· Żel pod prysznic |
~aneczka00402
|
Dodany dnia 30-11-2011 07:59
|
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Członek GD
Punktów: 497
Ostrzeżeń: 3
Data rejestracji: 06.11.11
Medale:
Brak
|
Ja najczęściej kieruję się marką. Przetestowałam już chyba wszystkie szampony i najbardziej przypadły mi do gustu szmpony Loreal.
- W zamian? [...] - Wszystko...
- Przez te wszystkie lata?[...]
- Zawsze.
Only I, can live forever
|
 |
|
|
~Pani Riddle
|
Dodany dnia 02-12-2011 17:52
|
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Sklepikarz na Nokturnie
Punktów: 835
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 03.10.11
Medale:
Brak
|
Używam przeważnie Dove i Palmolive o zapachu kwiatów, bądź owoców, ostatnio kupiłam taki słodziutki i fajny o zapachu truskawkowym plus mgiełka i balsam. Gdy się po nim budzę, czuję się tak świeżo Zwykle kieruje się marką, wiem która jest najlepsza, a która mniej, cena u mnie nie gra roli 
aneczka, to nie temat o szamponach 
Edytowane przez Pani Riddle dnia 02-12-2011 17:53 |
 |
|
|
~Aimilia
|
Dodany dnia 09-12-2011 13:12
|
Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 327
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 21.07.11
Medale:
Brak
|
Zapach jest dla mnie najważniejszy . Właściwości to mniej ważna sprawa, a na firmę raczej nie zwracam uwagi. Istotna jest też cena i pojemność, nie kupię małego żelu za 20 czy 25 zł.
Aktualnie mam jagodowo-porzeczkowy z Ziaji. Najbardziej lubię owocowe i wszelkie słodkie (wanilia, czekolada). Zawsze kupując jakiś w sklepie, muszę od razu obwąchać wszystkie słodkie słodkie, które tylko wpadną mi w oko. Co z tego, że wyglądam przy tym dziwnie.
 |
|
|
~Sigyn
|
Dodany dnia 09-12-2011 13:57
|
Użytkownik

Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2207
Data rejestracji: 29.08.11
Medale:
|
Ja nie kieruję się marką. Lubię często zmieniać żele. Idealny musi przede wszystkim ładnie pachnieć, dobrze nawilżać skórę i fajnie się pienić. Najbardziej lubię te, owocowe. Są takie świeże. Aha. No i ważna jest też konsystencja. Nie lubię takich z Dove, jest za gęsty, ale np Blubel z Ziai jest idealny. 
|
~marihermiona
|
Dodany dnia 27-08-2012 09:38
|
Użytkownik

Ranga: Redaktor Proroka
Punktów: 1058
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 06.07.12
Medale:
Brak
|
Ja nie mam swoich ulubionych. Używam różnych, za każdym razem inny
Z końca jego różdżki wystrzeliła srebrna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez.
-Przez te wszystkie lata?...
-Zawsze."
|
 |
|
|
~Martita
|
Dodany dnia 27-08-2012 09:42
|
Użytkownik

Ranga: Niewymowny
Punktów: 1562
Data rejestracji: 27.01.12
Medale:
Brak
|
Jeśli chodzi o żele pod prysznic to używam najczęściej Ziaji lub Nivei , zapachy owocowe, ale za każdym razem kupuje inny
|
!Milva
|
Dodany dnia 07-03-2013 22:08
|
VIP

Ranga: Zastępca Ministra
Punktów: 1767
Data rejestracji: 09.02.13
Medale:
Brak
|
Ja tam nie mam takich co to bym kupowała non stop. Często rodzice kupują jakiś tam. Osobiście lubię żele owocowe np. pomarańczowe. Orzeźwiają i pięknie pachną. |
 |
|