Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1850
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 02.01.14
Medale:
|
Jak dla mnie przyjaźń damsko-męska istnieje i jest jak najbardziej możliwa. Mam jednego, najlepszego przyjaciele. Znam się z nim od początku przedszkola, czyli już prawie 12 lat Chodziliśmy razem do klasy w podstawówce, nawet siedzieliśmy w jednej ławce. Teraz jesteśmy w tym samym gimnazjum.
Nie mamy przed sobą tajemnic, rozmawiamy na wszystkie możliwe tematy. No i jakoś nie wyobrażam sobie, bym miała się w nim zakochać. Byłoby sztywno...
- - -
Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are.
- - -

|
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 155
Data rejestracji: 22.09.14
Medale:
Brak
|
Istnieje, istnieje sama mam kilku przyjaciół płci męskiej

Dom: Ravenclaw
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2652
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 10.06.11
Medale:
Brak
|
Ja uważam, że miłość i przyjaźń to dwie zupełnie różne rzeczy i nie każda bliższa znajomość z płcią przeciwną musi się przemienić w związek. Można kogoś po prostu lubić jako przyjaciela. Czasem to może się rzeczywiście przemienić w zakochanie, ale i tak uważam, że przyjaźń damsko-męska istnieje 

Dom: Slytherin
Ranga: Zastępca Ministra
Punktów: 1770
Data rejestracji: 23.02.11
Medale:
Brak
|
Według mnie taka przyjaźń jak najbardziej istnieje. Jeden z moich 3 najlepszych przyjaciół to mężczyzna. Co ciekawe często rozmawiamy ze sobą o tym że podobają nam się inni ludzie i doradzamy sobie nawzajem.
Wydaje mi się że ludzie, którzy nie wierzą w taką przyjaźń zwyczajnie za szybko się zako****ą, lub mają dziwną paranoję i wydaje im się że zawsze się wszyscy w nich zako****ą.

|