Hogsmeade.pl na Facebook
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska
Strona GłównaNowościArtykułyForumChatGaleriaFAQDownloadCytatyLinkiSzukaj
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło!
Shoutbox
Musisz się zalogować, aby móc dodać wiadomość.

^raven F 01-12-2024 20:54

Sowa
~Grande Rodent F 18-09-2024 15:38

..ii powrotu do Hogwartu i przerzucenie do menu głównego. To jedna z moich ulubionych gier Lego obok Clone Wars, LoTR i Batmana 1, ale niestety najbardziej zbugowana.
~Grande Rodent F 18-09-2024 15:38

Z HP gram w gry Lego i tylko ubolewam nad tym, że 1-4 nigdy nie udało mi się jak na razie przejść na 100% ze względu na bugi. Mój rekord to 98% a drugi w kolejności 86% Najgorszy bug to brak możliwośc
~Grande Rodent F 18-09-2024 15:37

W sumie powymślałem, żeby w to zagrać, bo znam Rockstara. Większość GTA ograłem, Maxa Payne'a też. To sobie kupiłem i robi wrażenie realizmem.
`RazorBMW F 17-09-2024 15:12

RDR 2 jest po prostu ciekawsza w kwestii stricte sandboxowej. Odbierz z Hogwarts otoczke magii/pottera = gra typu 5/10.
`RazorBMW F 17-09-2024 15:09

https://steamchar.
..app/990080
Tyle jest warte Hogwarts Legacy Oczko Ludzie graja bo promka jest, kto gral to juz przeszedl i nie ma po co 2 raz grac
^raven F 15-09-2024 22:37

Sowa
#Ginny Evans F 15-09-2024 21:31

Duch
~Grande Rodent F 11-09-2024 14:59

o może jak na razie zamiast tego kupię sobie np. RDR2 a zaczekam na kolejne przeceny Hogwartsa.
~Grande Rodent F 11-09-2024 14:56

No cóż, szkoda, natomiast jak widziałem, licznik wejść zawyża wam liczbę 20-krotnie. Stąd te rekordy, ciekawa sprawa. Tak z innej beczki grał ktoś w Hogwarts Legacy? Promka na Steamie się skończyła, t
^raven F 31-08-2024 10:46

Nikt nie oczekuje, ze nagle wroca userzy i zrobi sie tu jakis ruch, niestety, to se ne vrati Uh-oh! a co do zablokowania rejestracji - nie nasza decyzja i zupelnie nie mamy na to wplywu Czarodziej
^raven F 31-08-2024 10:44

*ocila. Jestem przywiazana do tych ponurych barw i mam w archiwum wiadomosci kilka rzeczy, ktore mi sie przydaja w zyciu Oczko
^raven F 31-08-2024 10:43

@Grande Rodent, z tym zmartwychwstaniem nie chodzilo o aktywnosc userow, tylko o dzialanie strony - po prostu byl moment, ze nie dzialala. I byla obawa, ze nie zadziala, stad moja radosc, ze jednak wr
^raven F 31-08-2024 10:28

Skoro tak swietnie, to zapraszamy częściej! Dowcipniś W sumie mozna zrobic jakis zlot na SB przy okazji odjazdu Ekspresu Hogwart Kotecek
!Tom_Riddle F 24-08-2024 02:15

Jak świetnie odwiedzić Hogs Jupi!
!Tom_Riddle F 24-08-2024 02:14

Stary przyjechał xD
~Grande Rodent F 05-08-2024 13:11

również dżem dobry życzy Grande Rodent (wielki gryzoń).
^N F 05-08-2024 10:42

dżem dobry!
~Grande Rodent F 20-06-2024 15:31

... jako forma prewencji od spambotów reklamowych może częściowo się do tego przyczyniła, bo ludziom nie zależy, żeby pisać na priv, by założyć konto. Zresztą nie ma za bardzo z kim pisać jak widzę Smutny
~Grande Rodent F 20-06-2024 15:31

Raven, obawiam się, że Hogs wcale nie zmartwychstało. Sam wchodzę tam raz na miesiąc i już serio nic się tam ne dzieje. Jesteście tam, dziewczyny? Nie wiem, może blokada rejestracji użytkowników jako

Aktualnie online
Hogsmeade wita:
orehu
jako najnowszego użytkownika!

