Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 338
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 12.07.12
Medale:
Brak
|
Był i naiwny i zadufany w sobie jak zawsze podkreślał Snape. W tym, że poleciał do MM chodziło też o to (przynajmniej moim zdaniem), że za bardzo wierzył w te swoje wizje, w te sny. Myślał, że jest taki ważny, że wie co kombinuje stary Voldzio. Uważał się za nie wiadomo kogo, bo zdawało mu się, że Czarny Pan nieśwaidomie wpuścił go do swojej głowy. Uważam, że zgubiła go pycha, nie naiwność. Ale co do tej naiwności, to jest chociażby przykład z TT, czy z wycieczki do Doliny Godryka. |
Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Gajowy Hogwartu
Punktów: 960
Data rejestracji: 21.08.10
Medale:
Brak
|
No czasami był, np. kiedy poleciał do MM ratować Syriusza, mimo że Hermiona mu mówiła, że pewnie Voldy go podpuszcza z tą wizją.

Dom: Gryffindor
Ranga: Właściciel Pamiętnika
Punktów: 103
Data rejestracji: 26.06.12
Medale:
Brak
|
Owszem był momentami naiwny, gdybym zaprzeczyła nie była bym obiektywna ale skąd wiadomo, że ta wizja voldemorta nie mogła by być prawdziwa? Na pewno nikt by się nie przejął, że jego jedyna najbliższa rodzina, która go kocha może zaraz umrzeć, Syriusza mogli złapać w końcu mówimy tu o czarnym panu, nic się tu nie wyklucza, po za tym, nikt nie mówił, że Harry jest idealny, naiwność jest jedną z jego wad, nic na nią nie mógł poradzić.
-Jutro jest nie ważne, bo mamy dzisiaj .
Czasem trzeba zapomnieć, by móc pamiętać od nowa.
|
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Barman w Trzech Miotłach
Punktów: 1320
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 03.06.10
Medale:
Brak
|
Owszem jest tu ziarno prawdy.Harry momentami był naiwny ale nie możemy go o to winić.Każdy ma jakieś wady.