slytherin vs. Gryffindor nie wiem kto wygrał, ale był tam taki straszny faul na zawodniku Slytherinu, że aż spadł z miotły... to dziwne bo to przecież drużyna Slytherinu jest agresywna ;D.
Przypomniało mi się jeszcze ,że w grudniu śniło mi się ,że byłam dziewczyną Freda. Dziwne... ale było fajnie.
Edytowane przez Kinga121 dnia 17-02-2012 09:31
Dom:Gryffindor Ranga: Portret w gabinecie dyrektora Punktów: 5449 Ostrzeżeń: 1 Postów: 323 Data rejestracji: 26.12.11 Medale: Brak
Mi się całkiem niedawno śniło , że walczę z samym Lordem Voldemortem . Rzucał we mnie Avadą Kedavrą a ja chowałem się za kamieniem . W końcu się zdenerwowałem na Voldka , więc wziąłem swoją różdżkę i rzuciłem na niego zaklęcie rozbrajające Eerialmus . Niestety nie pamiętam , czy to ja wygrałem , czy on , ale sen był bardzo realistyczny . Owy sen śnił mi się chyba ze dwa razy ......
Mi sie śniło mało .Ale jak się już śniły to bardzo dziwne .Np. dziś mi się śniło że ide sobie korytarzami Hogwartu.I nagle czuje zimno odwracam sie i widze dementorów.Wiedz wyciągam różdzke i krzycze jakieś tam zaklęcie.I z mojej różdzki wylatuje srebny wilk.I dementorzy zaczynaja krzyczeć i zaczeli biegnąć na nogach.
-Mamy prawdziwą czarownice!-usłyszłam za sobą odwróciłam sie i ujrzałam reżyszera.Ruperta Emme,DaneaI rreszte ekipy.
-No prawdziwa Puchonka.
I się obudziłam!
Zwalniając rozglądam się i jestem tak zdumiona
Myślę o małych rzeczach, które sprawiają, że życie jest cudowne
Nie zmieniłabym w tym ani jednej rzeczy
To jest najlepsze uczucie
Ta niewinność jest cudowna
Mam nadzieje, że taka pozostanie
Ta chwila jest idealna, proszę nie odchodź
Potrzebuje cię teraz
Nie zrezygnuję z tego, nie pozwól by cię to ominęło
Znalazłam miejsce tak bezpieczne, bez jednej łzy
Pierwszy raz w moim życiu i teraz wszystko jest jasne
Czuję spokój, należę tu, jestem tu taka szczęśliwa
To jest takie silne i pozwalam sobie na szczerość
Nie zmieniłabym w tym ani jednej rzeczy
To jest najlepsze uczucie
Potrzebuje cię teraz
To stan błogości, wydaje ci się, że śnisz
To szczęście w środku, które czujesz
To jest tak piękne, że sprawia, iż chcesz płakać
To stan błogości, wydaje ci się, że śnisz
To szczęście w środku, które czujesz
Potrzebuje cię teraz
Potrzebuje cię teraz
Dom:Slytherin Ranga: Pięcioroczniak Punktów: 302 Ostrzeżeń: 0 Postów: 96 Data rejestracji: 10.11.11 Medale: Brak
Ja znowu mam bardzo bujną wyobraźnię. Lecę na miotle i podpalam jakimiś zaklęciami cały zamek...nie wiem...to świadczy tylko o jednym jestem zUa :>
Ja to mam całkiem zryte sny. Śnią mi się różne rzeczy, np. muszę wstać o 11, bo mam autobus, a wyobraźnia podsuwa godzinę 14, że niby jestem już spóźniona. Poza tym wampiry, obozy koncentracyjne... w sumie dużo tego jest.
O HP chyba nie śniłam... przynajmniej nie pamiętam.
Ach ostatnio mi się śniło, że byłam czarodziejką i w moim pokoju walczyłam z Bellatriks. Tylko, że problem polegał na tym, że jak chciałam rzucić zaklęcie uświadamiałam sobie bardzo bolesną prawdę, że tak naprawdę to nigdy nie rzucalam zaklęć i nie mam pojęcia jak to robić. A odziwo Bellartiks stała ode mnie 2 m. i nie potrafiła trafić we mnie. (podkreślam trafić)
Wiele miałam snów,ale nie pamiętam ich tak by opowiedzieć wam.
" ( ... ) to nasze wybory ukazują, kim naprawdę jesteśmy, o wiele bardziej niż nasze zdolności."
"Nie żałuj umarłych(...). Żałuj żywych, a przede wszystkim tych, którzy żyją bez miłości."
Dom:Gryffindor Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu Punktów: 1807 Ostrzeżeń: 1 Postów: 725 Data rejestracji: 19.10.11 Medale: Brak
Bardzo często śnią mi się takie rzeczy Głównie ze snów czerpię inspiracje do moich FanFiction. Ogólnie mam same porąbane sny, ale czasami zdarza mi się "zaobserwować" w nich coś przydatnego
Często mam sny związane z tym, o czym myślę przed zaśnięciem, np. Ostatnio wieczorem oglądałam (chyba po raz setny) film "Duża Ryba". Później śniło mi się, że... rozmawiałam z Timem Burtonem (w dodatku po polsku!). Taak, czasem nasza wyobraźnia płata nam niezłe figle
Dom:Slytherin Ranga: Redaktor Proroka Punktów: 1013 Ostrzeżeń: 2 Postów: 406 Data rejestracji: 18.03.12 Medale: Brak
Mam tych snów wiele szczególnie z Severusem Snapem w roli głównej (biorac pod uwage,ze mam dar widzenia nieszcześc i smierci innych i że potrafię zaglądac w przeszlosc swoją i innych).W jednim z nich patrolował korytarze w mojej mugolskiej szkole i śledził każdy mój ruch.
Dom:Slytherin Ranga: Lord Punktów: 256094 Ostrzeżeń: 2 Postów: 2,618 Data rejestracji: 15.12.12 Medale: Brak
Zwykle rzadko zapamiętuję sny. Jeżeli już, to jakieś makabryczne, straszne, takie, z których trzeba się po prostu wybudzić, żeby się nie na męczyć zbytnio . Sen ma w końcu pomóc nam być wypoczętymi, odprężonymi, gotowymi do podjęcia kolejnych obowiązków. Sny z tematyką Pottera ? Nie pamiętam dokładnie w tym momencie, ale jeżeli się zdarzały, to widocznie nie były godne zapamiętania. Raz chyba śnił mi się Snape w jakimś lesie ( a może to był tylko jakiś koleś podobny do Severusa ). Nic poza tym.
Miałam kilka snów związanych z Harrym, ale nie zapomnę nigdy chyba jednego. Byłam w nim z moją kuzynką i koleżanką u mnie w domu, nagle przez okno zobaczyłyśmy Voldemorta, jak idzie pod parasolem w naszym kierunku. Wtedy nie wiadomo skąd pojawił się Dumbledore, który nas próbował ukryć, ale Voldi nas znalazł i zabrał nas na wycieczkę,na którą lecieliśmy na miotle (jednej, w czwórkę ). Jak dolecieliśmy, okazało się, że jesteśmy na plaży w Jarosławcu. Wtedy ja spytałam Voldka, czy pojadę do Hogwartu (było to mniej więcej właśnie wtedy kiedy miałam 11 lat), a on powiedział, że ja nie, ale moja kuzynka tak. Wstrząsnęło to mną tak do tego stopnia, że obudziłam się i 15 minut płakałam w poduszkę, bo ona pojedzie do Hogwartu, a ja nie
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.