Zbanowany

Dom: Gryffindor
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 158
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 20.08.12
Medale:
Brak
|
Żyli dłuuugo i szczęśliwie ;D
Jak czytałam ten wątek to wyobraziłam sobie ich razem i wyglądali super !

|
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1203
Data rejestracji: 17.08.12
Medale:
Brak
|
Po prostu się zakochali i żyli długo i szczęśliwie, co połączyło jeszcze bardziej przyjaciół Zakonu Feniksa ^^.

Ranga: Wybitny Uczeń
Punktów: 614
Data rejestracji: 20.09.13
Medale:
Brak
|
Coś mogło z tego wyjść.
Ale trudno wywnioskować, ponieważ byli tylko dziećmi.

Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2519
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 24.09.11
Medale:
Brak
|
Fajnie, że Teddy już będąc nastolatkiem znalazł swoją drugą połówkę, a nie tak jak tatuś
Cóż jest to na pewno ciekawa para ;>
|
VIP

Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 256094
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 15.12.12
Medale:
Brak
|
Byli zwykłymi nastolatkami. Wydaje mi się, że było to tylko zauroczenie i nic poza tym. A może Teddy został kawalerem ? Cóż w tym złego ? Remus przez wiele lat żył sam, ale nie stał się przecież przez to kimś gorszym. Takie łączenie w pary jest moim zdaniem troszkę...dziecinne. Prawie każdemu wydaje się, że ktoś z kimś musi być, ożenić się, wyjść za mąż, oświadczyć itd - takie to słodkie, naiwne, cukierkowe - zważcie na postacie z HP, które nie zawierały żadnych związków...Czyż nie są one najbardziej interesujące ? Dumbledore, Voldemort, Snape, Syriusz, Hagrid...
Wracając do pytania, to nie uważam, żeby coś z tego mogło wyjść. Takie szczeniackie miłostki zwykle spełzają na niczym. Szkoła, pociąg do Hogwartu, pocałunki, walentynki - jakież to wszystko pozbawione głębszego sensu.
Edytowane przez mniszek_pospolity dnia 12-10-2013 19:08 |