» Administratorów: 8
» Specjalnych: 60
» Zarejestrowanych: 77,002
» Zbanowanych: 1,625
» Gości online: 920
» Użytkowników online: 0

Brak użytkowników online

» Rekord OnLine: 5422
» Data rekordu:
10 September 2024 23:44
Zobacz temat
Harry Potter - Hogsmeade, Twoja Magiczna Wioska :: Forum
» Hyde Park
»» Kino
»»» You Can Dance - Po Prostu Tańcz
Drukuj temat · You Can Dance - Po Prostu Tańcz
N
#21 Drukuj posta
Dodany dnia 04-12-2008 13:54
Gość

Awatar

Dom: Bezdomny
Ranga: Mugol
Punktów: 0
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: ...dawno, dawno temu.
Medale:
Brak

Hmm może jestem dziwny, ale jakoś specjalnie nie pociągał mnie ten program. Nie znałem dobrze i nawet nie byłem w stanie wymienić wszystkich uczestników. Czasami, "pstrykają" pilotem trafiłem na ten program, to już obejrzałem. Ale nie specjalnie śledziłem. Wiem jedno : nie znoszę Piróga. A Wioli gratuluję.
Wyślij prywatną wiadomość
~Rybka_109a F
#22 Drukuj posta
Dodany dnia 04-12-2008 14:25
Użytkownik

Awatar

Dom: Gryffindor
Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 348
Data rejestracji: 14.10.08
Medale:
Brak

Ja przez noc nie mogłam spać bo Wiola wygrała a właśnie jej kibicowałam. Uśmiech
Ten program jest super, jednak nic mnie nie zmienił ponieważ od zawsze lubiłam tańczyć.

Od przebiegłości Ślizgonów

Kretynizmu Puchonów

i od Wiedzy-O-Własnej-Wszechwiedzy Krukonów

CHROŃ NAS GRYFFINDORZE
zyciepapuzek.fora.pl Wyślij prywatną wiadomość
#Ginny Evans F
#23 Drukuj posta
Dodany dnia 13-02-2009 22:46
Newswoman

Awatar

Ranga: Wybraniec
Punktów: 8057
Data rejestracji: 25.08.08
Medale:
Medal Medal

Moja przygoda z tym programem zaczęła się tak, iż pewnego wieczoru siedziałam przed telewizorem, przełączałam kanały w poszukiwaniu czegoś co da się obejrzeć, aż tu nagle natrafiłam na tvn i akurat leciał pierwszy odcinek pierwszej edycji YCD. Od razu ten program mi się spodobał. Może powodem tego było, że kocham taniec, a może to, że to naprawdę świetny program. Od pierwszego odcinka przepuściłam chyba tylko dwa odcinki z trzech edycji, dlatego że akurat w środy musimy jeździć na głupie dwudniowe wycieczki, no ale mniejsza z tym, program uwielbiam. Jak dla mnie może być jeszcze 10 edycji, a i tak mi się nie znudzi.
Edytowane przez Ginny Evans dnia 23-05-2015 00:19
~atrammarta F
#24 Drukuj posta
Dodany dnia 14-02-2009 08:17
Użytkownik

Awatar

Ranga: Niewymowny
Punktów: 1561
Data rejestracji: 02.12.08
Medale:
Brak

Mojego życia nie zmienił, bo go nie oglądam ; P
Nie wciąga mnie, nie oglądałm nawet całego odcinka. Nie lubię tego typu teleturniejów. Nudzi mnie to.
Nie oglądam go i tyle. W ogóle, nigdy w życiu nie oglądałam całego odcinka. Moja ciocia, kuzynka, koleżanki z klasy... kochają to, ale ja (tak samo jak moja mam) tego nie lubię. Po prostu uważam to za głupi teleturniej.

O tóż to! ^ ^
póki więc nie otworzą się usta
nie otworzą się rzeki
nie otworzą się rany
nie otworzą się umysły
nie otworzy się raj"
( Krzysztof Pieczyński )

~Ami F
#25 Drukuj posta
Dodany dnia 14-02-2009 09:06
Użytkownik

Awatar

Ranga: Uczestnik Klubu Ślimaka
Punktów: 463
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 31.01.09
Medale:
Brak

You Can Dance to najlepszy program rozrywkowy. Lubię taniec i lubię patrzeć jak ktoś tańczy Oczko Staram się oglądać wszystkie odcinki no ale nie raz mi się nie udaje :/ Najbardziej podobała mi się pierwsza edycja, bo z czasem robi się to już trochę nudne (jak zrobią 8 edyycji znudzi się tak samo jak Taniec z Gwiazdami)

Pamiętaj drogi Gościu że cię lubię...

Ami
~Karola__94 F
#26 Drukuj posta
Dodany dnia 14-02-2009 10:00
Użytkownik

Awatar

Ranga: Wybitny Uczeń
Punktów: 631
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 26.08.08
Medale:
Brak

Kocham You can dance!! Jak ja to pierwszy raz obejrzałam to wybuchła we mnie eksplozja taneczna ; d Zapisałam się na kursy tańca. Nie mogę się doczekać 4 marca bo wtedy bedzie puszczana 4 edycja YCD ;]
~KaMilcia F
#27 Drukuj posta
Dodany dnia 18-02-2009 15:44
Użytkownik

Awatar

Ranga: Uczestnik TT
Punktów: 250
Data rejestracji: 18.02.09
Medale:
Brak

Oglądałam wszystkie edycje You Can Dance!Ten Program Jest Świetny i bardzo mi się podoba uwielbiam go;]Cieszę się że nareszcie wygrała jakaś dziewczyna a najbardziej cieszy mnie to że to właśnie Wiola Fiuk ną jest .Dlaczego???Uwielbiem Tę dziewczynę jest moją faworytką i chce być taka jak ona mam nadzieją że Ycd będzie trwać aż do mojej 17 bo chce tam startować!
Już uczę się tańczyć bardzo to lubie moimi ulubionymi stylami są looking i hiP-hOp!!!!!
www.poszkole.pl Wyślij prywatną wiadomość
~Kinga F
#28 Drukuj posta
Dodany dnia 28-03-2009 23:38
Użytkownik

Awatar

Ranga: Sklepikarz z Pokątnej
Punktów: 824
Medale:
Brak

YCD to jedyny program w telewizji, który oglądam regularnie. W środy nie mam czasu, ale przecież są powtórki w sobotę Uśmiech
Pierwsza edycja była chyba najsłabsza z dotychczasowych, nie miałam żadnych typów, choć byłam troszkę zawiedziona, że wygrał Gleba.
Druga edycja to edycja Kasi Kubalskiej, nawet wysyłam na nią SMS-y, co mi się ani wcześniej, ani później nie zdarzyło.Co jakiś czas odświeżam sobie jej wykonania i wciąż nie mogę odżałować, że to nie ona została pierwszą kobietą-zwyciężczynią w Polskiej edycji, bo jak dla mnie jest numerem jeden.
W trzeciej edycji był chyba najbardziej wyrównany poziom, nie potrafię wskazać mojego ulubionego tancerza, ale wśród tancerek prym wiodła Iza. Szkoda, że tak wcześnie odpadła Płacze Finał mi się nie podobał, nawet nie obejrzałam do końca, bo był wyraźnie robiony pod Wiolkę. Było wiadomo, że wygra ona, bo fani Marcina i Gabrysia wyczyścili sobie konta w pierwszej turze i w drugiej automatycznie głosowali mniej.
Czwarta edycja zapowiada się ciekawie Uśmiech

"A: Znajdujesz się w miejscu, gdzie nie obowiązuje prawo Rzeczypospolitej Polskiej.
K: A jest takie miejsce, w którym obowiązuje?"
Oficer, reż. Maciej Dejczer

"Szczęście nie zna politycznych granic i układów, nie hołduje żadnej ideologii, ba, ono nawet bywa niezgodne z dekalogiem."
Dorota Terakowska

CREDIT: ikonka by by [info]yourbestbeticon
http://zloty-las.livejournal.com/ Wyślij prywatną wiadomość
~Kabaczek F
#29 Drukuj posta
Dodany dnia 29-03-2009 11:21
Użytkownik

Awatar

Ranga: Siedmioroczniak
Punktów: 656
Medale:
Brak

Ja nie oglądam często. Jak leci nowa seria to tylko oglądam castingi żeby pośmiać się z jakiś tam nie bardzo umiejących tańczyć ludzi Uśmiech I finał, a tak to wolę sobie co innego pooglądać Język
www.capoeirabrasil.pl Wyślij prywatną wiadomość
~Madlenne F
#30 Drukuj posta
Dodany dnia 29-03-2009 11:30
Użytkownik

Awatar

Punktów: 1654
Data rejestracji: 08.02.09
Medale:
Brak

Właściwie to oglądam tylko śmieszne momenty castingów, od czasu kiedy w najnowszej edycji wystąpił chłopak z mojego miasta, z innego liceum co prawda, ale znany mi z widzenia. Jego występ był szeroko komentowany w całym mieście i właściwie tylko to skłoniło mnie do obejrzenia, ale tylko wycinków castingów na youtube.
I've got to take it on the otherside

http://hogsmeade....ad_id=2030
~DominiKa812 F
#31 Drukuj posta
Dodany dnia 29-03-2009 12:11
Zbanowany

Awatar

Ranga: Zwycięzca TT
Punktów: 286
Ostrzeżeń: 4
Data rejestracji: 07.09.08
Medale:
Brak

Uwielbiam ten program. Teraz leci już 4 edycja, a co do trzeciej to kibicowałam Wioli. Cieszę się, że ona wygrała. Zasłużyła na to, była bardzo dobrą tancerką. Ogólnie w You Can Dance lubię też jak Piróg kłóci się z Egurrolą zawsze mam z tego brecht, albo jak na Castingi przyjdą jacyś co nie potrafią tańczyć, np: ten co przyszedł nie dawno z krzesłem.Rotfl, albo ten co ciągle skakał to było dobre xD
^Lady Holmes F
#32 Drukuj posta
Dodany dnia 20-06-2010 18:16
Administrator

Awatar

Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 29123
Data rejestracji: 21.11.09
Medale:
Brak

Hmm... Od czasu do czasu oglądałam ten program. Zgodzę się, że najlepsze były castingi - można był się uśmiać z niektórych uczestników którzy "niby umieli tańczyć", np. jakaś trójka ludzi i jak jeden się uśmiechnął, to można było boki zrywać lub dziewczyna a`la Rutowicz.
W ostatniej edycji do gustu nie przypadła mi Ania Mucha. Nie wiem, dlaczego akurat ja wzięli, ale to był zły wybór...
~Libby F
#33 Drukuj posta
Dodany dnia 16-07-2011 23:53
Użytkownik

Awatar

Ranga: Pięcioroczniak
Punktów: 339
Data rejestracji: 03.07.11
Medale:
Brak

Osobiście nie przepadam za tym programem.Obejrzałam chyba tylko pierwszą edycję i to nie całą.Wiadomo wtedy to była nowość, ale jakoś po prostu ten rodzaj pokazania tańca nie przypadł mi do gustu. Jeżeli miałabym wskazać najlepszy punkt YCD to chyba castingi , na których pojawiały się róźne osobowości młodych ludzi.

- rozmowa Severusa z Dumledorem (wspomnienie)
~Martita F
#34 Drukuj posta
Dodany dnia 12-08-2012 14:02
Użytkownik

Awatar

Punktów: 1562
Data rejestracji: 27.01.12
Medale:
Brak

Super programRozbawiony Oglądałam wzsystkie edycje i czekam na następnąOczko

pu.i.wp.pl/k,NzQ0NTMyMTMsNDg4NzkyMTg=,f,957095_Lordek_Voldemortek_big.jpg

bi.kotek.pl/bloxlite/f640x640/38/87/684b1f3799.jpg
~Zosia F
#35 Drukuj posta
Dodany dnia 17-09-2012 19:05
Użytkownik

Awatar

Dom: Ravenclaw
Ranga: Pracownik Ministerstwa
Punktów: 1289
Data rejestracji: 01.09.11
Medale:
Brak

Uwielbiam oglądać YCD. Wkręciłam się w piątej edycji i od tej pory ani jednego odcinka nie opuściłam. Czy zmienił coś w moim życiu? Hmm... Przez wygibasy Leal z 5. edycji nauczyłam się roibić szpagat, teraz to zaniedbałam, ale chcę z powrotem się zacząć rozciągać. Może kiedyś zapiszę się na tańce, kto wie...? Wszystko się może zdarzyć Rozbawiony
~Charlie F
#36 Drukuj posta
Dodany dnia 18-11-2012 17:35
Użytkownik

Awatar

Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2595
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 06.11.11
Medale:
Brak

No oglądałem kilka odcinków , ale no szału nie ma . Ja akurat nie lubię tańczyć , bo nie umiem , więc może dlatego to mi się nie za bardzo podoba . W sumie nie widzę nic ciekawego w tym jak ktoś uczy się tańczyć i pokazują to w telewizji . Jakbym poszedł coś takiego oglądać na żywo no to może by mi się bardziej spodobało , ale tak na ekranie to trochę nudna sprawa i wole poświęcić czas na coś ciekawszego .
#37 Drukuj posta
Dodany dnia 09-03-2013 17:58
VIP

Awatar

Ranga: Zastępca Ministra
Punktów: 1767
Data rejestracji: 09.02.13
Medale:
Brak

W żaden sposób nie wpłynął na moje życie mimo, że lubię taniec. Oglądam YCD tylko dlatego, że nie ma aż takiej otoczki w tym jak w innych tego typu programach. Ludzie są bardziej wiarygodni, a kamera pokazuje występ a nie minę Foremniak. Poza tym program kierowany jest typowo do młodych ludzi, fajną muzykę dają i jest na co popatrzeć.
RIGHT