Dom:Ravenclaw Ranga: Horkruks Punktów: 7188 Ostrzeżeń: 0 Postów: 2,127 Data rejestracji: 04.04.12 Medale: Brak
Ajajaj. Temat akurat dla mnie. Co robię sama w domu... Nie będę oryginalna: muzyka na cały regulator - aż stykania klawiatury podczas siedzenia cały dzień przy kompie nie słychać. Sąsiedzi muszą mnie kochać. Dalej: kawa, dużo kawy, Z procentami (pozdrowienia dla leei ^ ). Wracając do kompa: oglądam to, czego normalnie nie mogę. A to jakieś klipy, koncerty, a to trierowskie "Antychrysty", a to znowu zasobu visit-x. Czyli pełna swoboda.
Puste mieszkanie nigdy nie było dla mnie niczym niezwykłym - w podstawówce często zdarzało się, że jako pierwsza wracałam do domu - wtedy zazwyczaj oglądałam kreskówki. Jeśli chodzi o noce - moja mama pracowała (i nadal pracuje) w systemie zmianowym, więc zdarzało się, że zostawałam sama z siostrą (czyli tak jakby sama - każda z nas bunkrowała się w innej części mieszkania, ewentualnie wspólnie oglądałyśmy jakiś film). Kiedy siostra wyniosła się na studia, czyli od kiedy skończyłam 17 lat, moje samotne zostawanie w domu było już na porządku dziennym. Dla mnie nic niesamowitego, chociaż koleżanki robiły wielkie oczy i rzucały tekstami "wow, ale masz super". Dla mnie żadna różnica głośnych imprez nie było, jakoś mnie do tego nie ciągnęło. Już sama wokół siebie robiłam taki bałagan, że wizja sprzątania po innych skutecznie wybijała mi z głowy wszelkie tego typu pomysły. Czasem wpadali znajomi, ale to z reguły było małe grono, a obecność mamy w domu w niczym nie przeszkadzała, więc nikt nie koczował specjalnie na wolną chatę. Raz, rok przed maturą, koleżanka postanowiła zorganizować u mnie imprezę. Już nawet zaprosiła gości, ustaliła kto co przynosi, a ja dowiedziałam się o tym przez przypadek od innej koleżanki. Wszyscy przeżyli, chociaż szkło ucierpiało, jakoś nikt nie kwapił się na kolejne domówki, lepiej jednak wyjść na grilla.
And it's hard to figure out what's real and what's pretend
Dom:Gryffindor Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie Punktów: 2595 Ostrzeżeń: 2 Postów: 503 Data rejestracji: 06.11.11 Medale: Brak
Ja nie często zostaje sam w domu, bo jak już rodzice wychodzą to pozostają moi dwaj młodsi bracia, którzy do tego zajmują mi PS i już wgl nie mam co robić. Wychodzę wtedy na dwór, albo do kumpla. Zazwyczaj nie śpię wtedy w domu, bo nie będę wysłuchiwał ich marudzenia. Jak zdarzy się, że jestem zupełnie sam to oczywiście gram na PS, zaproszę kogoś. Na pewno nigdy się nie nudzę
Dom:Gryffindor Ranga: Członek Wizengamotu Punktów: 1481 Ostrzeżeń: 0 Postów: 435 Data rejestracji: 29.05.11 Medale: Brak
Nie zostaję sam w domu często. Tak parę razy w tygodniu. Uwielbiam być sam w domu ! Jeśli wiem, że będę sam długo to dzwonię po znajomych, lub pichcę coś w kuchni. A tak jak jestem sam, to oglądam tv, czytam, rysuję no i robię duużo innych rzeczy :>
Sam w mieszkaniu? hmm kiedy ja ostatnio, sam zostawałem w mieszkaniu... Kiedyś w dzieciństwie, nieraz zostawałem sam, a jak już zostawałem, to tylko na kilka minut. Tak to już jest, jak się ma dużą rodzinę.
Edytowane przez Daniel dnia 28-04-2013 02:43
Dom:Gryffindor Ranga: Gracz Quidditcha Gryffindoru Punktów: 124 Ostrzeżeń: 0 Postów: 29 Data rejestracji: 14.05.13 Medale: Brak
Ja oglądam telewizję, wchodzę na Hogsmeade i inne strony, czasem zapraszam koleżankę, i jem Nutellę łyżką . A tak to nic szczególnego.
Drogi UĹźytkowniku, w ramach naszej strony stosowane sÄ pliki cookies. Ich celem jest Ĺwiadczenie usĹug na najwyĹźszym poziomie, w tym rĂłwnieĹź dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawieĹ przeglÄ darki dotyczÄ cych cookies oznacza, Ĺźe bÄdÄ one umieszczane w Twoim urzÄ dzeniu. W kaĹźdej chwili moĹźesz dokonaÄ zmiany ustawieĹ przeglÄ darki dotyczÄ cych cookies - wiÄcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatnoĹci.