Użytkownik
Dom: Gryffindor
Ranga: Książe Półkrwi
Punktów: 2220
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 07.05.10
Medale:
Brak
|
Kiedyś ogladałam go częściej lubiłam go bardzo. Teraz jakoś rzadko go oglądam jak czasami na niego wpadne to obejrze ale moim zdaniem jest o trochę denny... Niektóre momenty sa naprawdę zabawne ale niektóre takie żałosne że nie da się tego wytrzymać... |
Moderator (F)
Dom: Gryffindor
Ranga: Lord
Punktów: 820787
Ostrzeżeń: 1
Data rejestracji: 04.10.09
Medale:
|
Beczka. Przecie ten serial to 100% Ameryka z lat 80 i 90.
Najzwyczajniej w świecie - ten serial MUSIAŁ mieć takie poczucie humoru? Dlaczego?
Ano dlatego, że w USA wcześniej nie było takiego serialu. Wszystkie były grzeczniutkie, uładzone, a Bundy... zburzyli ten sielankowy świat.
I tak zburzyli, że bił rekordy popularności... bo był prawdziwy.
Tzn. jak miał mówić o wszystkim - to mówił o wszystkim, bez cergieli. Do tego poczucie humoru Bundy'ego to była po prostu prawda, której wcześniej bano się mówić w TV... w taki sposób.
Jasne, sporo aluzji do seksu, kobiet, mężczyzn też, no ale po ludzku - każda to troszkę prawdy (pomijam już to, że widzianej z różnych punktów widzenia).
A, no i main theme jest boski zawsze.
YET A WORLD
OF MY DESIGN
SO STRANGE
AND SO FAMILIAR
BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE
ONE CONSTANT REMAINS
CHAOS
Techno jest w podziemiu...!
Legacy of Detroit Techno | Jeff Mills | Underground Resistance | Cybotron
Moshic Akbar! Viva La Underground!
|
Użytkownik
Dom: Slytherin
Ranga: Pierwszoroczniak
Punktów: 41
Ostrzeżeń: 0
Data rejestracji: 08.09.13
Medale:
Brak
|
Kiedyś lubiałam ten serial, teraz już niezbyt. Czasem pooglądam, jeśli leci, i jak jest akurat fajny odcinek.
Mało mnie śmieszy, kiedyś bardzo lubiałam ten serial oglądać. |
VIP
Dom: Slytherin
Ranga: Lord
Punktów: 256094
Ostrzeżeń: 2
Data rejestracji: 15.12.12
Medale:
Brak
|
Za małolata się oglądało non stop. Najbardziej rozwalała mnie swoją głupotą Kelly . No i ta malutka sąsiadeczka ( Al nazywał ją kurczakiem i naśmiewał się z jej, że tak powiem niezbyt dużych piersi ).
Serial był specyficzny, ale miał swój urok i niezapomniany klimat. Teraz chyba można zobaczyć Bundych na kanale Polsat Play.