· Mam Talent |
!Lady Shadow
|
Dodany dnia 17-10-2010 21:08
|
VIP
Dom: Slytherin
Ranga: Opiekun Slytherinu
Punktów: 3615
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 27.08.08
Medale:
Brak
|
Oczywiście, że oglądam Mam Talent, ten polski program promujący niezwykłe talenty tak jak i ten angielski czy amerykański.
Bardzo podoba mi się polska edycja Mam Talent, polacy mają prawdziwe bezcenne zdolności, najczściej to cudowny śpiew, czy wspaniały taniec.
Jednak to tylko w zagranicznych edycjach można zobaczyć totalnych czubków, wydaje mi się, że w Polsce ludzie się jeszcze powstrzymują od niektórych wystepów, aby nie wyjść na totalnych idiotów... ^^
Edytowane przez Lady Shadow dnia 17-10-2010 21:12 |
|
|
|
~Crazy Flower
|
Dodany dnia 17-10-2010 21:10
|
Użytkownik
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2153
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 20.06.10
Medale:
Brak
|
powstrzymują od niektórych wystepów
No właśnie. Niektórych. Niestety, bo nie od wszystkich i czasem jednak wychodzą na totalnych idiotów ;f
|
~Pomylunaa_
|
Dodany dnia 17-10-2010 21:21
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Goblin
Punktów: 32
Data rejestracji: 16.10.10
Medale:
Brak
|
Jury myślę, że dobrali odpowiednich. No i fajnie, że różni ludzie mogą pokazać swoje talenty. A jeżeli nie talent to kreatywność. ;) |
|
|
|
~blackowa
|
Dodany dnia 18-10-2010 15:49
|
Użytkownik
Ranga: Przeciętny Uczeń
Punktów: 175
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 06.10.10
Medale:
Brak
|
Bardzo lubię oglądać Mam Talent. Są tam świetni ludzie i oczywiście jury. W tym Kubuś, którego uwielbiam.
Uczestnicy ? Odważni. Ja nie potrafiłabym, nie jestem na tyle odważna, żeby wyjść na scenę i np.zaśpiewać, czy coś. Podziwiam ich. A niektórzy mają na prawdę wielki talent.
|
|
|
!Czarownica24
|
Dodany dnia 18-10-2010 15:58
|
VIP
Ranga: Dziedzic Gryffindora
Punktów: 5583
Data rejestracji: 29.12.08
Medale:
Brak
|
Moim zdaniem jurorzy mieli trudny wybór. Tyle osób z dobrymi głosami... Ale przecież ten program to nie tylko śpiew, jest na świecie więcej talentów, nie tylko wokalne. Mi osobiście bardzo podobają się bliźniacy i wszyscy śpiewający. Ale na 99% pierwsze miejsce zajmie ktoś nie-śpiewający, a drugie miejsce jakiś wokalista (coś czuję, że będzie to Magda Welc).
Najlepsza była ta kobieta, co zrobiła show, a jej powiedzieli, że to nie wystarcza, że trzeba również umieć śpiewać i się obraziła.
Niektórzy ludzie nie potrafią przegrywać.
|
|
^N
|
Dodany dnia 06-11-2010 16:01
|
Administrator
Dom: Hufflepuff
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -16005
Data rejestracji: 31.12.09
Medale:
|
Pierwsze dwie edycje Mam Talent były dość ciekawe. Dlaczego? Ano dlatego, że nie było w nich tylu śpiewających osóbek. Szlag mnie trafia, kiedy widzę na scenie dziesięcioletnie dziecko, które zaczyna śpiewać. I oczywiście cała trójeczka jury jest zachwycona, jest trzy razy tak, łzy, brawa i półfinał. W 3 edycji Mam Talent w każdym półfinale jest chociaż jedna osoba śpiewająca. Niekoniecznie dziecko. Może być to również jakiś zespolik. Wolałabym, żeby w tym programie przechodzili ludzie, którzy mają inne talenty niż śpiew. No, bo co to za talent? Takich ludzi śpiewających, którzy przychodzą na castingi i przechodzą dalej jest w Polsce na pęczki. Tylko niektórzy mają klasę i nie pchają się tam gdzie nie trzeba. W tej edycji podobał mi się tylko jeden śpiewający osobnik, a mianowicie pan Gienek. Był naprawdę niesamowity ze świetnym głosem, ale również z poczuciem humoru.
Ale jeśli ludzie chcą, żeby jakieś dzieciaki przechodziły castingi, bądź wyższe etapy, to niech na antenę powróci Od przedszkola do Opola. |
|
|
|
~Susie_Makes
|
Dodany dnia 06-11-2010 17:59
|
Użytkownik
Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 66
Data rejestracji: 15.06.10
Medale:
Brak
|
Program Mam Talent jest fajny (przynajmniej dla mnie ).Jednak nie wszędzie jest to bezpieczne. w Rosyjskim mam talent umarł na scenie.można to zobaczyć na youtube
Kretynizmu Puchonów
I o Wiedzy - O - Własnej - Wszechwiedzy Krukonów
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE
Pozdrawiam Cię drogi Gościu
|
|
|
|
~Xeon
|
Dodany dnia 06-11-2010 18:18
|
Użytkownik
Ranga: Goblin
Punktów: 30
Data rejestracji: 06.11.10
Medale:
Brak
|
mam talent w polskiej wersji jest fenomenalny!! w tej edycji jest za dużo śpiewających i trudno będzie wybierać... |
|
|
|
~Fluorescencyjna
|
Dodany dnia 06-11-2010 18:24
|
Użytkownik
Ranga: Uczestnik Klubu Ślimaka
Punktów: 460
Data rejestracji: 24.10.10
Medale:
Brak
|
Według mnie do tego programu przychodzą różni ludzi, z różnymi talentami, bardzo często niedocenianymi. Jak słyszę komentarz Chylińskiej: Każdy twój dźwięk był w d*upie, to mnie krew zalewa! Jak można tak traktować uczestników! Oni przyszli na kasting, mają prawo do błędów. W większości to wokaliści oczywiście, jedyni, którzy mi do gustu przypadli to Patrycja Malinowska i Genek Loska, bardzo żałuję, że nie zobaczymy go w następnych etapach... Ale jak mądrze mówią demotywatory prawdziwego artysty nie kupisz.
Drogi Lordzie Voldemorcie!
,,Przyłączę się do ciebie, kiedy piekło zamarznie. ''
,,Ma oczy zielone jak pikle z ropuchy
Jego włosy są czarne jak tablica.
O, gdyby moim został, bohater mych snów,
Służyłabym mu jak diablica.'' <3
|
|
|
|
~Crazy Flower
|
Dodany dnia 06-11-2010 20:06
|
Użytkownik
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2153
Data rejestracji: 20.06.10
Medale:
Brak
|
Oni przyszli na kasting, mają prawo do błędów.
Odróżniasz błąd od wpuszczenia na casting kogoś, kto nie powinien w ogóle tam się znaleźć? Od umyślnego zrobienia z siebie idioty na oczach całej polski? Błąd to popełnił jakiś tam grający w zośkę, bo mu spadła.
A Chylińska powiedziała słusznie, bo się na tym zna. Jak ktoś nie umie śpiewać, tańczyć, etc., to nie przychodzi do Mam Talentu, a jeśli przychodzi, to naraża się na krytykę, słuszną z resztą.
Tyle ode mnie.
|
~Larinne
|
Dodany dnia 07-11-2010 02:15
|
Użytkownik
Ranga: Minister Magii
Punktów: 2021
Data rejestracji: 21.07.10
Medale:
Brak
|
A mnie denerwuje w tym programie całkiem pokaźna grupka osób śpiewających. Ludzie! To nie jest program tego pokroju. Rozumiem, że dużo osób kocha śpiew, lubi to i tak dalej, ale z umiarem. Np. ta edycja robi się powoli nudna bo do finału przeszło już większość piosenkarzy. To jest program rozrywkowy, który ma odkrywać nietypowe talenty - z naciskiem na :''nietypowe''! A coś tak codziennego i banalnego (nawet w brawurowym wykonaniu) jak śpiew czy nawet taniec to nie jest na miarę tego programu. Tancerze mile widziani są w You can dance....Odnosząc się do słów Lady Cat:
Jak ktoś nie umie śpiewać, tańczyć, etc., to nie przychodzi do Mam Talentu, a jeśli przychodzi, to naraża się na krytykę, słuszną z resztą.
No tak, ale jak się nie zaryzykuje to się nic nie zyska. : )
|
|
|
|
~hermiona27
|
Dodany dnia 07-11-2010 08:55
|
Użytkownik
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 290
Data rejestracji: 01.01.10
Medale:
Brak
|
Według mnie jest to bardzo fajny program, który może wypromować młode i nie tylko talenty. Ale często denerwuje mnie to, że jury przyjmuje do programu tak dużo piosenkarzy/ piosenkarek. Jeśli chcą znaleźć talenty związane ze śpiewem niech reaktywują Idola. No naprawdę...bez przesady. A oryginalne i rzadko spotykane uzdolnienia ludzi porostu olewają. Nie każdy, przecież musi ładnie śpiewać;/
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE
|
|
|
|
~mrsRadcliffe
|
Dodany dnia 07-11-2010 09:44
|
Użytkownik
Ranga: Barman w Trzech Miotłach
Punktów: 1306
Data rejestracji: 20.03.10
Medale:
Brak
|
Pierwsze edycje moim zdaniem były najbardziej warte oglądania. Owszem, pojawiały się osoby śpiewające, ale w trzeciej edycji większa część to osoby które chcą pokazać jak śpiewają. Rozumiem, że to jest trudny wybór, bo nie każdy może chwalic się takim głosem, ale jest o wiele więcej osób z niespotykanym talentem. Już nie mówię tu o tańcu, bo tego w sumie moze nauczyć się każdy, ale dajmy na to wczorajszy odcinek; uczeń i nauczyciel szkoły wushu. Nie każdy zdolny byłby do takiego pokazu, a oczywiście ich nie docenili.
|
|
~Kasumi Lestrange
|
Dodany dnia 15-01-2011 19:09
|
Użytkownik
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 51
Data rejestracji: 14.01.11
Medale:
Brak
|
Mi MAM TALENT się podoba jest super . A najfajniejsze teksty Wojewódzkiego
STRZEŻ NAS SLYTHERINIE!
Chcę już wresczie uciec z Azkabanu . Pozdro dla całego Hogs .I innych
|
|
|
|
~0Fishu0
|
Dodany dnia 20-02-2011 20:30
|
Użytkownik
Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 74
Data rejestracji: 11.02.11
Medale:
Brak
|
Fajny program mozna sie posmiac ale denerwuje mnie Foremniak i ludzie ktorzy jedza bigos na scenie
Od przebiegłości Ślizgonów
Kretynizmu Puchonów
i od Wiedzy-O-Własnej-Wszechwiedzy Krukonów
CHROŃ NAS GRYFFINDORZE
|
|
|