Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Prefekt Naczelny
Punktów: 708
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 06.07.13
Medale:
Brak
|
Voldemort nie jest człowiekiem i miał rozczepione dusze,więc dementorzy są dla niego nie szkodliwi bo pocałunek to coś gorszego niż śmierć,to jakby uśmiercenie duszy.Voldemort nie miał duszy.Dlatego Voldemort nie miał się co ich bać,nawet nie miał uczuć takich jak miłość i szczęście. |
Użytkownik

Dom: Ravenclaw
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 376
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 17.06.13
Medale:
Brak
|
Voldemort od początku mógł te stworzenia kontrolować i ich przywołać do siebie jako swoich sługusów. Ale raczej wolał chyba, żeby Ministerstwo bardziej im zaufało + dopiero pod koniec 4 części odzyskał utracone ciało, więc chyba bez tego ciała miał o wiele mniejszą siłę i moc.
Voldemortowi raczej i tak by się nic nie stało. Tak przynajmniej myślę.
~Albus Dumbledore
"To ja zawsze będę Jego najwierniejszą! On Sam Lord Voldemort uczył mnie czarnej magii!"
~Bellatriks o sobie samej.
|
Użytkownik

Dom: Gryffindor
Ranga: Barman w Trzech Miotłach
Punktów: 1320
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 03.06.10
Medale:
Brak
|
Myślę że dementorzy nic by nie zrobili Voldemortowi.''Dementorzy to najobrzydliwsze stworzenia jakie chodzą po ziemi,wysysają wszystko co dobre każde miłe wspomnienie,aż nie zostanie w człowieku absolutnie nic oprócz najgorszych doświadczeń'' - pozwolę sobie tu zacytować profesora Lupina.A Czarny Pan przecież nie miał miłych wspomnień chyba że wliczy się w to te lata w Hogwarcie.Nie miał także duszy bo rozszczepił ją na siedem części.Dokładnie na osiem bo jedna część była w jego ciele.Nawet gdyby dementorzy wyssaliby z niego duszę (w co wątpię) to i tak by nie umarł.

Dom: Slytherin
Ranga: Gracz Quidditcha Slytherinu
Punktów: 117
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 20.07.13
Medale:
Brak
|
To jest bardzo ciekawe zagadnienie...szczerze to nie mam pojęcia.Dementor wysysa duszę z człowieka,a w Voldemorcie nie było duszy bo była po rozkrajana na 7 części po czym umieszczona w horkruksach.Jednak demetorzy odbierali dobre wspomnienia których nie wiem czy miał dużo i zostawiali jedynie te złe których z całą pewnością miał wile.Nie mam pojęcia jak by się to dla niego skończyło.
]Nie ma wolności dla człowieka, jak długo nie pokonał on strachu przed śmiercią...
|