Dom:Slytherin Ranga: Pięcioroczniak Punktów: 335 Ostrzeżeń: 0 Postów: 51 Data rejestracji: 24.06.09 Medale: Brak
Ja jestem jego wielką fanką
On jest po prostu boski, cudowny, genialny, przystojny ... Aż słów brak
Widziałam z nim sporo filmów tu min.
- "Sweeney Todd"
- "Jeżdziec bez głowy"
- "Czarli i Fabryka Czekolady"
- "Beksa"
- "Edward Nożycoręki"
- trzy części "Piraci z Karaibów"
- "9 wrota"
- "Wrogowie publiczni"
- "Marzyciel"
- "Czekolada"
- "Rozpustnik" ^^
- "Gnijąca pannamłoda"
Jeszcze mam wiele filmów do obejżenia...
Jakby to określiła moja koleżanka - kocham go nie tylko w nocy
A tak ogólnie - genialny aktor, a przy tym niezwykle skromny człowiek. W prasie nie roi się od doniesień na temat jego przeżyć w domu. I to jest cudowne.
Oj Depp to wspaniały aktor! Uwielbiam go w Piratach z Karaibów te ruchy, mimika normalnie boska! Ostatnio w telewizji leciał z nim film Na żywo i jeszcze bardziej jestem oczarowana jego aktorstwem. No i moim zdaniem jest on najprzystojniejszym aktorem, i zajmuje u mnie pierwsze miejsce w rankingu
PS Polecam film Na żywo z Deppem w roli głównej.
Dom:Ravenclaw Ranga: Siedmioroczniak Punktów: 677 Ostrzeżeń: 1 Postów: 195 Data rejestracji: 21.04.09 Medale: Brak
Lubię Tego aktora, gdyż w każdym filmie potrafi tak odegrać swoją rolę, że nie kojarzy się jedynie z "Piratami z Karaibów" Mnie podobała się jego gra w filmach "Charlie i fabryka czekolady" oraz "Blow".
Lubię go, bo jest świetnym aktorem, ale nie tylko. Uwielbiam w nim to, że prawie w każdym filmie jest inny (w niektórych w ogóle bym go nie poznała!). Poza tym, w Piratach z Karaibów jest totalnie cudny (nie wiem czy takie określenie pasuje, ale jest mega przystojny). Już nie mogę się doczekać Alicji w Krainie Czarów w jego wykonaniu
Nie chcę tu wyjść na wielką super-fankę Deppa, ale bardzo doceniam jego kreacje i to, jak potrafi się dostosować do ról dziwnych [Edward Nożycoręki], komediowych [Piraci z Karaibów], baśniowych [Charlie i fabryka czekolady] i wielu innych. Od kiedy zobaczyłam 'Piratów' wiedziałam, że ten facet ma w sobie 'coś', ten boski pierwiastek który sprawia, że gra znakomicie. Przekonałam się do niego bardziej po obejrzeniu filmu Las Vegas Parano, gdzie w świetny sposób przedstawił [razem ze swoim filmowym adwokatem], co się dzieje z ludźmi po zażyciu narkotyków [z tym, że film jest tylko dla widzów dorosłych, toteż nie polecam go młodszym]. Świetnie zagrał też Tony'ego po I przemianie w Parnassusie (mam na tapecie w komórce jego podobiznę właśnie z tego filmu, mrr *.*), tylko szkoda, że grał tam niecałe 5 minut .
Dom:Gryffindor Ranga: Czwartoroczniak Punktów: 208 Ostrzeżeń: 0 Postów: 39 Data rejestracji: 30.01.10 Medale: Brak
Miłość mojego życia, mój bóg, osoba z niewyobrażalnym talentem. Człowiek skromny i oddający się rodzinie. Wspaniały i niepowtarzalny.
Jego role są tak niesamowite, ze to aż przechodzi ludzkie pojęcie. Jego charakterystyczne gesty i głos poznam wszędzie. Jest jedyny w swoim rodzaju.
Ja się jeszcze zastanawiam, jakim cudem on jeszcze nie dostał Oskara, na którego tak zasługuje.
Uwielbiam go za rolę w Edwardzie Nożycorękim, Sweeney Todzie, Co gryzie Gilberta Grape'a, Charlie'm i Fabryce Czekolady, Jeźdźcu Bez głowy, Sekretnym Oknie, Blow, w filmie "Na Żywo" , Piratach z Karaibów i paru innych wyśmienitych filmach.
