· Rozmowy w toku |
!kdanielk3
|
Dodany dnia 15-06-2010 19:32
|
VIP
Dom: Gryffindor
Ranga: Dziedzic Gryffindora
Punktów: 5718
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 11.09.08
Medale:
Brak
|
Ja również lubię Rozmowy w toku, mimo że nie oglądam każdego odcinka. Podejmowane są ciekawe tematy, zaś prowadząca Ewa Drzyzga jest wybitna - jak ktoś wyżej napisał jest prawdziwa i profesjonalnie podchodzi do całego talk-show.
Mimo, że czasami zdarzają się zaskakujące tematy i równie zaskakujący goście to jednak program wyróżnia się na tle innych polskich produkcji. Nie oglądam go tak często jakbym chciał, jednakże gdy widzę opennig - zaczynam oglądam.
Moje życie realizuje się w muzyce, a każdy jej objaw jest dla mnie błogosławieństwem. W tej pieśni brzmią zatarte ideały przyjaźni, a w niej przyjaciele - dla nich życie z piedestałów strącam, i śmierci na spotkanie wychodzę...
Musical nie jest filmem, po którego obejrzeniu chcemy zmieniać świat i stawać się lepszymi ludźmi przez zmianę swojej postawy i osobowości - musical ma bawić...
|
|
|
|
~Lilka Potter
|
Dodany dnia 16-06-2010 15:41
|
Użytkownik
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 416
Data rejestracji: 13.05.10
Medale:
Brak
|
Ja lubię sobie czasem looknąć na "RWT".Przede wszystkim dzięki Ewie i tematom.Są to tematy poważne,ale podejmowane na śmiesznie,a dzięki prowadzącej są wspaniałe.Warto jest czasem poznać codzienne kłopoty,bo my w przyszłości możemy mieć podobne.
Goodbye!
|
|
|
|
~blood_
|
Dodany dnia 21-08-2010 22:48
|
Użytkownik
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 42
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 16.06.10
Medale:
Brak
|
staram sie ogladac codziennie. Niektore tematy sa dosc ciekawe, choc czasami sie juz chyba powtarzaja. Lubie ogladac Rozmowy w toku. |
|
|
|
~hedwigowo
|
Dodany dnia 01-02-2012 22:32
|
Użytkownik
Ranga: Minister Magii
Punktów: 2076
Data rejestracji: 29.12.11
Medale:
Brak
|
mistake napisał/a:
Czy lubicie ten program? Oglądacie go? Uważacie, że podejmowane tematy są odpowiednie? Czy waszym zdaniem program jest zbędny w ramówce TVN - u? Zapraszam do dyskusji.
Dla mnie jest trochę zbijacki i zrobiony dla głupków, podobnie jak "Trudne sprawy" itp. bez obrazy jakby coś ) oglądam czasem, gdy siedzę i się uczę, a telewizja gra, więc od czasu do czasu posłucham o czym jest dyskusja. Czy ja wiem, czy zbędny? Można się nieźle pośmiać.
|
|
~frotte
|
Dodany dnia 10-02-2012 09:51
|
Użytkownik
Dom: Hufflepuff
Ranga: Przeciętny Uczeń
Punktów: 194
Data rejestracji: 12.12.11
Medale:
Brak
|
Nie oglądam, bo nie mam na czym, w przeszłości też tego nie robiłam. 80% tematów jest tak wyjęta z życia, że nie warto zawracać sobie tym głowy.
Jeśli myślicie, że śmiesznie jest to oglądać przed telewizorem, to wyobraźcie sobie bekę słysząc to wszystko na żywo - byłam 3 razy na nagraniach (siedząc w loży publiczności), momentami było tak nudno, że powstrzymywałam się od zasypiania, ale na tych ciekawszych można było udławić się ze śmiechu. Poszłam tam z pobudek czysto zarobkowych, ale faktem jest, że takie doświadczenie mało gdzie można zdobyć. |
|
|
|
!mniszek_pospolity
|
Dodany dnia 24-10-2013 22:26
|
VIP
Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 256094
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 15.12.12
Medale:
Brak
|
Ja bym nawet za pieniądze nie poszedł do tego czegoś. Jak tylko widzę na TVN Drzyzgę i napis w dole TV "Rozmowy w toku", to zmieniam kanał najszybciej jak się da. Ależ problemy mają ci ludzie ( nie wszyscy, ale większość ). Jakieś lampucery chwalą się ile mają rzeczy w panterkę ( pościel, meble, ubrania ), kolejne dziwaki gadają jak fajnie malować się na zombie, następne panienki ileż to kosmetyków w domu mają, można też się dowiedzieć o mężczyznach, którzy chcą po 12.00zł od zamożnych pań w zamian za sprzątanie w domu, gotowanie i igraszki łóżkowe. Niedobrze mi, ręce opadają. Po tych kilku ( kilkunastu ) obejrzanych odcinkach powiedziałem sobie raz i stanowczo : NIGDY WIĘCEJ
|
~hermiona_182312
|
Dodany dnia 25-10-2013 15:09
|
Użytkownik
Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2519
Data rejestracji: 24.09.11
Medale:
Brak
|
Hm... oglądałam to słownie raz cały odcinek i potem miałam depresję. było o babkach co czarowały krwią (tego się nie bałam), ale potem było o poprzednich odcinka, o babkach co miały zmodyfikowane twarze. Miałam wtedy 10 lat, trzęsły mi się nogi i nie mogłam zasnąć. Niektóre urywki znalazłam w necie i miałam z kilku bekę, ale nadal jestem uprzedzona.
|
|
|
|
~ceresxxx
|
Dodany dnia 25-10-2013 15:57
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Kierowca Błędnego Rycerza
Punktów: 912
Data rejestracji: 03.06.13
Medale:
Brak
|
Oglądałam parę razy.Program taki średni, nie jest rewelacyjny, ale da się oglądać.Nie podobają mi się jednak takie odcinki, w których do programu zapraszani są ludzie tylko po to, żeby publiczność miała rozrywkę i mogła się pośmiać i te, w których są poruszane tematy, jakby z kosmosu wzięte.
|
|
~BlackSpirit
|
Dodany dnia 25-10-2013 18:26
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Sługa Czarnego Pana
Punktów: 1141
Data rejestracji: 20.08.13
Medale:
|
Mnie trochę denerwuje. Płacą ludziom, żeby gadali straszne głupoty. Sama nie oglądam, ale ciocia często to włącza, wtedy nie wytrzymuję i wychodzę z domu. MASAKRA. Nie polecam.
|