Dom:Slytherin Ranga: Mistrz Eliksirów Punktów: 2978 Ostrzeżeń: 0 Postów: 1,256 Data rejestracji: 24.04.12 Medale: Brak
Moim ulubionym piosenkarzem jest Tomasz "tomson" Lach. Jest on wokalistą w zespole Afromental i ma genialny głos. Taki inny. Inny piosenkarz, którego lubię to Chad Kroeger wokalista i gitarzysta w zespole nickelback. Obu wokalistów lubię tak samo dlatego podałam ich dwóch.
[...] Za bardzo mi na tobie zależało. Bardziej mi zależało na twoim szczęściu niż na tym, byś poznał prawdę, bardziej na twoim spokoju niż na moim planie, bardziej na twoim życiu niż na życiu innych osób, które mogły je stracić, gdyby cały plan zawiódł. Innymi słowy, zachowałem się tak, jak się tego spodziewał Voldemort po nas, głupcach, którzy kochamy. [...] Co mnie mogło wówczas obchodzić, że w jakiejś mglistej przyszłości zginie nieokreślona liczba bezimiennych, pozbawionych twarzy ludzi i stworzeń, skoro ty byłeś żywy i szczęśliwy tu i teraz? [...]
Dom:Ravenclaw Ranga: Prefekt Ravenclawu Punktów: 450 Ostrzeżeń: 0 Postów: 118 Data rejestracji: 15.09.14 Medale: Brak
Zdecydowanie Axl Rose z Guns N' Roses - za ten wspaniały, niesamowity głos, od którego dreszcze przechodzą, szczególnie w balladach takich jak "November Rain" czy "Don't Cry" w obu wersjach. A drugi to Ozzy Osbourne - boski głos, również cholernie seksowny.
Dom:Slytherin Ranga: Lord Punktów: 256094 Ostrzeżeń: 2 Postów: 2,618 Data rejestracji: 15.12.12 Medale: Brak
Ja i muzyka Wszystkich rozśmieszę, ale ja uwielbiam jak śpiewa...Janusz Laskowski ! Jego "Kolorowe jarmarki", "Beta z Albatrosa", "Żółty jesienny liść"...Dużo by wymieniać. W każdym bądź razie przy jego piosenkach najlepiej się bawiłem na wakacjach, w LO nad jeziorem <Zagłębocze>. To były piękne chwile. I o dziwo jego nutka przypadła do gustu dziewczynom z sąsiedniego domku. Przy "Nigdy nie byłem w Casablance" tyle się wina wypiło, że szok. Przednia zabawa. No i kasetę mam do dziś.
Dom:Ravenclaw Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie Punktów: 2652 Ostrzeżeń: 2 Postów: 582 Data rejestracji: 10.06.11 Medale: Brak
Ja mam kilku ulubionych piosenkarzy - każdy inny, każdy wyjątkowy.
Ross Lynch - znany głównie jako aktor, ale moim zdaniem jest jednym z najlepszych piosenkarzy na świecie jestem wielką fanką jego zespołu muzycznego - R5.
Chris Daughtry i Chad Kroeger - mają fajne, lekko rockowe głosy, uwielbiam takie
Oprócz tego lubię także Mateusza Ziółko ( megaa głos ) i Johna Newmana - za niezwykle wyjątkowy, hipnotyzujący głos. No i wakalistę Imagine Dragons, Dana Reynoldsa, którego ubóstwiam *.*
Podobny sentymemnt mam do głosu Gerarda Waya, nawet jeśli fałszyje i zajeżdża biedne dźwięki, to mimo wszystko ma w głosie to coś, co ja od razu kupuje. Łukasz Kaźmierczak z Phedory - po prostu uwielbiam jego głos, i przy śpiewaniu, i przy mówieniu, tak fajnie brzmi jakoś :-; Jared Leto - tylko pod kątem wokalu mnie zachwyca, generalnie nie przepadam ani za nim, ani za 30STM. Frankie Iero! Uwielbiam to co robi z głosem, po prostu, nawet jeżeli brzmi źle
-Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań.
Od sprytu Ślizonów kretynizmu Puchonów wiedzy Krukonów CHROŃ NAS GRYFFINDORZE
...Śpieszmy się kochać ludzi, bo tak szybko odchodzą...
Dom:Slytherin Ranga: Charłak Punktów: 5 Ostrzeżeń: 0 Postów: 1 Data rejestracji: 20.10.14 Medale: Brak
Trochę tego jest, ale ostatnio mam fazę na Avril Lavinge. Nie mogę przeżyć dnia bez jakiejś piosenki Skillet i Evanescence. Bon Jovi, Michael Jackson, Green day i Red Hot Chilli Pepers, a no i jeszcze Nirvana to są wykonawcy lub zaspoły od których jestem uzależniona po całości. No i jest jeszcze One Direction kocham ich wszystkich.