Użytkownik

Dom: Bezdomny
Ranga: Mugol
Punktów: 2
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 15.07.14
Medale:
Brak
|
Testrale. Zdecydowanie. Hifogryfy są fajne, ale nie w moim stylu. Testrale są tajemnicze, przez co ciekawe.

Dom: Ravenclaw
Ranga: Charłak
Punktów: 10
Data rejestracji: 21.05.14
Medale:
Brak
|
Hipogryfy. Myślę że na Testralu czułabym się niezbyt pewnie. Szczególnie nie widząc go. |
Użytkownik

Ranga: Mugol
Punktów: 4
Data rejestracji: 03.07.14
Medale:
Brak
|
Szczerze, to i testrale i chipogryfy, są bardzo ciekawymi zwierzętami. Gdybym musiała wybrać tylko jednego, to miałabym duży problem...  |
Użytkownik

Dom: Slytherin
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 40
Data rejestracji: 16.07.14
Medale:
Brak
|
Hipogryfy, jednak Testrale są niezwykłe, fascynuje mnie otaczająca je aura tajemnicy i śmierci. Uważam, że są niesprawiedliwie oceniane przez wielu czarodziei, w gruncie rzeczy to wspaniałe stworzenia. |
Użytkownik

Ranga: Nauczyciel w Hogwarcie
Punktów: 2520
Data rejestracji: 11.05.15
Medale:
|
Testrale mimo strasznego wyglądu, budzą większa sympatię. Hipogryfy mają wielkie dzioby i ostre pazury i czasami atakowały z błahego powodu. Testrale zachowywały się bardziej przewidywalnie i nikogo z uczniów nie zaatakowały. Są bardzo mądre, zawsze zawoziły jadącego tam gdzie chciał. Widział bym je, już od połowy trzeciego roku nauki, w Hogwarcie.
Użytkownik

Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 49
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 16.08.15
Medale:
Brak
|
Osobiście wolę hipogryfa. Wydaje mi się bardziej przyjacielski i lojalny. Natomiast testrale są z kolei bardzo interesujące i mroczne jednak myślę, że gorzej by się na nim siedziało;D
I jakoś wygląd hipogryfa jest dla mnie przyjemniejszy, ponieważ testral przypominałby mi raczej przykre chwile swoim wyglądem..