Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 200
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 24.01.15
Medale:
Brak
|
Tak szczerze, oczekiwałam czegoś więcej w zakończeniu ekranizacji. Może jakaś wiadomość od Albusa Severusa Pottera (syna Harry'ego) w której by napisał do którego domu się dostał, chociaż podejrzewam, że do Gryffindoru. Ogółem zakończenie było według mnie trochę kiepskie. Wiem, że nie da się każdemu dogodzić, ale powinni się trochę bardziej postarać.
,,Co ma być to będzie, a jak już przybędzie, damy sobie z tym radę'' ~ Hagrid ,,Udało się, dostali w kość, niech Potter żyje nam! A Voldek gnije w piekle, za którym tęsknił sam!'' ~ Irytek ,,Jeśli chcesz poznać człowieka, dowiedz się jak traktuje podwładnych, a nie równych sobie'' ~ Syriusz Black, Łapa ,,Nie żałuj umarłych. Żałuj żywych, a przede wszystkim tych, który żyją bez miłości'' ~ Albus Dumbledore ,,Trzeba być bardzo dzielnym, by stawić czoło wrogom, ale tyle samo męstwa wymaga wierność przyjaciołom'' ~ Albus Dumbledore ,,Obojętność i lekceważenie często wyrządzają więcej krzywd niż jawna niechęć'' ~ Albus Dumbledore ,,Myśli mogą pozostawić głębsze ślady niż cokolwiek innego'' ~ Pomona Pomfrey
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Czwartoroczniak
Punktów: 204
Data rejestracji: 27.08.15
Medale:
Brak
|
Malfoy ożenił się z Astorią. Trochę go na filmie postarzyli za bardzo.
Dlaczego nie pokazali innych par??? Chociażby po za dworcem King's Cross???
POWSTAŃ Z POPIOŁÓW SLYTHERINIE !
Zielone jest godło i srebrny jest wąż,
Przez wiele lat razem jak jeden mąż ...
Salazar Slytherin ten dom zbudował,
Na głupie atuty czasu nie marnował,
Wybrał sobie ambicję i spryt niemały,
Tak, że z nim nawet węże gadały.
FANI RAPU! GDZIE SIĘ PODZIEWACIE???
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Drugoroczniak
Punktów: 87
Data rejestracji: 29.08.15
Medale:
Brak
|
Wyobrażałam to sobie trochę inaczej, ale tak też jest dobrze.
Ravenclaw'cie powstań z popiołów!
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Charłak
Punktów: 12
Data rejestracji: 25.10.15
Medale:
Brak
|
Troche takie wybrakowane. Czytałam książkę i byłam na premierze ósmej części!! W książce tak tego nie czułam że to koniec, ale po filmie siedziałam przez połowę napisów i nie wierzyłam ale na szczęście będzie nowa część, choć nie wiadomo jaka bo jedne media poją że to będzie przeklęte dziecko, a drugie że będzie to będzie o Dolores Umbrige