Dom:Slytherin Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego Punktów: 71 Ostrzeżeń: 0 Postów: 23 Data rejestracji: 27.08.11 Medale: Brak
AlexandraKnight Nikt nie może przejść dalej, na razie odblokowana jest tylko pierwsza część książki druga zostanie odblokowana najprawdopodobniej dopiero w następnym roku.
Dom:Gryffindor Ranga: Zdobywca Kamienia Filozoficznego Punktów: 56 Ostrzeżeń: 0 Postów: 20 Data rejestracji: 21.07.11 Medale: Brak
Wiem o tym.Ale większosc moich znajomych bez problemu przebrnęła przez Ceremonię Przedziału,a ja nadal muszę stac w miejscu x.x
Zielone oczy odnalazly czarne oczy, ale po chwili cos w tych czarnych oczach zaniklo, staly sie nieruchome, puste i martwe. Reka trzymajaca szate Harry'ego opadla z gluchym stukiem na podloge i Snape sie juz wiecej nie poruszyl."
,,Czuł jak serce tłucze mu się w piersiach.Jakie to dziwne,że z lęku przed śmiercią serce szybciej pompuje krew,dzielnie utrzymuje go przy życiu.Będzie się musiało zatrzymac i to niedługo.Jego uderzenia są już policzone.Ile będzie tych uderzeń do czasu,gdy wstanie i po raz ostatni przejdzie przez zamek,a potem wyjdzie na błonia,by dojsc do Zakazanego Lasu?''
Dom:Gryffindor Ranga: Członek Wizengamotu Punktów: 1427 Ostrzeżeń: 0 Postów: 411 Data rejestracji: 09.01.11 Medale: Brak
AlexandraKnight poszukaj może przeoczyłaś jakiś przycisk...
Snape: Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter?
Harry:Tak.
Snape:Tak, proszę pana.
Harry:Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze.
Jak gdzieś jest raban, to o każdej porze Wezwij Irytka, będzie jeszcze gorzej!
Dom:Gryffindor Ranga: Dziedzic Gryffindora Punktów: 5622 Ostrzeżeń: 1 Postów: 633 Data rejestracji: 28.10.11 Medale: Brak
Oficjalnie otwarte, już jestem. Wypowiadałam się już na temat Pottermore, ale temat został usunięty, więc kopiuje swoją wypowiedź.
Myślę, że jest trochę zbyt mało możliwości. Większość scen się po prostu przewija, nie ma nic do roboty. Fajniej byłoby, gdyby można było rzeczywiście pograć, a nie tylko obserwować.
Podoba mi się grafika i test Tiary Przydziału. Tam w przeciwieństwie do innych stron, nie można specjalnie wybierać odpowiedzi pod którykolwiek z domów. Są zbyt dobrze zbudowane, żeby zgadnąć, w co należy kliknąć.
Ogółem jest fajnie Oczko
Dom:Slytherin Ranga: Lord Punktów: 37745 Ostrzeżeń: 2 Postów: 1,722 Data rejestracji: 02.08.11 Medale:
Jak się pojedynkować w Pottermore?
No nie umiem -.-''
[...] Za bardzo mi na tobie zależało. Bardziej mi zależało na twoim szczęściu niż na tym, byś poznał prawdę, bardziej na twoim spokoju niż na moim planie, bardziej na twoim życiu niż na życiu innych osób, które mogły je stracić, gdyby cały plan zawiódł. Innymi słowy, zachowałem się tak, jak się tego spodziewał Voldemort po nas, głupcach, którzy kochamy. [...] Co mnie mogło wówczas obchodzić, że w jakiejś mglistej przyszłości zginie nieokreślona liczba bezimiennych, pozbawionych twarzy ludzi i stworzeń, skoro ty byłeś żywy i szczęśliwy tu i teraz? [...]
Dom:Gryffindor Ranga: Właściciel Pamiętnika Punktów: 103 Ostrzeżeń: 0 Postów: 33 Data rejestracji: 07.08.12 Medale: Brak
IloveSnape napisał/a: Jak się pojedynkować w Pottermore?
No nie umiem -.-''
Wchodzisz do Wielkiej Sali. Zjeżdżasz myszką w dół i po prawej stronie zobaczysz "Wizard's Duel". Wybierz "Play Wizard's Duel", a potem zdecyduj z kim chcesz się pojedynkować, tzn. z Gryfonem, czy np. z Krukonem. Kiedy wybierzesz, musisz wybrać zaklęcie, którego chcesz użyć. Po użyciu, musisz poczekać na odpowiedź drugiej osoby. Wygrywa ten, kto miał większą siłę zaklęcia.
Ja mam taki problem . Gdy w 2 części mam rozdział " Lucius Malfoy " , przewijam na następną , a tam się pojawia czerwona ramka , z informacjami , a dalszy rozdział jest zablokowany . Ktoś wie o co chodzi ?
"- To prezenty od twoich przyjaciół i wielbicieli - powiedział rozpromieniony Dumbledore - To, co się wydarzyło w podziemiach, jest ścisłą tajemnicą, więc oczywiście, wie o tym cała szkoła. Przypuszczam, że twoi przyjaciele, panowie Fred i George Weasley'owie są odpowiedzialni za próbę przysłania ci tutaj sedesu. Zapewne uważali, że to cię rozbawi. Pani Pomfrey uznała to jednak za sprzeczne z wymogami higieny i skonfiskowała ów dar."
"- Nie możecie tego zrobić bez mojej zgody, no i musielibyście mieć kilka moich włosów.
- No i w tym miejscu nasz plan się wali, to fakt - powiedział George - bo przecież nie zdobędziemy paru twoich włosów bez twojej zgody.
- No jasne, jest nas tylko trzynaścioro na jednego faceta, któremu na dodatek nie wolno użyć czarów, nie mamy szans - dodał Fred."
"Hogsmeade.pl" is in no way affiliated with the copyright owners of "Harry Potter", including J.K. Rowling, Warner Bros., Bloomsbury, Scholastic and Media Rodzina.
Drogi UĹźytkowniku, w ramach naszej strony stosowane sÄ pliki cookies. Ich celem jest Ĺwiadczenie usĹug na najwyĹźszym poziomie, w tym rĂłwnieĹź dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawieĹ przeglÄ darki dotyczÄ cych cookies oznacza, Ĺźe bÄdÄ one umieszczane w Twoim urzÄ dzeniu. W kaĹźdej chwili moĹźesz dokonaÄ zmiany ustawieĹ przeglÄ darki dotyczÄ cych cookies - wiÄcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatnoĹci.