· Jaką nauczkę dałbyś Umbrige? |
~zaeli
|
Dodany dnia 10-04-2012 09:55
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1201
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 06.06.11
Medale:
Brak
|
hmmm... ja bym ją przetransmutowała we fretkę jak Moody Malfoya w IV części. No i robiłabym to, co wszyscy - uprzykrzałabym jej życie na wszystkie możliwe sposoby - niszczyła gabinet, odkręcała żyrandole (żeby na nią spadły), puszczała fajerwerki, demolowała szkołę itd itp
<3
|
|
|
|
~paulinkablu
|
Dodany dnia 10-04-2012 10:05
|
Użytkownik
Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 85
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 03.03.12
Medale:
Brak
|
Ja to ją wysłałabym w jakąś przestrzeń gdzie nie ma wyjścia. Siedziałaby tam całe swoje życie w chłodzie, głodzie do tego nago!!! |
|
|
|
~SevLily36
|
Dodany dnia 10-04-2012 10:54
|
Użytkownik
Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1807
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 19.10.11
Medale:
Brak
|
Kazałabym jej pisać tym samym piórem, które dała Harry'emu, kiedy miał szlaban...
|
~Scorpionka
|
Dodany dnia 10-04-2012 11:05
|
Użytkownik
Ranga: Goblin
Punktów: 36
Data rejestracji: 09.04.12
Medale:
Brak
|
Hmm... Na początek kazałabym jej dłuuuugo pisać tym zaczarowanym piórem, później wysłałabym ją do Zakazanego Lasu, aby porozmawiała z centaurami, a na koniec złamała różdżkę i odprowadziła do Azkabanu.
- Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan,
profesorze."
Od przebiegłości Ślizgonów
Od kretynizmu Puchonów
Od wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE
|
|
|
|
~onlyHorcrux
|
Dodany dnia 10-04-2012 11:27
|
Użytkownik
Ranga: Dyrektor Hogwartu
Punktów: 4642
Data rejestracji: 22.02.12
Medale:
Brak
|
Według mnie, to nie ma takiej kary, aby mi wystarczyła. Jestem sadystką Może wpuściłabym ją do pokaju pełnego 'mieszańców' każdego gatunku D |
|
|
|
~Octavia Potter
|
Dodany dnia 03-05-2012 14:54
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Charłak
Punktów: 12
Data rejestracji: 03.05.12
Medale:
Brak
|
:jupi:kazała bym się jej bawić z moim młodszym bratemB)
MIAŁA BYM NIEZŁY UBAW!!!
Dwie przyjaciółki: Dorota (lat 17 i pół) i Monika (lat 17) postanowiły spotkac się pewnego wieczoru, kiedy rodzice Moniki wyjechali za miasto. Dziewczynki wpadły na niewinny pomysł- wyjęły stary talerzyk, na którym wypisały tajemnicze cyfry oraz zdjęcie prababki Doroty i zaczęły wywoływac duchy. Z początku nie działo się nic dziwnego- dziewczynki śmiały się i dokazywały! Nagle usłyszały walenie do drzwi. Rozległ się przeraźliwy huk i przez okno do domu wpadło zakrwawione łyse dziecko bez źrenic. Wystraszone dziewczynki rzuciły się pod drewniany stolik. Niestety przebiegły omen zaczał ciagnac Monike za nogę i zawlókł ja do kuchni. Słychac było stamtad przerazliwe wrzaski, pękanie kosci i głuchy pisk sunącego po podłodze ostrza noża. Monika krzyknęła: "VOLIDER SAKRUMA" 3 razy i wyzionęła ducha...
Jeśli przeczytałeś "VOLIDER SAKRUMA" możesz byc pewien, że spoczywa na Tobie klątwa. Jest tylko jedno wyjscie, by ją z siebie zdjac: musisz przesłac tą wiadomośc do 10 osób w ciągu 15 minut od momentu przeczytania. W przeciwnym razie blada dziewczynka zamorduje Ciebie i 3 najbliższe Ci osoby (tak, tak- własnie te o ktorych teraz pomyslałes). Spiesz się, nie masz dużo czasu!!!
PS. To wszystko prawda! tą wiadomosc napisała Dorota, która była świadkiem owego zdarzenia.
PS.2. ZGINĘŁO JUŻ 13 OSÓB(to straszne)
|
|
|
|
~Fausta Malfoy
|
Dodany dnia 23-10-2012 17:49
|
Użytkownik
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1203
Data rejestracji: 17.08.12
Medale:
Brak
|
Jestem Ślizgonką, więc wyłapywałabym WAS! xd Ale też jej nienawidzę ^^.
|
~Ragazza
|
Dodany dnia 02-11-2012 19:04
|
Użytkownik
Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 260
Data rejestracji: 14.09.12
Medale:
Brak
|
Ooo to temat dla mnie
1. Zapoznałabym ją bliżej ze sklątkami Hagrida
2. Poszczuła na nią stado wygłodniałych testrali (wystarczy przypomnieć sobiejak rozrywały to mięso od Hagrida )
3. Rzuciłabym Imperiusa i kazałabym tańczyć jej nago kankana przez ministrem magii
Edytowane przez Ragazza dnia 02-11-2012 19:07 |
|
|
|
!Milva
|
Dodany dnia 23-03-2013 21:41
|
VIP
Ranga: Zastępca Ministra
Punktów: 1767
Data rejestracji: 09.02.13
Medale:
Brak
|
Gdybym była uczniem, to pole manewru byłoby ograniczone. W grę wchodzą jedynie sabotaże, więc robiłabym to co każdy robił. Jeżeli natomiast byłabym wpływową osobą, to całkowicie usunęłabym ją z Ministerstwa. Uważam, że to najgorszy wyrok dla niej, bo była kobietą chorobliwie ambitną i rządną władzy.
|
|
~wiktoria2902
|
Dodany dnia 23-03-2013 21:45
|
Użytkownik
Ranga: Charłak
Punktów: 14
Data rejestracji: 23.03.13
Medale:
Brak
|
Ja uważam, że gdybym mogła Ją usunąć z Ministerstwa to właśnie tak bym zrobiła, ale dla Niej, największą karą, było by chyba siedzenie w strasznie brudnym, śmierdzącym i nie zadbanym domu |
|
|
|
~Deethey
|
Dodany dnia 23-03-2013 21:47
|
Użytkownik
Ranga: Mugol
Punktów: 2
Data rejestracji: 23.03.13
Medale:
Brak
|
Cruciatus, nie żałować jej ;)
|
|
!mniszek_pospolity
|
Dodany dnia 23-03-2013 22:10
|
VIP
Ranga: Lord
Punktów: 256094
Data rejestracji: 15.12.12
Medale:
Brak
|
Pewnie gdybym był kilkanaście lat młodszy, to napisałbym to samo, co koleżanka powyżej, ale wydoroślałem.... Torturowanie ( nieważne kogo ) nie jest humanitarne i odbiega od wszelkich norm etycznych i moralnych. Za użycie zaklęcia Crutiatus groziło dożywotnie pozbawienie wolności w Azkabanie. Wybierając taki sposób kary, nie byłbym lepszy od niej - a nawet gorszy.
Podobnie jak Milva usunąłbym ją z Ministerstwa Magii - ta osoba udowodniła swoją niepohamowaną żądzą władzy, że się do tego nie nadaje.
Edytowane przez mniszek_pospolity dnia 23-03-2013 22:11 |
|
|
|
~BlackSpirit
|
Dodany dnia 26-09-2013 20:12
|
Użytkownik
Ranga: Sługa Czarnego Pana
Punktów: 1141
Data rejestracji: 20.08.13
Medale:
|
Starałabym się nauczyć jak najwięcej, żeby nawet ona umiała mniej i ją zatkało. Wtedy zrobiłoby jej się głupio, że uczeń wie więcej . A jeśli chodzi o czyny, to poczęstowałabym ją cukierkami braci Weasley. Fajnie popatrzeć, jak pryszcze wyrastają na tej jej ropuchowatej twarzy, albo jeszcze coś gorszego
|
|
~Priori Incantatem
|
Dodany dnia 27-09-2013 09:50
|
Użytkownik
Ranga: Konduktor Błędnego Rycerza
Punktów: 919
Data rejestracji: 21.09.13
Medale:
Brak
|
Umbridge, Umbridge... Dla mnie wystarczyło by po prostu zwolnić ją z Ministerstwa i dożywotnie pełnić tam jakichkolwiek funkcji. Myślę, że to dla jej wygórowanego mniemania o sobie było by politycznym zabójstwem. Natomiast, po tym ro biła po piątej części książki zasługuje jak najbardziej na Azkaban. Ciekawe co się z nią stało? |
|
|
|
~Smierciozerca
|
Dodany dnia 26-10-2013 13:02
|
Użytkownik
Ranga: Skrzat domowy
Punktów: 20
Data rejestracji: 25.10.13
Medale:
Brak
|
Zjadłbym jej żołądek. Z rak zrobiłbym popielniczki. Z twarzy tarcze do rzutek. Z nóg kije do golfa. A z korpusu stylowa puffe.
www.WoHpRp.pl/forum
Hogwart i świat czarodziejów czeka właśnie na ciebie!
|
|
|
|
~Bou
|
Dodany dnia 26-10-2013 16:37
|
Użytkownik
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2195
Data rejestracji: 27.04.10
Medale:
Brak
|
Problem w tym, że potrzebowałaby takiej kary, dzięki której zrozumiałaby swoje błędy. Jednak taka kara jest chyba niemożliwa...Cóż, należałoby znaleźć jej słaby punkt. Sądzę, że może to być wyrzucenie z Ministerstwa. Cruciatusem też bym ją chętnie potraktowała, ale pewnie potem miałabym wyrzuty sumienia. Nie chciałabym się zniżać do jej poziomu.