Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Siedmioroczniak
Punktów: 697
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 03.04.11
Medale:
Brak
|
Osobiście przeczytałam wszystkie części Wiedźmina. Myślę, że wszystkie książki są dobre. Mi podobają się najbardziej trzy ostatnie części. W sumie to trochę ciężko mi się to czytało, nie wciągało mnie tak jak inne książki, które tak często czytam.
Obecnie polecam książki, które według mnie pobijają Zmierzch:
-Miasto Kości
-Miasto Popiołów
-Miasto Szkła
-Miasto Upadłych Aniołów
Wszystkie są naprawdę zaj***ste
Ranga: Lord
Punktów: 3021838
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 20.03.11
Medale:
Brak
|
"Wiedźmin" jest po prostu genialny. Jak dla mnie najlepsze co wyszło spod pióra polski autorów ;] Genialny świat, wspaniałe postacie, odpowiednie tło wydarzeń, przeplatanie się teraźniejszości ze średniowieczem i światem, w którym żyją bohaterowie... Majstersztyk! Tylko zakończenie takie okropne Nigdy nie zrozumiem dlaczego ON ginie w taki sposób ;< Chociaż wszystko jest naprawdę pięknie opisane... Cudowna książka.
Ulubiona postać - Yen! <3
Ranga: Dorosły Czarodziej
Punktów: 877
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 28.06.11
Medale:
Brak
|
Ojejku, jaram się, zwłaszcza grą, książki nie czytałam, czekam, aż brak skończy. A film w sumie taki sobie, te polskie realia... Ale gra naprawdę świetna
"...Granger, odejmuję Gryffindorowi pięć punktów za chamskie wyrażanie się o naszej nowej dyrektor... Macmillan też pięć bo mi się sprzeciwiasz... Potter pięć bo cię nie lubię... Weasley, koszulka xi wyłazi za to też pięć punktów... "
A tak w ogóle... piszę FF <3
Od cnoty Gryfonów
Kretynizmu Puchonów
I wiedzy o wszechwiedzy Krukonów
Strzeż nas Slytherinie!!!
|