Jedyne co tak naprawdę przykuło moją uwagę i co mi się spodobało to młody Voldizo. ogółem takie mroczne, myślę, że zbyt mroczne. Poza tym większość opiera się na wspomnieniach. Mam nadzieję, ze film okaże się więcej wart.
Zwiastun był naprawdę ekstra!Bardzo mi się też spodobał zwiastun po Polsku.Można było coś zrozumieć.
[movie=youtube][/movie]
Edytowane przez wiktordogan dnia 08-05-2009 14:11
Dom:Ravenclaw Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie Punktów: 2669 Ostrzeżeń: 1 Postów: 675 Data rejestracji: 16.02.09 Medale: Brak
Zwiastun świetny, dużo scen było w nim pokazane.
Fajna była ta z Malfoyem kiedy stał przy swojej szafie.
Nie mogę się też doczekać sceny walki między Snapem a Potterem.
Zawsze po obejrzeniu czuję, że nie mogę się doczekać filmu, normalnie mnie dreszcze przechodzą
Dom:Gryffindor Ranga: Dorosły Czarodziej Punktów: 881 Ostrzeżeń: 1 Postów: 207 Data rejestracji: 28.06.09 Medale: Brak
W zwiastunie strasznie mało dowiedzieliśmy się o tym co będzie w filmie, zwiastun jest ponury i w ogóle, zupełnie nie wiem czego się spodziewać w filmie co mnie bardzo ciekawi, a zwiastun może być.
Dom:Gryffindor Ranga: Gracz Quidditcha Gryffindoru Punktów: 134 Ostrzeżeń: 0 Postów: 59 Data rejestracji: 02.07.12 Medale: Brak
Wyobrażenie jest ponure i smutne, ale i ciekawe.
YouTube Video
- Mokro, płakała - Harry
- Az tak źle całowałeś ? - Ron
- No ale Harry pewnie jak chce to potrafi - Hermiona
Każdy z nas ma w Sobie tyle samo dobra co zła, to od nas zależy która drogą pójdziemy. - S. Black
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.
Drogi UĹźytkowniku, w ramach naszej strony stosowane sÄ pliki cookies. Ich celem jest Ĺwiadczenie usĹug na najwyĹźszym poziomie, w tym rĂłwnieĹź dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawieĹ przeglÄ darki dotyczÄ cych cookies oznacza, Ĺźe bÄdÄ one umieszczane w Twoim urzÄ dzeniu. W kaĹźdej chwili moĹźesz dokonaÄ zmiany ustawieĹ przeglÄ darki dotyczÄ cych cookies - wiÄcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatnoĹci.