Użytkownik
Dom: Ravenclaw
Ranga: Członek Brygady Inkwizycyjnej
Punktów: 521
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 01.11.12
Medale:
Brak
|
Kocham tego aktora. Piraci z Karibów, Władca Pierścieni... Każdy film w którym grał, ubóstwiam. Świetnie gra, wczuwa się w rolę bohatera. Jest... niesamowity .
Dom: Gryffindor
Ranga: Wybitny Uczeń
Punktów: 649
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 10.08.12
Medale:
Brak
|
Miałam na razie okazję obejrzeć tylko kilka filmów z nim w roli głównej lub drugoplanowej. Jeśli chodzi o rolę we ''Władcy Pierścieni'' to świetnie zagrał i pasował do mojego wyobrażenia elfa z Mrocznej Puszczy doskonale. W ''Piratach z Karaibów'' też zagrał świetnie nawet bardzo i za tą rolę u mnie duży plus. Jako Parys w '' Troji '' też nieźle zagrał. Nie widziałam dotąd filmu, w którym (przynajmniej według mnie) odegranie swojej roli poszło mu źle. Dość obiecujący aktor i najwyraźniej ma talent i jak dla mnie pasuje bardziej do filmów akcji niż do spokojnych i powolnych.
* Fiolki ze święconą wodą, błogosławione noże, stalowe i srebrne miecze-odparł Jace, kładąc broń na posadzce obok siebie.-Drut z elektrum, niezbyt przydatny w tej chwili, ale dobrze jest mieć coś na wszelki wypadek, srebrne kule, czary ochronne, krucyfiks, gwiazdy Dawida...
* Jezu!-mruknęła Clary.
* Wątpię, czy zmieściłby się tu
''Dary Anioła''
W moim świecie muzyka pod względem użyteczności plasuje się gdzieś między wstążkami do włosów a tęczą, przy czym tęcza może przynajmniej dawać pewne pojęcie o pogodzie.
Boję się umrzeć pod ziemią, co jest głupie, bo nawet jeśli zginę na powierzchni, to i tak zaraz pochowają mnie pod nią.
Kosogłos
|
Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 402
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 19.12.12
Medale:
Brak
|
Jest świetny....
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 147
Data rejestracji: 11.02.13
Medale:
Brak
|
Bardzo lubię Orlanda Bardzo dobrze gra . |
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Gracz Quidditcha Slytherinu
Punktów: 134
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 28.12.12
Medale:
Brak
|
Przepadam . Piraci z Karaibów, Władca Pierścieni ...
Ranga: Lord
Punktów: 256094
Data rejestracji: 15.12.12
Medale:
Brak
|
Osobiście najbardziej podobał mi się w takich filmach jak "Helikopter w ogniu" czy "Troja"
Ranga: Trzecioroczniak
Punktów: 154
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 11.01.13
Medale:
Brak
|
Ja tam za nim nie przepadam, ale w Troi był niezły . |