Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2520
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 11.05.15
Medale:
|
Wielka sala z magicznym sklepieniem. Sama sala robi wrażenie ogromem, a to sklepienie jest niezwykłe
Pokój wspólny Raveclawu. Sprawia wrażenie trochę chłodnego, ale jest elegancki i chyba przypadłby mi do gustu.
Biblioteka Hogwartu. Tyle książek do wyboru, mam obawy iż dla mnie to jednak trochę mało 
Chatka Hagrida. Z ciekawości jakie kolejne milutkie zwierzątko hoduje właściciel.
Gabinet Filcha, najlepiej pod jego nieobecność . Jest tam dużo ciekawych rzeczy, które przez lata woźny skonfiskował uczniom. Moim zdaniem tylko niepotrzebnie się tam marnują.
Edytowane przez wiechlina roczna dnia 13-12-2015 21:21 |
Zbanowany

Dom: Gryffindor
Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 66
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 15.02.16
Medale:
Brak
|
Pierwszym miejscem jakie bym odwiedził to chatka Hagrida i bym z nim porozmawiał przy jego herbacie :) . Drugim miejscem które bym wybrał byłaby to wieża astronomiczna na której podziwiałbym błonie i zakazany las obok Hogwartu. A ostatnim trzecim miejscem byłaby wielka sala w której odbywa się wieczerza i chciałbym porozmawiać z profesorem Lupinem i oczywiście z Harrym :). te trzy miejsca bym na 100% odwiedził

Dom: Slytherin
Ranga: Goblin
Punktów: 34
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 21.02.16
Medale:
Brak
|
Najpierw chciałabym zobaczyć Wielką salę, i potem oczywiście coś w niej zjeść. Potem poszłabym, do dormitorium, w lochch musi być ciekawie!!! Na koniec poszłabym zobaczyć z bliska hatkę Hagrida, no i może... jego też zobaczyć !! 
-Zawsze
To, że twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce do herbaty nie świadczy o tym, że wszyscy są tak upośledzeni.
Ron uniósł wysoko odznakę prefekta.
Matka- Nie wierzę! Nie wierzę! Och, Ron, to cudownie! Prefekt! Jak każdy w naszej rodzinie?
George- A ja i Fred to, co, jesteśmy tylko sąsiadami?
Och, jesteś prefektem, Percy? - zdziwił się jeden z bliźniaków.- Dlaczego nam nie powiedziałeś? Nie mieliśmy pojęcia.
Daj spokój, przecież pamiętam, że coś o tym wspominał powiedział drugi bliźniak. Raz...
Albo dwa...
Chwilę temu...
Przez całe lato...
Nagle wśród ryku pożerających wszystko płomieni Harry dosłyszał piskliwy, żałosny, ludzki krzyk.
-Nieee! To... zbyt... niebezpieczne!-ryknął Ron
Harry zanurkował ku nim. Drako doztrzegł go i wyciągnął rękę. Harry zdołał uchwycić Drako ale zrozumiał że to na nic: Goyle był za ciężki. Spocona dłoń Malfoya wyślizgnęła mu się z ręki.
-HARRY, ZABIJĘ CIĘ, JEŚLI PRZEZ NICH ZGINIEMY!
|
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Goblin
Punktów: 30
Data rejestracji: 08.10.16
Medale:
Brak
|
1.Biblioteka <3
2.Pokój Życzeń 
3.widoki na Wieży Astronomicznej 

Dom: Ravenclaw
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2508
Data rejestracji: 02.04.10
Medale:
Brak
|
1. Wielka Sala (bo tam gromadzili się wszyscy uczniowie Hogwartu, jej atmosfera jest przesiąknięta historią magii).
2. Biblioteka (bo tam zgromadzona jest cała wiedza o magii).
3. Dormitorium ( bo tam gromadzili się młodzi czarodzieje, aby odpocząć, zrelaksować się, porozmawiać ze sobą albo się pouczyć + chciałabym zobaczyć kominek z którego wystawała głowa Syriusza Blacka ).
Mówią o mnie ''córka diabła'' - temu nie zaprzeczę ani ja, ani ktos, kto mnie dobrze zna  .
Pozdrawiam wszystkich tych, którzy mnie pozdrawiają 
Edytowane przez Lady Bellatriks dnia 09-10-2016 18:11 |
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 364
Data rejestracji: 09.04.10
Medale:
Brak
|
Hmm... Lochy, zielarnię i komnatę tajemnic !!