· Ciuchy Bellatrix |
~jurzbys
|
Dodany dnia 15-06-2014 19:50
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Charłak
Punktów: 13
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 09.02.14
Medale:
Brak
|
jestem fanką belli chociaż jej nie wybaczyłam to co zrobiła zgredkowi a wracając do tematu ciuchów to ona wygląda BOSKO!
pozdrowienia dla patronus harrego |
|
|
|
~SeverusDumbledore
|
Dodany dnia 28-06-2014 21:01
|
Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 51
Data rejestracji: 28.06.14
Medale:
Brak
|
Bellatriks jest najlepszym villianem ( tak Bella jest lepsza od Voldzia). Jest zimna, okrutna i bezlitosna, a jej czarny, mroczny strój idealnie pasuje do jej charakteru.
-Co?!- odezwał się głośno Ron.- Odbiło ci?
-Wiem,że ma potężną moc - odrzekł cicho Harry - ale wolę swoją. Więc...
|
|
|
|
~Awentyn Gryffindor
|
Dodany dnia 28-06-2014 21:54
|
Użytkownik
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 159
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 28.06.11
Medale:
Brak
|
A te włosy jak z Disco. Powiem szczerze że najpierw Bella wzbudzała we mnie niechęć i gniew. Ale później ją polubiłem. Szczególnie za jej wyliczanki i piosenki ^^ Szczerze to nie zwracam uwagi na jej ciuchy, bo wciąż wzbudza w mnie trochę mieszane uczucia. Ale jednak muszę przyznać wam racje, ciuszki ma piękne.
|
~Lady Morgana
|
Dodany dnia 03-07-2014 17:36
|
Użytkownik
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 310
Data rejestracji: 30.06.14
Medale:
Brak
|
W ostatnich dwóch częściach Bellatrix wygląda najładniej. Przede wszystkim podoba mi się jej fryzura; już nie ma tych okropnych, siwych pasm włosów. Co do sukienki to również mi się podoba. Całość sprawia, że wygląda mrocznie i wzbudza grozę wśród wrogów. Jednakże efekt psują te okropne, żółte, krzywe zęby. Obeszłoby się bez nich. |
|
|
|
~BellatrixLestrange Zd Black
|
Dodany dnia 20-08-2014 00:12
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego
Punktów: 73
Data rejestracji: 18.08.14
Medale:
Brak
|
W ogóle nie porównałabym jej stroju do stroju McGonagall, z tego względu, że Bellatriks ma sukienkę z ciasnym gorsetem i buty na obcasach, McGonagall nosi długą szatę i łaskie buty.
Oczywiście, bardzo mi się podoba jej strój.
|
|
~Panna Malfoy5
|
Dodany dnia 20-08-2014 12:55
|
Użytkownik
Ranga: Właściciel Pamiętnika
Punktów: 113
Data rejestracji: 14.05.13
Medale:
Brak
|
Mnie się nawet podoba strój Belli ponieważ uwielbiam gorsety. Bellatriks jako osoby nie lubię jest strasznie szalona, Azkaban zrobił swoje. Za to jej siostra Narcyza jest jednym z moich ulubionych bohaterów HP.
Polecam Zmierzch, The 100, TWD, Dary Anioła, Więźnia Labiryntu, Star Wars, Igrzyska i takie tam[img]https://www.google.pl/search?q=mebi+oso+na+hit+choda+op+nodotaim&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjUnou71qvTAhXFKVAKHa4sBcIQ_AUIBigB&biw=1517&bih=735&dpr=0.9#tbm=isch&q=some+stories+stay+with+us+forever&imgrc=UnA6bOKWym1B5M:[/img]
I ogólnie tumblr itp ( v5;° v0;b2; v5;° )( v5;° v0;b2; v5;° )
"Mebi oso na hit choda op nodotaim" - "May you and I will meet again"
[img]https://www.google.pl/search?q=the+100&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjShZH32avTAhUBGiwKHbCzBNsQ_AUIBigB&biw=1517&bih=681#imgdii=3ml9lsy0YEMOCM:&imgrc=Jq_XcgzhaPiUxM:[/img]
[img]https://www.google.pl/search?q=the+100&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjShZH32avTAhUBGiwKHbCzBNsQ_AUIBigB&biw=1517&bih=681#imgrc=XVADdS-RWHIoxM:[/img]
|
|
|
|
~Anka Potter Always Together
|
Dodany dnia 20-08-2014 17:41
|
Użytkownik
Ranga: Niewymowny
Punktów: 1573
Data rejestracji: 10.07.14
Medale:
Brak
|
Ciuchy Bellatrix są genialne! Bardzo mi się podobał jej image, do tego uwielbiam Helenę Myślę, że to najlepiej zagrana i "zrobiona" postać z całej serii
Chroń Nas Ravenclawie!
Jestem Krukonką braterską jak Gryfonka. Jestem przyjacielska jak Puchonka, ale mam w sobie coś ze Ślizgonki
Pomyślnych Igrzysk... I niech los wam zawsze sprzyja!
|
|
|
|
~Eagle
|
Dodany dnia 20-08-2014 17:50
|
Użytkownik
Ranga: Lord
Punktów: 54246
Data rejestracji: 06.06.14
Medale:
Brak
|
Ubrania Belli są niesamowite. Idealnie pasują do jej wyglądu oraz osobowości
Portret : " dobrze uzasadnione . "
|
|
|
|
~alienor
|
Dodany dnia 20-08-2014 23:29
|
Użytkownik
Ranga: Goblin
Punktów: 36
Data rejestracji: 20.08.14
Medale:
Brak
|
Tak! Podobają mi się ubrania, aktorka i oczywiście bohaterka! Wszystko mi się w niej podoba.
|
|
~TheWarsaw1920
|
Dodany dnia 21-08-2014 02:11
|
Użytkownik
Ranga: Przewodniczacy Wizengamotu
Punktów: 1880
Data rejestracji: 06.01.12
Medale:
|
Jak dla mnie, to pomimo jej roli (zabójczyni) to wygląda jakby miała iść na pogrzeb.
|
~Nerko
|
Dodany dnia 21-08-2014 04:26
|
Zbanowany
Ranga: Więzień Azkabanu
Punktów: -102
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 21.08.14
Medale:
Brak
|
Moim zdaniem strój całkowicie odzwierciedlał charakter Bellatrix. Muszę przyznać, że ta suknia kompletnie dodawała bohaterce mroku i podkreślała temperament zabójczyni. Może i niektórzy znajdą mankamenty co do jej wyglądu, ale właśnie taka ona była - niezbyt elegancka, tajemnicza, a jednocześnie pociągała. No, nie da się ukryć, dekolt troszkę przykuwał uwagę, ale to również było zamierzone |
|
|
|
~GinnyWeasley999
|
Dodany dnia 21-08-2014 14:45
|
Użytkownik
Ranga: Goblin
Punktów: 35
Data rejestracji: 04.08.14
Medale:
Brak
|
Bellatrix jest ładna, ale nie lubię jej charakteru.
|
|
|
~AngieCh
|
Dodany dnia 11-11-2015 15:55
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Młody Czarodziej
Punktów: 790
Data rejestracji: 01.08.14
Medale:
Brak
|
Sama miałam sukienkę Belli z piątej części, jednak póki co została skonfiskowana przez moją mamę, gdyż uważała, że nie powinnam trzymać TAKICH rzeczy w szafie Uwielbiam w Belli wszystko, a stroje są tylko kolejnym elementem, który sprawia, że ubóstwiam ją jeszcze bardziej Nie wyobrażam jej sobie na przykład w spodniach, totalnie to by nie pasowało do roli Madame. Dlatego kreacje Bellatrix oceniam jako jedne z najlepszych w całej ekranizacji
|