Dom:Slytherin Ranga: Wybraniec Punktów: 9603 Ostrzeżeń: 1 Postów: 1,479 Data rejestracji: 27.07.09 Medale: Brak
Co on w sobie ma, że tyle osób go lubi ? :D
Jest naprawdę świetnym aktorem. Po oglądnięciu Piratów z Karaibów, bardzo polubiłam pana Depp'a,a oglądnięcie Edwarda Nożycorękiego utwierdziło mnie już tylko w przekonaniu, że to wspaniały aktor. Już nie będę opisywać co sądzę, o każdej jego roli, którą widziałam. I powalająca jest jeszcze ta jego skromność - to rzecz, która dodaje mu uroku i jeszcze więcej fanów. I naprawdę cenię sobie to, że strzeże swojej prywatności, a także to, że nie jest jakimś pierwszym podrywaczem Hollywood, tylko ożenił się z jedną kobietą, którą naprawdę kocha i są razem szczęśliwi. A na koniec jego styl - jest fantastyczny *,*
Johnny to kapitalny aktor. Każdy film, który z nim widziałam miał w sobie to coś. No i właśnie Johnny ma w sobie to COŚ. Coś, co nie pozwala oderwać od niego oczu. To facet z innej planety, niezwykle utalentowany i bardzo inspirujący (to moje ulubione słowo). W dodatku wydaje mi się, że ma poukładane w głowie i wie, czego chce. Jego specjalizacja, to role nieprzeciętnych, ześwirowanych i komicznych postaci. Oczywiście te poważniejsze są nie mniej godne uwagi.
Moje ulubone fimy z Johnnym Deppem:
1.Sweeney Todd. Demoniczny golibroda z Fleet Street
2.Edward Nożycoręki
3.Marzyciel
4.Jeździec bez głowy
5.Sekretne okno - kapitalny film, w którym Johnny absolutnie mnie zachwycił.
6.Alicja w Krainie Czarów.
Pozostałe są równie świetne, ale ta szóstka to zdecydowanie moje ulubione filmy z Deppem.
Johnny Depp, jest według mnie, jednym z najlepszych aktorów, jakiego miałam okazję widzieć na ekranie telewizora, bądź w kinie. Dlaczego? Bo ma się wrażenie, że kiedy gra, jakąkolwiek, postać w filmie, wciela się nią całkowicie, a widz nie może już sobie wyobrazić nikogo innego w tej roli. Jego kunszt aktorski, najbardziej zrobił na mnie wrażenie w takich filmach jak: "Edward Nożycoręki", "Charlie i fabryka czekolady" ( jak sama zauważyłam, najlepiej sprawdza się w roli ekscentryków ^^ ) oraz "Jeździec bez głowy". Niestety, nie miałam jeszcze okazji obejrzeć "Alicjii.." albo np. "Marzyciela" - muszę to nadrobić, swoją drogą...
Nie zapominajmy także, o tym że świetnie sprawdził się jako aktor dubbingowy w filmie "Gnijąca Panna Młoda" - polecam, obejrzenie tego filmu, w wersji oryginalnej, bez polskiego dubbingu : )
Nigdy nie zapominaj o tym, kim jesteś, bo świat na pewno o tym nie zapomni. Uczyń z tego swoją siłę, a wtedy przestanie to być twoją słabym punktem. Zrób z tego swoją zbroję, a nikt nie użyje tego przeciwko tobie.
Dom:Ravenclaw Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu Punktów: 1854 Ostrzeżeń: 3 Postów: 476 Data rejestracji: 04.03.10 Medale: Brak
Kocham, kocham i jeszcze raz kocham!!!
Depp jest zaje****** aktorem! No jest diabelnie przystojny.
W dodatku nie jest jednym z tych zapatrzonych w siebie laluśowatych aktorów, nie, jest prawdziwym, zabawnym, przystojnym, miłym i fajnym facetem. Ma świetny głos. Ach! Jaki on jest cudny...
Lubie go, bo jest naprawdę wspaniały.
W swoich rolach jest bardzo przekonujący, gdyż zawsze gra ten sam typ: zabawny, miły, tajemniczy i lekko 'nie teges'.
Filmy, w których wybitnie mi się spodobał to:
Dzewiąte Wrota
Czekolada
Piraci z Karaibów
i wiele wiele innych, ale spadam, bo nie mam czasu.
Pozrowinia dla: Lady Cat, Yoyo, Pyflame, Ta sama maggie, Maladie, Mooll, Silencia, Arya, Wióra, Tom Riddle, Hermionka, Lapa, Lori Lemonberry, Lady House, Lena Luna, Lily Potter, Buczek, Bloo, Aniutek96, Pandora, Deprimo Corfingo, Bonnie131, Malkontentka, Polami, Buka, Agnes Black, Imbecile, Ginny004, Robbotto, Ginny Ruda i Narciss.
No i oczywiście ukłony w stronę sprawiedliwej Czary.
Oraz dla wszystkich miłych użytkowników Hogsmeade.
Dom:Slytherin Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie Punktów: 2607 Ostrzeżeń: 0 Postów: 257 Data rejestracji: 01.05.09 Medale: Brak
Jako 10-latek obejrzałem "Edward Nożycoręki" pamiętam, że jak przypominałem sobie tę twarz to spać nie mogłem. Znam go też z takich filmów jak "Alicja w krainie czarów", "Piraci z Karaibów", "Charlie i fabryka czekolady" ale najbardziej podobał mi się w Gnijącej pannie młodej. Może to i bajka, ale niezła. Ogólnie aktor jest moim ulubionym i zasługuje na tytuł jednego z najlepszych
Dom:Gryffindor Ranga: Książe Półkrwi Punktów: 2249 Ostrzeżeń: 0 Postów: 667 Data rejestracji: 29.08.08 Medale: Brak
Ahh Johnny, Johnny - mój ulubiony aktor... <3 [no, nie licząc Toma Feltona :D]
Zaczęło się od Piratów z Karaibów, byłam chyba na wszystkich częściach w kinie. Depp zafascynował mnie już od samego początku w roli szalonego Jacka Sparrowa, taki słodki wariat. ; )
Potem zaczęłam się interesować coraz większą ilością filmów z jego udziałem, nie przegapiłam chyba żadnego, który leciał przez ostatnie lata w kinie.
Całkiem dużo filmów z Johnnym udało mi się już obejrzeć... Depp często gra jakiś pokręconych mężczyzn, to lubię. Jest też różnorodny, sprawdza się w każdej roli.
Zwariowany kapelusznik z Alicji w Krainie Czarów, gangster John Dilliger z Wrogów Publicznych, krwawy golibroda [paszteciki z ludzi rlz :D] ze Sweeney Todd, Rochester z Rozpustnika [genialna rola], wzruszający Marzyciel, 'zaskakujący' pisarz w Sekretnym oknie, rozbrający [; )] w Jeźdźcu bez głowy, czarujący Willie Wonka z Charliego i Fabryki Czekolady, słodki w Czekoladzie, uwodzicielski w Człowieku, który płakał [cudny klimat], uroczy w debiutanckim Edwardzie Nożycorękim, lubię także rolę w Parnassusie [szkoda tylko, że tak krótko... ;<]. Gnijąca panna młoda z dubbingiem podłożonym przez niego też niczego sobie! Kocham, gdy współpracuje z Timem Burtonem. *.*
No, to chyba udało mi się wymienić wszystkie filmy, jakie miałam przyjemność do tej pory obejrzeć, uff. : ))
Planuję zobaczyć w nabliższym czasie Don Juan DeMarco, Johnny wygląda tam bosko, mogłabym go zjeść. *.*
Ogólnie to Depp jest wspaniały, nie stara się robić niczego na siłę, nie jest stuczny i nie robi nic tylko dla kasy. Kocham go. <3
Szkoda tylko, że nigdy jeszcze nie dostał Oscara, zawsze trzymam za niego kciuki, ale jakoś nie wychodzi... Szkoda, taki utalentowany aktor...
W swojej skromnej kolekcji filmów mam wszystkie części Piratów z Karaibów, Jeźdźca bez głowy, Wrogów publicznych, Sweeney Todd i Rozpustnika. ^^
Kocham, kocham, kocham, najlepszy aktor na ziemi. <3
So get off your low
Let's dance like we used to
But there's a light in the distance
Waiting for me, I will wait for you
So get off your low
Let's kiss like we used to <3
Dom:Slytherin Ranga: Przeciętny Uczeń Punktów: 190 Ostrzeżeń: 1 Postów: 127 Data rejestracji: 20.08.10 Medale: Brak
Najlepszy aktor w historii.
Nie ma roli,której by wybitnienie zagrał.
Myśle,że nawet w wieku 80 lat,będzie pociągający.
Jego urok chyba nigdy nie przeminie.
Osobiście najbardziej podoba mi się w Marzycielu :)
Dom:Gryffindor Ranga: Barman w Trzech Miotłach Punktów: 1322 Ostrzeżeń: 0 Postów: 395 Data rejestracji: 09.04.10 Medale: Brak
- "Sweeney Todd"
- "Jeżdziec bez głowy"
- "Charlie i Fabryka Czekolady"
- "Blow"
- "Edward Nożycoręki"
- "Piraci z Karaibów" - wszystkie części
- "9 wrota"
- "Na żywo"
- "sekretne okno"
- "Marzyciel"
- "Parnassus"
- "Czekolada"
- "Rozpustnik"
- "Gnijąca panna młoda"
- " Pewnego razu w Meksyku"
- "Żona astronauty"
- "Donnie Brasco"
- "Don Juan DeMarco"
- " Co gryzie Gilberta Grape'a "
- "Ed Wood"
Te oglądałam
Większość tych filmów należy do kanonu moich ulubionych
Moim zdaniem najlepsze z nich to: "Don Juan DeMarco" - jak on pięknie wszystko tam opowiadał..." Co gryzie Gilberta Grape'a ", "Rozpustnik" , "Sweeney Todd" - ubóstwiam ten musical , "Czekolada" i "Marzyciel" - wolę jego niż samego "Piotrusia Pana"
Kiedyś, lata świetlne temu widziałam go w roli Syriusza Blacka
Johnny jest naprawdę świetnym aktorem, który swoim magnetyzmem potrafi przyciągnąć każdego widza... dobrze, że nie udało mu się zrobić kariery w branży muzycznej, bo choć pewnie zyskalibyśmy świetnego rockmana to z jak wielką stratą dla kina...
malfoi_sam_segz
tylko ożenił się z jedną kobietą, którą naprawdę kocha i są razem szczęśliwi
Masz trochę nieprawdziwe informacje - Jonny raz brał rozwód z Lori Anne Allison ( byli małżeństwem trzy lata ), a potem związał się do tej pory (mają dzieci) z Vanessą Paradis - aktorką i piosenkarką(kojarzysz piosenkę Jole le taxi?).
Johnny jest zdecydowanie moim ulubionym aktorem. Jest przystojny, ale przede wszystkim świetnie gra. Widziałam go w filmach: "Co gryzie Gilberta Grype'a", "Charlie i fabryka czekolady", "Alicja w krainie czarów" i "Piraci z Karaibów". W ostatnim filmie zdecydowanie najbardziej mi się podobał, jako Jack Sparrow <33 Jak już niektórzy pisali, ja również uwielbiam go za to że gra osoby, które nie mają do końca po kolei w głowie, bo świetnie mu to wychodzi W przyszłości zamierzam zobaczyć więcej filmów z jego udziałem.
Johnny to najlepszy aktor! Potrafi wcielić się w każdą postać, tak że nie można go poznać. Filmy z jego udziałem są genialne np, "Demoniczny golibroda", "Piraci z Karaibów", "Edward Nożycoręki", "Marzyciel", czy nawet "Alicja z krainy czarów". Oprócz talentu jest chyba jednym z najprzystojniejszych mężczyzn na świcie. Oj Johnny...
Johnny Depp jest wielki. Umie się wcielić w przeróżne role - od Jacka Sparrowa w komedii do Edwarda Nożycorękiego czy Sweeney Todd'a w dramacie. Pięknie śpiewa, jest świetnym aktorem, z przyjemnością oglądam filmy, w których gra. Nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli Kapelusznika z "Alicji w Krainie Czarów" czy Willy Wonki z "Charliego i fabryki czekolady". Dzięki niemu filmy stają się ciekawe, zabawne i godne uwagi. Dżony jest super ^^
Nie jest aktorem jednej roli, potrafi wcielić się w wielu różnych bohaterów i za to go lubię.
Drogi UĂĹĄÄšĹytkowniku, w ramach naszej strony stosowane sÄÂĂ pliki cookies. Ich celem jest ĂĹĄĂÂwiadczenie usĂĹĄĂÂug na najwyĂĹĄÄšĹszym poziomie, w tym rĂÂÄšÂwnieÝ̊dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawieĂĹĄĂ przeglÄÂĂ darki dotyczÄÂĂ cych cookies oznacza, ĂĹĄÄšĹe bÄÂĂÂdÄÂĂ one umieszczane w Twoim urzÄÂĂ dzeniu. W kaĂĹĄÄšĹdej chwili moĂĹĄÄšĹesz dokonaÄÂĂ zmiany ustawieĂĹĄĂ przeglÄÂĂ darki dotyczÄÂĂ cych cookies - wiÄÂĂÂcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatnoĂĹĄĂÂci.