Dom:Gryffindor Ranga: Pierwszoroczniak Punktów: 42 Ostrzeżeń: 0 Postów: 12 Data rejestracji: 01.02.12 Medale: Brak
Wczoraj do koleżanki "Zamknij zimno bo mi okno"
I jeszcze w drugiej klasie do księdza "Mamo"
Była stanowczo za blisko. Widział łzy przyklejone do jej rzęs.
Dom:Ravenclaw Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie Punktów: 2652 Ostrzeżeń: 2 Postów: 582 Data rejestracji: 10.06.11 Medale: Brak
Ja dziś miałam wpadkę na przyrodzie. Pani każe nam pisać o doświadczeniu, które zrobiliśmy: "Balonik napełnił się powietrzem". Ja byłam głodna, więc zapytałam przez pomyłkę "przekręcając": Proszę pani, tam było "batonik napełnił się powietrzem?"
Raz na obozie z moją przyjaciółką siedziałyśmy na łóżku i gadałyśmy w najlepsze, aż ona ogłosiła, że idzie to toalety (metr dalej). Wtedy ja się zaczęłam wygłupiać i rozłożyłam się na całym łóżku i zaczęłam lekko marzycielskim tonem (trochę w stylu Luny): "Nie odchodź ode mnie!" po czym stwierdziłam normalnie "Jak z Titanica" a ona do mnie "Jeśli to jest zaklęcie z Harry'ego Pottera to jeszcze do tego nie doszłam." (wtedy była w połowie Księcia Półkrwi, a ja skończyłam wszystkie). Okazało się, że zamiast "Jak z Titanica" zrozumiała "Ekstytamika" i pomyślała, że to zaklęcie.
Miałam dużo takich wpadek, moja przyjaciółka zresztą też. Choćby jeszcze kiedy patrzyłyśmy na chmury i chciałam powiedzieć, że "ta chmura jest jak ciupaga", a że lubię Gwiezdne Wojny to wyszło "ta chmura jest jak ciugapa" (połączenie ciupaga i Chewbacca)
Dom:Gryffindor Ranga: Zwycięzca TT Punktów: 279 Ostrzeżeń: 1 Postów: 176 Data rejestracji: 08.10.11 Medale: Brak
Dobra, na poczatke napiszę o mojej babci. Ma wiele genialnych tekstów.
- Zaraz zachodzę na dół = zaraz zejdę na dół
- chroboki = robaki
- cweter = sweter
- szpageti =spaghetti
- trynkowanie = tynkowanie
- masz śmietka we włosach = masz śmiecia (nitkę) we włosach
A teraz coś moich znajomych.
-Moja przyjaciółka na nk pod zdjęciem z osiołkiem napisała: ja i osiołak
-Kiedyś w szkole moja koleżanka napisała w ćwiczeniach do historii cłop, zamiast chłop.
Coś mojego:
Pisałam rozdział mojego opowiadania i byłam już zmęczona. To był dialog pomiędzy chłopakiem i dziewczyną.
Chłopak: Jutro są sprawdziany.
Dziewczyna: Naprawdę? Zupełnie o tym zapomniałam.
Ch: To lepiej idź się uczyć.
Dz: Tak. Już lecę. Do zboczenia!
Oczywiście chodziło mi o "Do zobaczenia"
Jestem, jaka jestem. Mało ludzi wie na mój temat więcej, niż to, jak mam na imię, ile mam lat i jak wyglądam. Jestem dość tajemnicza. Ufam niewielu osobom. Może dla tego, prawie nikt mnie nie lubi. W przyjaźni stawiam na jakość, a nie ilość.
Dom:Gryffindor Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego Punktów: 66 Ostrzeżeń: 0 Postów: 16 Data rejestracji: 20.08.12 Medale: Brak
Moja koleżanka: Jak ty możesz lubić tego dupka, Malfoya?
Ja: tak jak ty lubisz Parego Hatera. Eee, Harrego Pottera.
<śmiech> No ale Draco jest kretynem.
Nie. Miłoby ci było, gdybym powiedziała, że ten twój Harry, Germiona Hranger.... Eeee... Hermiona Granger... no i ta Winny Geasley, tfu, Ginny Weasley są kretynami?
I przysięgam Wam, że ja się tak przejęzyczałam, nie robiłam tego specjalnie... Wtedy słuchałam muzy, pisałam wypracowanie i grałam w szachy z kolegą, więc byłam trochę rozkojarzona
Nom, zdarza się . Ja jakiś czas temu rozmawiałam z moją koleżanką w domu, i myślałam o mojej koleżance, Alicji. W pewnym momencie przejęzyczyłam się, i zamiast powiedzieć ''Ania z Zielonego Wzgórza'' , powiedziałam ''Alicja z Zielonego Wzgórza''. Mamy już następczynię ! Choć wątpię, że jeszcze ktoś chciałby to czytać, a słyszałam, że niespecjalnie się większości podobała .
Każdy samotnik, choćby się zaklinał, że tak nie jest, pozostaje samotny nie dlatego, że lubi, ale dlatego, że próbował stać się częścią świata, ale nie mógł, bo doznawał ciągłych rozczarowań ze strony ludzi.
Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie Ms_Kane, Martitę, SevLily36, raven i Ciebie, drogi Gościu oraz wszystkich moich przyjaciół.
Dom:Ravenclaw Ranga: Horkruks Punktów: 7188 Ostrzeżeń: 0 Postów: 2,127 Data rejestracji: 04.04.12 Medale: Brak
Gdyby nie resztki kultury osobistej, po przeczytaniu tych wszystkich tekstów ryknęłabym "BEKA W C**J", ale tego nie zrobię
Z moich genialnych gadek...
Jan Papież II (zamiast Jan Paweł )
Wieki temu, po lekcji historii, przypadkiem krzyknęłam do księdza.. "ave Cezar!"
Jak coś sobie przypomnę, to dopiszę
Kilka lat temu (miałam ok 14 lat) powiedziałam przez pomyłkę do brata (miał 11 lat) "posłodź ziemniaki" (zamiast posól), no i on je posypał cukrem Dopiero po ugotowaniu zorientowałam się, że popełniliśmy błąd.
Od czasu do czasu zdarza mi się również zapomnieć prostych słów. Ostatnio w rozmowie z koleżanką nie mogłam sobie przypomnieć słowa "kompas". Powiedziałam do niej "no wiesz o co mi chodzi, to co wyznacza kierunki świata". Nie wiem czemu czasem dostaję takiego zaćmienia umysłu
Ja dzisiaj chciałam powiedzieć "ładny wazon" i mi nie wychodziło... Miałam kilka podejść:
1. Wadny łazon
3. Ładny łazon
Dopiero za trzecim razem mi się udało
Oczywiście chodziło o Całun Turyński, ale zorientowałam się po 5 minutach :D.
Sytuacja z lekcji matmy z gimnazjum.To był piatek 2 matma,mój kolega strasznie się nudził i bazgrał po zeszycie W międzyczasie pani tłumaczyła nam temat,po czym kazała narysować nam trapez.A to skrót rozmowy nauczyciel(vice dyrka)/uczeń.
Pani:Konrad,czy to wg ciebie jest trapez?
Kondziu:No to miał być trapez ale wyszla trumna...
Pani:Chcesz powiedzieć,że to jest efekt twojej 2 godzinnej pracy na mojej lekcji?
Kondziu:tak ale...zaraz nie podoba się pani moja trumna?
Pani:Ty mnie do grobu wpędzisz Konrad!
Kondziu: ale co?..... <facepalm>
Dom:Gryffindor Ranga: Czwartoroczniak Punktów: 203 Ostrzeżeń: 1 Postów: 61 Data rejestracji: 26.07.10 Medale: Brak
No cóż... Było, aż za dużo. Nie bd wymieniać najlepszych, bo gdyby ktoś się dowiedział... Nie żyję Np. do księdza na religii zaczęłam mówić "księdzu" (co swoją drogą bardzo go irytowało) oraz "zamknij zimno bo mi okno". A zamiast brzydkiego słowa w mojej klasie mówi się: np. "krzesło mać!"
Pozdrawiam wszystkich, którzy mnie pozdrawiają.
Chwała Wam!
Trzymajcie się ciepło ;*
Dom:Slytherin Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego Punktów: 65 Ostrzeżeń: 0 Postów: 17 Data rejestracji: 26.05.13 Medale: Brak
Pamiętam, jak na lekcji języka angielskiego, podczas sprawdzianu wypisał mi się długopis. Podnoszę rękę i pytam panią: "Czy mogę wziąć długi drugopis?". Zorientowałam się dopiero, kiedy mi koleżanka uświadomiła, co powiedziałam. Wcześniej zastanawiało mnie, dlaczego pani się tak dziwnie uśmiecha.
-mówiłam kumpeli ,że połowę kasy na wycieczki płace sama,a rodzice dają mi w kieszone
j.polski lekcja o regionalizmach,mamy podać przykład-sznela(zamiast sznek)
kolezanka z klasy-siankosy(zamiast sianokosy)
Przyroda.Lekcja o układzie rozrodczym.
paniPłacze...)na pewno ładniejsza nazwa,niż niektórzy na przystankach piszą,jeszcze często z błędem
Daniel(zmora nauczycieli)Językrzez CH!
No i klasa w ryk...
EDIT : m_p : OPCJA EDYTUJ SIĘ KŁANIA
Edytowane przez mniszek_pospolity dnia 24-11-2013 17:27
Dom:Slytherin Ranga: Lord Punktów: 256094 Ostrzeżeń: 2 Postów: 2,618 Data rejestracji: 15.12.12 Medale: Brak
Kolega ma takie przejęzyczenia :
Siedzimy kiedyś nad rzeką, rozmawiamy. On mówi, że ładnie, pogoda super, że słonko w plecy WIEJE
- pytał mnie o naszego wspólnego znajomego. I takie coś : A, podobno pracuje u ŚWINTKA RONTKA - a chodziło o Ryśka Świątka
- dyrektor Policealnego Studium miał zawsze taki tekst :"Ja wszystkich jednakowo traktuję". Kolega go chciał zacytować, ale zrobił to zbyt szybko, bo powiedział : TRAKTOWO JEDNAKUJE ;
Drogi UÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂytkowniku, w ramach naszej strony stosowane sĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ pliki cookies. Ich celem jest ÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂwiadczenie usÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂug na najwyÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂszym poziomie, w tym rÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂwnieÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawieÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ przeglĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ darki dotyczĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ cych cookies oznacza, ÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂe bĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂdĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ one umieszczane w Twoim urzĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ dzeniu. W kaÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂdej chwili moÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂĂĹĄĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂesz dokonaĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ zmiany ustawieÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ przeglĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ darki dotyczĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂ cych cookies - wiĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatnoÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂÄšÄÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂÄÂĂÂĂÂĂÂÄÂĂÂci.